- Konu Sahibi mavibaloncuk
Kıbrıs'ta yaptırıyorumTese ile mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıbrıs'ta yaptırıyorumTese ile mi
Ben şehir hastanesinde yaptiriyorum tese yapilmadi eşime. Bizim sebepsiz infertiliteHangi hastane ve tese mi sizin
Nasıl bir işlem olacak sizin pekiBen şehir hastanesinde yaptiriyorum tese yapilmadi eşime. Bizim sebepsiz infertilite
Size. Özelden de yazdım acaba bakabilir misinizBen şehir hastanesinde yaptiriyorum tese yapilmadi eşime. Bizim sebepsiz infertilite
O ne demek benim eşimin 3 testinde sırasıyla 1-5-0 canlı sperm cikti.sizin nasıl bir işlem olacak acabaBen şehir hastanesinde yaptiriyorum tese yapilmadi eşime. Bizim sebepsiz infertilite
Negatifle sonuçlandı taze transfer yapıldıMerhaba hoşgeldintedavin hayırla sonuçlansın inşallah
Yumurta toplamadan sonra senin hormon durumuna, rahim durumuna göre taze transfer olup olmacağını doktorun karar verir. Dondurulmuş transfer de rahim dinlendirme işlemi oluyor yani bir iki adet geçtikten sonra transfer oluyor.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canm![]()
Yaa canm çok üzüldümNegatifle sonuçlandı taze transfer yapıldı![]()
Ben hocayla devam ettiğim için herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Tek sıkıntı havuz yöntemine karar verdi Bülent hoca. Bir sonraki adetinde gel bir daha tedaviye başlayalım dedi. Bir sonraki adetim bayrama denk geliyor ve hoca izinliMerhaba bende Bülent hocaya gidiyorum ama asistanlariyla devam ettim siz memnunmusunuz ben genel olarak ilgisiz olduklarını düşünüyorum.Umarim güzel sonuçlar alirisniz .
Herşey yolunda gider ve bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız insallahBen hocayla devam ettiğim için herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Tek sıkıntı havuz yöntemine karar verdi Bülent hoca. Bir sonraki adetinde gel bir daha tedaviye başlayalım dedi. Bir sonraki adetim bayrama denk geliyor ve hoca izinli
Hepimizin hakknda hayırlısı olsun inşallah
Benim yaş 41 ve 5. denemem olacak![]()
2025 Mart ayında tüp bebk tedavisine başlayacaklar toplaşalım![]()
Merhaba bende bu ay başladım tüp bebek için. Gonalf 187,5 ile bugün 3 gün olucak 14 martta kontrole gidicem.2025 Mart ayında tüp bebk tedavisine başlayacaklar toplaşalım![]()
Merhaba hoşgeldinMerhaba bende bu ay başladım tüp bebek için. Gonalf 187,5 ile bugün 3 gün olucak 14 martta kontrole gidicem.
Merhaba hoşgeldinızlar merhaba test yapacaklara bol pozitif ; pozitif görenlere de sağlıklı ilerleyişler diliyorum :)
Bizde sebepsiz infertilite var 2-2,5 yıldır deniyoruz eylülden beri özel bir hastanede bilfiil Klomen/femara+gonal f/Menopur+ Ovitrelle tedavisi görüyorduk ama hiç gebelik oluşmadı. Bende bulunduğum ilde 2023 yılında infertilite ve tüp bebek merkezi açılmış şehir hastanesinde 6 martta şehir hastanesinde gittim. Amh ve diğer kan testleri istedi ve 2 yıl önce 1.71 olan Amh'ım 0,57 çıktı doktoruma yazdım ve aşılama sartı ortadan kalkıyor direk tüp bebek yapıcaz dedi ve reglimin 2. günü gideceğim. Sizin Tüp bebek süreciniz döngünüzün ne zamanı başlamıştı bilgi verebilir misiniz acaba?