Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Ben daha önce yaptırmıştım normal muayenede olduğu gibi o aleti yerleştirirken hafif bi acı okadar başka olmuyor. Aşılamadan sonra bacak bacak üstüne atıp kafam aşağıda ayaklarım yukarıda karnıma ve dizlerime Kalın kalın battaniyeler sarıp bir saat yatırmışlardı beni
Birşey sorcam size o aletle spermi enjekte ediyorlar galiba hep merak ediyorum acaba biz ayağa kalkınca ya tekrar geri gelirse o soerm 🤔 bu süreç bitene kadar kafayı yememek elde değil o kadar emek veriyor insan o umutsuzluğa kapılıp gidiyor Herşey 🙁

Birşey sorcam size o aletle spermi enjekte ediyorlar galiba hep merak ediyorum acaba biz ayağa kalkınca ya tekrar geri gelirse o soerm 🤔 bu süreç bitene kadar kafayı yememek elde değil o kadar emek veriyor insan o umutsuzluğa kapılıp gidiyor Herşey 🙁
Canım o aleti takip rahimi öne çekiyor yada açıyor tam bilmiyorum ama öyle bişey sanırım sonrasında enjektörle enjekte ediyor içeriye spermi. Aşama aşama anlatıyor zaten doktor rahat ol. Aşılama sonrası 20 dk kadar orda yatıyorsun buda spermin yumurtaya ulaşması için yeterli süre stres yapma. Kaderde ne varsa o olacak unutma

Canım o aleti takip rahimi öne çekiyor yada açıyor tam bilmiyorum ama öyle bişey sanırım sonrasında enjektörle enjekte ediyor içeriye spermi. Aşama aşama anlatıyor zaten doktor rahat ol. Aşılama sonrası 20 dk kadar orda yatıyorsun buda spermin yumurtaya ulaşması için yeterli süre stres yapma. Kaderde ne varsa o olacak unutma
Ayy İnşalah be canım hepimiz hakkında hayırlısı olur burda o sevinçlerimizi beraber paylaşırız bakalım benimde muhtemelen haftaya başlar

Ayy İnşalah be canım hepimiz hakkında hayırlısı olur burda o sevinçlerimizi beraber paylaşırız bakalım benimde muhtemelen haftaya başlar
Benimde haftaya sanırım regli bekliyorum 15 16 gibi olurum. bu arada sıfır beklenti sıfır umut benimki ama yine de içimde bi heyecan var haberleşelim mutlaka sende stres yapma ve mutlaka aşılama yapılırken unutmazsan Rabbi yessir oku ❤️

Benimde haftaya sanırım regli bekliyorum 15 16 gibi olurum. bu arada sıfır beklenti sıfır umut benimki ama yine de içimde bi heyecan var haberleşelim mutlaka sende stres yapma ve mutlaka aşılama yapılırken unutmazsan Rabbi yessir oku ❤️
Ayyy benimde regli günüm sizle aynı :)

Umutsuzluğa kapılma canım. Normal ilişkide sonrasında akma oluyordu bende saatlerce uzansam bile ama aşılamada aktı gibi hissettim ama hiç akma olmamıştı eve geldiğimizde falanda

İnşallah tutmuştur canım bende hiç belirti yok
Bende bilmiyorum sırtım ağırıyor ve aşılamadan beri ara ara kaşık ağrım oluyor. Ama çokta ümitlenmek istemiyorum çünkü aşılama sınrası bunları yaşayıp negatif olanda var.

Bende özelde başlayalı 6 gün oldu …Doktorun kendisine 25 bin verdik …Şuan 6 günün iğnelerine giden yaklaşık 16 bin oldu ve dahası da olcak dedi doktor ..Gonalf 900 , menopur ve ovitrelle iğnelerini aldım …
İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Ben de başladım bakalım ilaçlara.

Hade inşallah canım allahım hepimize nasip etsin ..hep derim eğer gecikiyorsa güzelleşiyordur ama bir an o zamanın gelmesini istiyorum ☹️artık böyle dayanamıyorum 5 yıl dile kolay Allah savur versin hepimize

30 ocakta aşılamam oldu beklemedeyim. Sağ tüpüm daha önce yaşadığım dış gebelikten dolayı alındı. Tek tüp bugün 9. günümdeyim ve ilk aşılamam
Benim de dış gebelikten dolayı sağ tüpüm alındı 😔ve bende bu ay aşılama olacağım adet olmayı bekliyorum inşaallah güzel haberi alırsınız bana da umut olursunuz ☺️🙏

Benim de dış gebelikten dolayı sağ tüpüm alındı 😔ve bende bu ay aşılama olacağım adet olmayı bekliyorum inşaallah güzel haberi alırsınız bana da umut olursunuz ☺️🙏
İnşallah sayfa da kalında sizinle aynı kaderi paylaşıyorum ben 3 yıllık evliyim 1,5 yıl önce Mart 2023 normal yolla ilk denemede hamile kaldım fakat dış gebelikle sonuçlandı sol tüpüm 2 kez bakıldı rahim filmi çekildim açık dendi ama 1,5 yıldır deniyorum olmuyor. Klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi kullandım 30 Ocakta aşılama oldum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz🙏🏻

Hade inşallah canım allahım hepimize nasip etsin ..hep derim eğer gecikiyorsa güzelleşiyordur ama bir an o zamanın gelmesini istiyorum ☹️artık böyle dayanamıyorum 5 yıl dile kolay Allah savur versin hepimize
Amiiiin canım bizim nisanda 7 yıl olacak yaşlarınız kaç

Yok canım ben 1 şubatta aşılama oldum ve beklenen adetim 15 Şubat
Aaaa ben yanlış anlamışım hayırlı olsun canım pozitif haberini alırız inşallah 🌸 belirtin var mı 9 gün olmuş birde aşılama sonrası da ilac kullanımı oluyor mu hangi ilaçları verdi doktor ben daha önce aşılama yaptırdım ama unuttum süreci

Canım merak etme geri gelmiyor :) 1 saat kaldırmadı beni doktorum. Çişim çok gelirse dayanamazsam diye sürgü verdi hatta 20. dakikada dayanamadım artık🥹 ama 1 saat yattım.

Canım merak etme geri gelmiyor :) 1 saat kaldırmadı beni doktorum. Çişim çok gelirse dayanamazsam diye sürgü verdi hatta 20. dakikada dayanamadım artık🥹 ama 1 saat yattım.
Ay benim yanıma aşılama sonrası eşimi yollamislardi oda komik şeyler anlatip beni güldürmüştü ben biraz çıktığını hissetmistim ondan mı tutmadi acaba 😃

Kızlarrrr şubat ayı aşılama yapacaklar toplaşalım mı 🎉
Ben malesef ocakta oldum ama tutmadınolumsuz olmak istemem çünkü 8 yasında oğlum var oda klomen kullandım öatlatma iğnesi ile evde doğal yolla tek seferde olmuştu.8 yıl sonra ilk aşılama demedık ama malesef olmadı

Back