Nasıl bır alet malesef bana yapan doktor buyuk bır sırıngayla ucundan sprrm enjekte ettı okadar cogunun aktıgını hıssettım dırek ılk anda hattaCanım merak etme geri gelmiyor :) 1 saat kaldırmadı beni doktorum. Çişim çok gelirse dayanamazsam diye sürgü verdi hatta 20. dakikada dayanamadım artıkama 1 saat yattım.
Amin canım inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsunBende bu hafta başladım iğnelere başlayalı 6 gün oldu …Allahım hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin…Ben de duygusal olarak çok değişik hallere bürünüyorum bir saat iyi olsa dakikasına ağlıyorum ve elimde olmadan …Kendimi sürekli yalnız hissediyorum umutsuzluğa kapılmak istemeden kendimi içinde buluyorum çok zor bir durum Allah hepimize sabır versin …
Yok canım ya, zaten spermler hemen gidiyor meni kalıyor akanda meni yani zaten normal ilişkide de akıyor ya onun gibi düşünAy benim yanıma aşılama sonrası eşimi yollamislardi oda komik şeyler anlatip beni güldürmüştü ben biraz çıktığını hissetmistim ondan mı tutmadi acaba
Canım çok ince kıl gibi bir boruydu benimki. Yani cidden boru gibiydi bildiğin ama çok çok ince. Merak etme spermler çok hızlı zaten giden gitmiştirNasıl bır alet malesef bana yapan doktor buyuk bır sırıngayla ucundan sprrm enjekte ettı okadar cogunun aktıgını hıssettım dırek ılk anda hatta
Pek belirtim yok ara ara kasık ağrılarım var sadece bide akıntı başladı. Doktorum bana sadece aşılamadan önce ve devamında kullanmam için içinde folik asid olan bi multivitamin kullan demişti o kadar başka herhangi bi ilaç vermediAaaa ben yanlış anlamışım hayırlı olsun canım pozitif haberini alırız inşallahbelirtin var mı 9 gün olmuş birde aşılama sonrası da ilac kullanımı oluyor mu hangi ilaçları verdi doktor ben daha önce aşılama yaptırdım ama unuttum süreci
Benimde 4buçuk yaşındaki kızım 3. Klomen+çatlatmasiğnesiyle oldu. 3 aydır deniyoruz yine ilaçları olmadı bu hafta aşılama yapacaz. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar versinBen malesef ocakta oldum ama tutmadınolumsuz olmak istemem çünkü 8 yasında oğlum var oda klomen kullandım öatlatma iğnesi ile evde doğal yolla tek seferde olmuştu.8 yıl sonra ilk aşılama demedık ama malesef olmadı
Benimde 3 şubat aşılama oldu duphaston verdi sabah akşam ikişer tane içiyorum senin bir ilaç kullanmanı söyledi mi? Birde sürekli regl olacakmışım gibi sancım oluyor seninde öyle mi?Yok canım ben 1 şubatta aşılama oldum ve beklenen adetim 15 Şubat
Yok canım bana öncesinde içinde folic asid olan bi multivitamin önermişti sadece onu kullanıyorum onundışında bi ilaç fitil tarzı birşey vermedi. Regli gibi ağrın olması normal benimde öyleydi hala ara ara kasık ağrım varBenimde 3 şubat aşılama oldu duphaston verdi sabah akşam ikişer tane içiyorum senin bir ilaç kullanmanı söyledi mi? Birde sürekli regl olacakmışım gibi sancım oluyor seninde öyle mi?
Canım o akan şey jel ve meni sperm 20 saniyede gideceği yere gidiyor zaten hemende kalksan 10 dk yatsan olacagi varsa inan ki oluyor ben 31 ocakta aşılama oldum aşılama olduğun günden itabaren sayilcak 11.gunum bekliyorum göğüs ucu hassayetim var sol kasim krampli ağrı girio çıkıyor karın alt bölgem 3 gündür ağrıyor gaz yanma var sarı akıntı var ins hayırlısı olsun benim 2. Asilamam düşükle sonuçlanmıştı bu tüp bebek olacaktı aslında ama devlet 2 iğneli aşılama sonrası tüp bebek hakkı veriyor benim 1. Hapla 2.igne ile olmuştu bu son iğneli sonra tüp bebekNasıl bır alet malesef bana yapan doktor buyuk bır sırıngayla ucundan sprrm enjekte ettı okadar cogunun aktıgını hıssettım dırek ılk anda hatta
Canım bugün aşılama olduysan nasıl adet agrilari yaşıyorsun canım 14.gun belli olur dua et kısmet olursa seninle olucaktir zaten zor surecler Allah hepimizin yardımcısı olsunKızlar benimde bugün 2. Aşılamam oldu ara ara kasık ağrım oluyor regl olacakmışım gibi
Normal canım benim hala devam ediyor o his ağrıKızlar benimde bugün 2. Aşılamam oldu ara ara kasık ağrım oluyor regl olacakmışım gibi
Merhaba ben de 2.aşılamamı oldum bugün, benim de ilkine göre çok ağrılı ve sancılı oldu, sabah 12 de yapıldı, eve geldiğimden beri yatıyorum, sanki top gibi bişey var da baskı yapıyo gibiSelam kızlar bende bugün 2. Aşılamamı oldum ilkine göre çok kötü geçti çok sancım oldu hatta tansiyonum düştüve eve gelince bütün gün uyudum 2.aşılamada böyle olanınız var mı acaba?
Canım bakabildin mi peki akmış mı diye bende öyle hissettim ve kalkıp baktığımda kıp kuruydu yattığım yer hiç akma olmamıştıNasıl bır alet malesef bana yapan doktor buyuk bır sırıngayla ucundan sprrm enjekte ettı okadar cogunun aktıgını hıssettım dırek ılk anda hatta
Peş peşe aşılama olmuşuz bana regl olmazsan kan ver dedi ama şu gün ver demedi sana söyledimi gün ben sabırsızlıktan gebelik testi yapıp duruyorum çatlatma iğnesinin etkisi hala geçmedi sanırım çift çizgiyi gördüm kuruduktan sonra geneYok canım bana öncesinde içinde folic asid olan bi multivitamin önermişti sadece onu kullanıyorum onundışında bi ilaç fitil tarzı birşey vermedi. Regli gibi ağrın olması normal benimde öyleydi hala ara ara kasık ağrım var
Baktıkları ekranı göremiyor musun ben devlette yaptırdım yan tarafımda bana hafif dönüktü ben gördüm spekulum taktıklarında zorladı sadece en büyüğünü taktılar diye sonra hiç bıraktığını hissetmedim ama kalkınca banada aktı gibi geldi ama baktığımda hiç gelmemişti piskolojik idrara sıkışık olduğumuz için öyle hissetmiş olabilirsin bence sendeNasıl bır alet malesef bana yapan doktor buyuk bır sırıngayla ucundan sprrm enjekte ettı okadar cogunun aktıgını hıssettım dırek ılk anda hatta
Canım bence yapma gebelik testini, ben ilk aşılamamda daha iğnenin etkisi geçmeden yaptım çift çizgiyi gördüm eşimle aşırı sevindik, sonra kandan baktırdık negatif çıktı, yaşadığımız üzüntüyü sana anlatamam, aynı şeyi yaşamasını da kimsenin istemem. O nedenle tavsiye etmiyorum 10 günden önce test yapmayıPeş peşe aşılama olmuşuz bana regl olmazsan kan ver dedi ama şu gün ver demedi sana söyledimi gün ben sabırsızlıktan gebelik testi yapıp duruyorum çatlatma iğnesinin etkisi hala geçmedi sanırım çift çizgiyi gördüm kuruduktan sonra gene
Evet canım bana 13 şubatta kan ver dedi adetim 14 15 Şubat gibi. Bide ben çatlatma iğnesi kullanmadım kendiliğinden çatladı. Ama sende iğne etkisi olacağı için önceden idrar testi yapma bencePeş peşe aşılama olmuşuz bana regl olmazsan kan ver dedi ama şu gün ver demedi sana söyledimi gün ben sabırsızlıktan gebelik testi yapıp duruyorum çatlatma iğnesinin etkisi hala geçmedi sanırım çift çizgiyi gördüm kuruduktan sonra gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?