Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
batlarımız aynıymıs canım ınsallah bırlıkte alırız mutluhaberlerımerhaba inşallah ben de güzel haberi alırım , hayırlısıyla calışmalara yeni başladık bat 4 şubat
batlarımız aynıymıs canım ınsallah bırlıkte alırız mutluhaberlerı
Hoşgeldiniz:)Ben de geldim aranızaaa
Hoşbuldum :) inşallah hepimiz şubatta bebişli oluruz:)Hoşgeldiniz:)
canıım test mi yaptın. Olsun canın sağolsun şubataymış demek kısmetMerhaba kızlar bnde bugün tahlil yaptırdım 0.0 cıktı umudum yok artık 3 gün sonra bat ama subat ayına kaldım bnde inşAlllah hamile kalırız hepimiz
Evet canım cvp yazdım sana öbr yerdencanıım test mi yaptın. Olsun canın sağolsun şubataymış demek kısmet
Beklenen adet tarihi canm Sat var birde son adet tarihi demek :)Been varim yani bu ay olmicak büyük ihtimalle yumurtlama gününü kaçırdık baya gec oldu iliski şubata inşallah :) bat dediğiniz nedir bu arada kizlar adet baslangic günü mu
oo daha cok yenısın canım hıc kafana takma olucak tabıkı ama bıraz surebılıyorılk denemede benım ılk gebelıgım 3ncu denemede oldu ama kaybettım malesefcok heyecanlıyım ya aynı zamanda cok düşünmemeye calışıyorum cünkü sürekli düşünmek gebelige engel oluyor sanırım . benim ilk olacak
bchg mı vercenAy bende mi test versem ya yarın adet olmam gerek. Göbek deliğim ağrıyor bi fikir verin banaa
Versem mi diye düşünüyorum. Evet kan testibchg mı vercen
canım belırtıler ıcın söluosan onlara ınanma cunku gebelıgın 7.ncı haftasına kadar hıc bıse hıssetmıousn ama adet tarıhın yarınmıs verebılırsın test varsa kesın cıkarVersem mi diye düşünüyorum. Evet kan testi