Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Canım bence yapma gebelik testini, ben ilk aşılamamda daha iğnenin etkisi geçmeden yaptım çift çizgiyi gördüm eşimle aşırı sevindik, sonra kandan baktırdık negatif çıktı, yaşadığımız üzüntüyü sana anlatamam, aynı şeyi yaşamasını da kimsenin istemem. O nedenle tavsiye etmiyorum 10 günden önce test yapmayı
Sabredebilsem keşke ama bir bahaneyle kafamdan uzaklaştırmam gerekiyor onuda yapamıyorum çok haklısın ilkinde bende çok kötü oldum hergün bakıyodum nerdeyse çok üzülüyor insan 🥺

Evet canım bana 13 şubatta kan ver dedi adetim 14 15 Şubat gibi. Bide ben çatlatma iğnesi kullanmadım kendiliğinden çatladı. Ama sende iğne etkisi olacağı için önceden idrar testi yapma bence
Doğru diyorsun benim normalde regl hiç düzenli değil o yüzden ne zaman olurum yada olmam bilemediğimden olmadı bende cuma akşamı test yaptırayım diyorum pazartesiye kadar beklesem mi yada kararsızım 🫣

Pek belirtim yok ara ara kasık ağrılarım var sadece bide akıntı başladı. Doktorum bana sadece aşılamadan önce ve devamında kullanmam için içinde folik asid olan bi multivitamin kullan demişti o kadar başka herhangi bi ilaç vermedi
Tüp bebekte çok fazla ilaç kullanıyoruz aslında progesteron gibi bağışıklık baskılayıcı gibi ilaçlar neden aşılama da verilmiyor acaba

Sabredebilsem keşke ama bir bahaneyle kafamdan uzaklaştırmam gerekiyor onuda yapamıyorum çok haklısın ilkinde bende çok kötü oldum hergün bakıyodum nerdeyse çok üzülüyor insan 🥺
Biliyorum inanılmaz zor beklemek, oldu mu olmadı mı olduysa sağlıklı mı diye düşünmek çok ama çok zor, benim de bugün yapıldı 2.aşılamam, benim de bundan sonra beklemem gerekecek nasıl beklicem inan ben de bilmiyorum, ama bi şekilde oyalicaz kendimizi mecbur 😔

Merhaba ben de 2.aşılamamı oldum bugün, benim de ilkine göre çok ağrılı ve sancılı oldu, sabah 12 de yapıldı, eve geldiğimden beri yatıyorum, sanki top gibi bişey var da baskı yapıyo gibi
Benimde aynen öyle oldu. Hatta eşim geç çıktım diye panik yapmış dışarda. Eve gelince bütün gün uyudum. Birde ilkinde sadece sperm enjekte ederken sancım olmuştu 3-5 saniyelik. Ama bu sefer spermden önce bi ilaç gibi bişey daha enjekte ettiğini düşünüyorum. Çünkü 2 kez sancım oldu. Sizde 2 kez mi sancı hissettiniz acaba

Doğru diyorsun benim normalde regl hiç düzenli değil o yüzden ne zaman olurum yada olmam bilemediğimden olmadı bende cuma akşamı test yaptırayım diyorum pazartesiye kadar beklesem mi yada kararsızım 🫣
Bence aşılamanın 14. Günü kan testi verebilirsin

Tüp bebekte çok fazla ilaç kullanıyoruz aslında progesteron gibi bağışıklık baskılayıcı gibi ilaçlar neden aşılama da verilmiyor acaba
Aslında veren doktorlar var çok duydum ama vermeyende var anlamadım gitti benimki vermedi mesela gerek yok dedi sordum çünkü

Kızlar aşılamada eşiniz yanınızda mıydı? Benimki yanımdaydı tüm olaya tanık oldu 😂

Biliyorum inanılmaz zor beklemek, oldu mu olmadı mı olduysa sağlıklı mı diye düşünmek çok ama çok zor, benim de bugün yapıldı 2.aşılamam, benim de bundan sonra beklemem gerekecek nasıl beklicem inan ben de bilmiyorum, ama bi şekilde oyalicaz kendimizi mecbur 😔
İnşallah güzel haberler alırız hepimiz yaşamayan bilemez gerçekten çok zorlu süreçlerden geçiyoruz beklemek sorun zaten bekliyoruz olsa kese varmı yokmu kalp atışı falan her süreç ayrı ayrı kuşkulandırıyor ama inanıyorum ki sonu çok güzel olacak ❤️❤️

Benimde aynen öyle oldu. Hatta eşim geç çıktım diye panik yapmış dışarda. Eve gelince bütün gün uyudum. Birde ilkinde sadece sperm enjekte ederken sancım olmuştu 3-5 saniyelik. Ama bu sefer spermden önce bi ilaç gibi bişey daha enjekte ettiğini düşünüyorum. Çünkü 2 kez sancım oldu. Sizde 2 kez mi sancı hissettiniz acaba
Bende önce sprey gibi bişey sıktı, o inanılmaz sancı yaptı, sonra temizleme suyunu sıktı, sonra spermleri enjekte etti, 2 kez hissettim ben de evet

Kızlar aşılamada eşiniz yanınızda mıydı? Benimki yanımdaydı tüm olaya tanık oldu 😂
Ben devlette yaptırdığım için bekleme odasına bile almadılar 12.30da içeri aldılar 2ye kadar bekledim işleme almaları çıkmam 3 oldu tv tlf falan hiçbişey yok bembeyaz oda delirir insan gerçekten 😂😂

Ben devlette yaptırdığım için bekleme odasına bile almadılar 12.30da içeri aldılar 2ye kadar bekledim işleme almaları çıkmam 3 oldu tv tlf falan hiçbişey yok bembeyaz oda delirir insan gerçekten 😂😂
Ben özelde yaptırdım, doktorun odası ile görüşme yaptığı yer hemen yan yana, görmedi ama her şeyi duydu 😂
Eşime spermlarin yıkanmış olduğu halini gösterdiler bide kırk kere teyit ettirdiler şırınga üzerinde yazanlar sizin adınız dimi diye 😂 not: ben amerikadayım burda yaşıyorum ve aşılamada Burda oldu , güzel yanı herşeyde eşi yanına alıyorlar yumurta ölçümü aşılama vs güzel oluyor görsünler neler çekiyoruz 😂

Bende önce sprey gibi bişey sıktı, o inanılmaz sancı yaptı, sonra temizleme suyunu sıktı, sonra spermleri enjekte etti, 2 kez hissettim ben de evet
acaba sizi gidi beceriksizler deyip hırsla mı yapıyorlar ikinci aşılamayı 🤣 bana 24ü dedi test için. Seninle aynı gün olduk sanırım sonuçlarımızı paylaşalım 💕

Bende devlette oldum bizdede almadılar içeri 😵‍💫 ama iyi ki almamışlar benimde tansiyonum düştü bu sefer. Eğer görseydi bi hemşirede ona lazım olurdu heralde 🤣

Kızlar bu arada benim yaşım 33 ve 1,5 yıllık evliyiz amh değerimde 1,63 dr. Tam sınırdasın dedi. Hatta ben aşılamaya girmeden önce sordum Buda tutmazsa 3. Aşılama yapılacak mı diye yok tüp yapılır çünkü 2side iğneli olmuş sizin dedi. Sizde sordunuz mu tutmazsa 3. Olacak mı diye

Ben aşılamanın 7. Günümdeyim iki gündür adet olacakmışım gibi ağrım var. Yoğun sarıya çalan bi de akıntım oluyor. Bu neyin alameti acaba?

Kızlar bu arada benim yaşım 33 ve 1,5 yıllık evliyiz amh değerimde 1,63 dr. Tam sınırdasın dedi. Hatta ben aşılamaya girmeden önce sordum Buda tutmazsa 3. Aşılama yapılacak mı diye yok tüp yapılır çünkü 2side iğneli olmuş sizin dedi. Sizde sordunuz mu tutmazsa 3. Olacak mı diye
Canım bende 32 yaşındayım amh 1.36 doktor sınırın altında biraz dedi ama bu tüp bebek için önemli dedi çünkü tüpte ne kadar yumurta toplanırsa o kadar fazla embriyo oluşma ihtimali yani başarı şansıda yüksek oluyor ama dedi aşılama veya normal gebe kalmada bu değer önemli değil çünkü bu durumlarda hamile kalmak için zaten bir yumurta yetiyor dedi, bu yumurta rezerv sayısını gösterir sadece olursa tüp düşünürsen senden ortalama 7 yumurta toplayabiliriz gibi görünüyor dedi. Kısacası canını sıkma aşılama için çok önemli değil bu değer. Arkadaşım 0.46 ile hamile şuan 34 yaşında hemde doğal yolla

Merhaba kızlar benimde 2. Aşılama olacak ilki tuttu ama 23 haftalıkken farklı bir sebepten dolayı doğum yaptım.
Adetimin birinci günü bugün.
12 şubat yani 3. Günü aşılama tedavi başlangıcı için randevum var bu ay içerisinde inşallah aşılama olur

Back