Yemin ederim ben de aynı şeyi düşündümacaba sizi gidi beceriksizler deyip hırsla mı yapıyorlar ikinci aşılamayıbana 24ü dedi test için. Seninle aynı gün olduk sanırım sonuçlarımızı paylaşalım
Hayır ekrana bakma vs yoktu gelen dokyor zaten şlk defa yapıyordu belli direk geldi benı yatırdıgı çatıda sadece sırıngayla gonderdı gectı.rahme kadar uzanan vs bır alet takıp gondermedı yanıBaktıkları ekranı göremiyor musun ben devlette yaptırdım yan tarafımda bana hafif dönüktü ben gördüm spekulum taktıklarında zorladı sadece en büyüğünü taktılar diye sonra hiç bıraktığını hissetmedim ama kalkınca banada aktı gibi geldi ama baktığımda hiç gelmemişti piskolojik idrara sıkışık olduğumuz için öyle hissetmiş olabilirsin bence sende
Evet akmıştı kalktıgımda altımdakı serılen ortude ıslaklık vardıCanım bakabildin mi peki akmış mı diye bende öyle hissettim ve kalkıp baktığımda kıp kuruydu yattığım yer hiç akma olmamıştı
Amin inş sizede inşaAllah benım ilk cocugum ılkte olmustu nasip artıkBenimde 4buçuk yaşındaki kızım 3. Klomen+çatlatmasiğnesiyle oldu. 3 aydır deniyoruz yine ilaçları olmadı bu hafta aşılama yapacaz. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar versin
Yemin ederim ben de aynı şeyi düşündümçünkü ilk aşılamada şen şakrak olan doktorum ikinci aşılamada son derece ciddiydi bana 22 si dedi test için ama evet paylaşalım, güzel haberler veririz inşallah
Malesef bızde oyle bıseyle gondermedılerCanım çok ince kıl gibi bir boruydu benimki. Yani cidden boru gibiydi bildiğin ama çok çok ince. Merak etme spermler çok hızlı zaten giden gitmiştir
Aynen nasıp olsaydı her sekılde olurdu sizin ıcınde hayırlısı olsun inşCanım o akan şey jel ve meni sperm 20 saniyede gideceği yere gidiyor zaten hemende kalksan 10 dk yatsan olacagi varsa inan ki oluyor ben 31 ocakta aşılama oldum aşılama olduğun günden itabaren sayilcak 11.gunum bekliyorum göğüs ucu hassayetim var sol kasim krampli ağrı girio çıkıyor karın alt bölgem 3 gündür ağrıyor gaz yanma var sarı akıntı var ins hayırlısı olsun benim 2. Asilamam düşükle sonuçlanmıştı bu tüp bebek olacaktı aslında ama devlet 2 iğneli aşılama sonrası tüp bebek hakkı veriyor benim 1. Hapla 2.igne ile olmuştu bu son iğneli sonra tüp bebek
Birde onların stresine girmesi var kapıda beklesinler daha iyi benceBende devlette oldum bizdede almadılar içeriama iyi ki almamışlar benimde tansiyonum düştü bu sefer. Eğer görseydi bi hemşirede ona lazım olurdu heralde
Ben sormadım ama ovitrella bir tane fazladan bulmuştum zor buldum diye dedim reçete yazarmısın alıyım onuda diye bidaha ihtiyacın olmayacak tüp bebek yapar hoca zaten dedi ikisinide iğneli oldum o yüzden söyledi sanırımKızlar bu arada benim yaşım 33 ve 1,5 yıllık evliyiz amh değerimde 1,63 dr. Tam sınırdasın dedi. Hatta ben aşılamaya girmeden önce sordum Buda tutmazsa 3. Aşılama yapılacak mı diye yok tüp yapılır çünkü 2side iğneli olmuş sizin dedi. Sizde sordunuz mu tutmazsa 3. Olacak mı diye
Ama o alet olmazsa nasıl yumurtaya ulaşacak ki hissetmemiş olabilirmisin acabaHayır ekrana bakma vs yoktu gelen dokyor zaten şlk defa yapıyordu belli direk geldi benı yatırdıgı çatıda sadece sırıngayla gonderdı gectı.rahme kadar uzanan vs bır alet takıp gondermedı yanı
Katater denen ince bir boru ile göndermesi gerekiyor, çünkü sağlıklı yumurtaya en yakın yere bırakması gerek ki yumurta döllensin, rahim ağzından normal yolla göndermesi çok doğru gibime gelmedi açıkçası, farketmemiş olabilir misin o anın heyecanıyla?Malesef bızde oyle bıseyle gondermedılerdirek sırıngaya alıp ucundan gonderdı ilte aynen nasıp olsaydı hersekılde olurdu
Aynen öyle stressiz olan insanı bile strese sokuyırlarBirde onların stresine girmesi var kapıda beklesinler daha iyi bence
Aynen öyle stressiz olan insanı bile strese sokuyırlar
Hmm ozaman doğru demek. Çünkü benim aklımada şey takıldı ama onu sormayı unuttum. Evrak hazırlarken aşılama ve tüp bebek kağıdı aynı kağıtta yazıyordu bende okumuştum öylesine. Tüp bebek için 3 yıl şartı yazıyordu. Ama 2 iğneliden sonra direk tüp diye duyduğumdan sordum bi sonraki tüp mü olacak diye hemşireye, ama o 3 yıl aranıyor mu diye sormayı unuttum.Ben sormadım ama ovitrella bir tane fazladan bulmuştum zor buldum diye dedim reçete yazarmısın alıyım onuda diye bidaha ihtiyacın olmayacak tüp bebek yapar hoca zaten dedi ikisinide iğneli oldum o yüzden söyledi sanırım
Bide merak cabasıSorma en iyisi kendi halinde yalnız başına sakinleşmende daha kolay oluyor hiç gözüm aramıyor kimseyi bide onlardaki kuşkuyu görmek istemiyorum açıkçası
Bildiğim kadarıyla aranıyor sadece iğneli aşılama yaptıkları için sorduğumda kaç yıllık evlisin diye sordu ilk sonrasında tüp bebek yapar dedi ihtiyacın olmayacak dedi inşallah bu sonuçlar güzel olurda gerek kalmaz tüp bebeğe ben anestezi muhabbetinden korkuyorum açıkçası uyutulmak istemediğimden aşılamayla kurtulayım istiyorumHmm ozaman doğru demek. Çünkü benim aklımada şey takıldı ama onu sormayı unuttum. Evrak hazırlarken aşılama ve tüp bebek kağıdı aynı kağıtta yazıyordu bende okumuştum öylesine. Tüp bebek için 3 yıl şartı yazıyordu. Ama 2 iğneliden sonra direk tüp diye duyduğumdan sordum bi sonraki tüp mü olacak diye hemşireye, ama o 3 yıl aranıyor mu diye sormayı unuttum.
Eşlerimiz bizden meraklılar beklesek daha almadılar diye düşünüyolar girsek çıkmasak neden hala çıkmadılar diye düşünüyolarBide merak cabasıAllahım nasıl oldu nasıl gitti o ne bu ne
Valla bende kendimi çok umutlandırmak istemiyorum çünkü aşılamanın tek artısı eşinin spermlerinin ayrılarak en kalitesini koymaları. Başka hiç bi artısı yok benceBildiğim kadarıyla aranıyor sadece iğneli aşılama yaptıkları için sorduğumda kaç yıllık evlisin diye sordu ilk sonrasında tüp bebek yapar dedi ihtiyacın olmayacak dedi inşallah bu sonuçlar güzel olurda gerek kalmaz tüp bebeğe ben anestezi muhabbetinden korkuyorum açıkçası uyutulmak istemediğimden aşılamayla kurtulayım istiyorum
Valla ya sormaEşlerimiz bizden meraklılar beklesek daha almadılar diye düşünüyolar girsek çıkmasak neden hala çıkmadılar diye düşünüyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?