• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

merhaba inşallah ben de güzel haberi alırım , hayırlısıyla calışmalara yeni başladık bat 4 şubat

Merhaba kızlar bnde bugün tahlil yaptırdım 0.0 cıktı umudum yok artık 3 gün sonra bat ama subat ayına kaldım bnde inşAlllah hamile kalırız hepimiz :KK14:

31indeydi yumurtlamam 7 gündür lekelenmem var (normaldede olur) 16 sında adet olmam gerek bekliyorum. Bir sürü tuhaf belirtim vardı bu ay heveslenmiştim. Dünden beri de karnıma sancı giriyor. Acaba diyorum hala bi umut var mı :(

Been varim yani bu ay olmicak büyük ihtimalle yumurtlama gününü kaçırdık baya gec oldu iliski şubata inşallah :) bat dediğiniz nedir bu arada kizlar adet baslangic günü mu

cok heyecanlıyım ya aynı zamanda cok düşünmemeye calışıyorum cünkü sürekli düşünmek gebelige engel oluyor sanırım . benim ilk olacak
oo daha cok yenısın canım hıc kafana takma olucak tabıkı ama bıraz surebılıyorılk denemede benım ılk gebelıgım 3ncu denemede oldu ama kaybettım malesef

Ay bende mi test versem ya yarın adet olmam gerek. Göbek deliğim ağrıyor :( bi fikir verin banaa

Versem mi diye düşünüyorum. Evet kan testi
canım belırtıler ıcın söluosan onlara ınanma cunku gebelıgın 7.ncı haftasına kadar hıc bıse hıssetmıousn ama adet tarıhın yarınmıs verebılırsın test varsa kesın cıkar

Back