• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Yok canım işte istiyorum 2 aydır deniyoruz ama bu sıkıntıya karşılaştım ben hamilelik der sanıyordum doktor hastasın dedi
Stresten uzak dur canım takma olacakmi oldumu sorusunu sil kafandan inşallah bu ay hepimizin bebisleri olur dua edelim yer gök dua üstüne canım benim

6Ay
Stresten uzak dur canım takma olacakmi oldumu sorusunu sil kafandan inşallah bu ay hepimizin bebisleri olur dua edelim yer gök dua üstüne canım benim
Ay inş ya allah gönlünüzce göre versin ama inan elimde değil dalıp gittiğim yerde kafamda bu sorular oluşuyor.

6Ay

Ay inş ya allah gönlünüzce göre versin ama inan elimde değil dalıp gittiğim yerde kafamda bu sorular oluşuyor.
Haklısın canım benim bende geçen ay ouleydim ama sonra baktım hasta olmuşum ama normalde 5 gün sürüyordu 2 gün çok kanamam oldu 3. Gün bitti neden öyle oldu anlamadım ama

Haklısın canım benim bende geçen ay ouleydim ama sonra baktım hasta olmuşum ama normalde 5 gün sürüyordu 2 gün çok kanamam oldu 3. Gün bitti neden öyle oldu anlamadım ama
Canim niyetim korkutma değil benimde çok düzenli 4 gün sürerdi azaldı ve suan bitti 2 aydır hiç olmadım bu ay bekle ama gelecek ay mutlaka baktirbyle devam ederse

Kizlar, bat'ima daha 7 gün kaldi ve bügün ovülasyon testi yaptim. Silik bir cizgi cikti. Acaba hamilemiyim?

Kizlar merhaba benim son adet baslangic gunum 25 ocak ve yaklasik 2 aydir korunmuyoruz. Dun gece normal gebelik testi yaptim cok az silikti. Bugun gene yaptim negatif cikti. Cok umitlenmek istemiyorum.bugun adet olmam gerekirdi ama olmadi. 1 testimde silik cizgi var digerinde cizgi yok yani negatif.umitlenmek istemiyorum bosu bosuna. Normalde hep negatif cikardi ilk kez bole silik cizgi gordum. Foto koyuyorum insallah hepimiz saglikla bu ay hamile kaliriz.

Eklentiler

• 20160221_100702.jpg
    20160221_100702.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 62
Kizlar merhaba benim son adet baslangic gunum 25 ocak ve yaklasik 2 aydir korunmuyoruz. Dun gece normal gebelik testi yaptim cok az silikti. Bugun gene yaptim negatif cikti. Cok umitlenmek istemiyorum.bugun adet olmam gerekirdi ama olmadi. 1 testimde silik cizgi var digerinde cizgi yok yani negatif.umitlenmek istemiyorum bosu bosuna. Normalde hep negatif cikardi ilk kez bole silik cizgi gordum. Foto koyuyorum insallah hepimiz saglikla bu ay hamile kaliriz.

Bilemedim canim. Düz mantik ile idrahal'de demek hcg varmista cizgi belirlemistir. Diger testte kim bilir o kadar iyi degildir yada az miktarda hcg'yi tanimiyor olabilir.

En iyisi kan testi gibime geliyor. Insallah hamilesindir canim.

Bilemedim canim. Düz mantik ile idrahal'de demek hcg varmista cizgi belirlemistir. Diger testte kim bilir o kadar iyi degildir yada az miktarda hcg'yi tanimiyor olabilir.

En iyisi kan testi gibime geliyor. Insallah hamilesindir canim.[/QUOT
Kan testi yaptı çünkü bu hormon rgl döneminde de salgilaniyor

En iyisi kan testi gibime geliyor. Insallah hamilesindir canim.

Amin canim insallah.birkacgun daha bekleyip adet olmazsam kan testi yaptirmayi dusunuyorum.

Amin canim insallah.birkacgun daha bekleyip adet olmazsam kan testi yaptirmayi dusunuyorum.

Umarim adet olmazsin. Hayat ne garip. Önceden bende adet olmazsam diye korkardim, daha bebise hazir degildim diye. Simdi umarim olmam diyorum.

Buraya sonuclari kesinlikle yaz canim.

:KK54:merhaba kızlar balıklama dalıyorum konuya kusura bakmayın benimde bat. 1 şubat ayın 28 ni bekliyorum hiç bi adet belirtisi yok esimle ayda yılda bi araya geliyoruz inşallah tutar bu ay Rabbim isteyen herkese versin

Umarim adet olmazsin. Hayat ne garip. Önceden bende adet olmazsam diye korkardim, daha bebise hazir degildim diye. Simdi umarim olmam diyorum.

Buraya sonuclari kesinlikle yaz canim.

Haklisin canim bende 1 yillik evliyim ve nasil dikkat ederdim hastalanayim diye. Simdi ise hastalanmamak icin dua eder olduk nerdeyse 2 aydir :) ben bir gelisme olursa yazarim. Suan beklemedeyim zaten

Kızlar günaydın.benim regile 3 gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı bugün kan vericem öğlen sonu alıcam karmaşık duygular içindeyim.

Back