• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Hahaha bende hemencik bikiyorum, hele ayaklar havadayi zar zor 3-5 dakika yapiyorum. "Amaaan akrobatmiyiz, gittiyse gitti" diye bende düsünüyorum. :-)

Hii bide bu yastan sonra kv'deye ögretin bir tane daha dogursun kadin :KK70:

Bide biliyormusun bebegi istiyordum da, bu kadar cok istedigimi bilmiyordum. "Benim niye bebegim olmuyor" konularina daha iyi anlamaya basladim.

aynen şaka maka çocuk istiyormuşum ben tabiki nasip kısmet diyorum bilemiyorum adet olcakmışım gibi belirtilerim var bata daha 10 gün olmasına rağmen yarın adet olacakmışım gibi üzüldüm biraz ama bakalım beklemek en güzeli. Rabbim aratmasın inşallah en büyük temennim o

ay bata 1 ya da 2 gün var değişiyor benim bazen. adetten önce lekelenmelerim oluyor dr talusal verdi. içtim bu ay hiç lekelenmem olmadı. şimdi de diyorum ki acaba hamile miyim ? göğüslerim hiç ağrımaz 1 haftadır filan çok ağrıyor. karnımın altında sancı var bi de açık sarı koyu kıvamlı akıntı geldi bu sabah. ay test yapsam mıı yaaa ölcem meraktan :KK45:

Merhaba kızlar bat a 4 gün var 19 Şubat benim de ara ara sağ ve sol kasığımda batmalar oluyo özellikle sağda bi de göğsüme ani ağrılar giriyo onun dışında sarımsı bi akıntım oldu 2 gün önce felan şu an hiçbişey yok beklemedeym bi de sanki kasığımın altında bi balon gibi şişlik var gibi hakkımızda hayırlısı umutla bekliyorum

Slm arkadaslar 19 subat bat tarihim adetlerim gayet düzenli fkt ben her
Ay oldugu gibi ovulasyon testi kullandım ve bu ay surekli koyu cikti hangi gun yumurtladigima dair tam Bilgim yok surekli calışmalar oldu umarım tutmuştur :) herkes bu ay guzel
Haberler versin ins :) 15 aydır bekliyorum ben bu guzel
Haberi nasip
Olursa ikinci olacak ins bir oglum var 3 yasında :)

Güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınn hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. :KK36::KK46:

Bata 3gün kala dayanamayip test yaptim negatif:(( ama erken demi kizlarr?? yani yinede bi umut var icimde

İşten izin alabilirsem kan vereceğim ben de bugün. Geceden beri stres yaptım valla.

Kızlar bhcg düşmeye başlamış. doktor kimyasal gebelik geçirmişsin dedi. tutunamamış yavrucağım :(

ne zaman geçirmiştin canım,kaç ay sonra hamile kaldın? doktor demek ki olabiliyormuş daha çok çalışın dedi bana.
Ben 2014 ekim di ama istenmeyen bi gebelikti zaten allah en iyisini bilir istemediğimiz bi zamanda oldu diye düşünüyorduk kimyasal çıktı bebek için 2 aydır çalışma yapıyoruz geçen ay yumurtlama dönemine denk getiremedik çok şükür bu ay denk geldi ve oldu Rabbim dileyen herkese nasip etsin

Cumartesi günü doktor haftaya c tesi gel dedi Bugün dayanamayıp doktora gittim 4+6 da Kese gözüktü çok şükür rabbim nasip etsin isteyen herkese herkesin gönlünden geçen ne ise o olsun inşallahhh

Bayanlar benim de sat ocak 16 bütün de ayin 16 ama ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi var nrmalde düzenlidir test yaptım negatif sizce olma ihtimali varmı bir umut hiç belirti yok maşallah hiç biryere agrimiyor

Bayanlar benim de sat ocak 16 bütün de ayin 16 ama ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi var nrmalde düzenlidir test yaptım negatif sizce olma ihtimali varmı bir umut hiç belirti yok maşallah hiç biryere agrimiyor
Aynen bende oyleyim benim sat 17 ocak bide catlatma ignesi yaptrmistm bugun test yaptm negatif cikti yarin kanda baktrcm

Peki sende de belirti yokmu ben de tık yok kendimi minikler hale geldim ağrı hissedip diye ama yok [/Q
Bikac gundur idrarimin rengi acik kirmizi pembe gibi bisey oda belirtimi bilmiyrm ama agri sizi yk gecen hafta basim cok agriyodu yuzumde baya sivilce cikmisti ama onlarda gecti

Back