Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

15 gün diyor ama ben 14 ü kan vericem 15 cumartesiye denk geliyor. Nasıl hissediyorsun
Bende çatlatma iğnesi kullanmadı kendi çatladı o yüzden kanda 13. Gün her türlü çıkar diye düşündü sonuç. Ara ara kaşık ağrılarım var, sanki göğsüm bazen ağrıyor bilmiyorum. Hamilelik düşündüğümden beri her belirtiyi yaşadım ama sonuç negatifti. Tek fark devam eden kasık ağrısı ar ara. O kadar tez canlıyım ki günler geçmiyor hemen öğrenmek istiyorum

Ay inşallah sağlıklı pozitif sonuç alırız ya benim 2. Aşılamam

3 yumurta oluştuğı için iptal etmiştir. Aşılamada 1 veya 2 yumurta isteniyor
Yoo benim 6 yumurtam gelişmişti 20 18 17 13 11 10 ilk asilamamda ama tutmadı üstelik 60 milyon yüzde yüz haretli spermle 2.asilamada 1 tane yumurtam gelişti iğne ile 18 mm eşim rahatsizdi 5 milyon yuzde 84 ileri haretli spermle hamile kaldım ama düşük yaptım kimsayal gebeleik sağlıksız gebelik oldu şuanda 3.asilamadayim bı seferde 2 milyon hareketsiz spermle aşılama oldum bakalım ne olacak

Sadece 2 yumurta gelişti bı 15 biri 18 mm

Kanını acilde verebilirsin 15.gun doktorum istedi de yapıyorlar bende Şubat'ın 16 adet günüm o günde aşılamanın 17. Günü ve ben beklicem olursam zaten yok demek olmazsam o zman kan vereceğim zaten ağrılarım var bacaklarım ağrıyor karın alt bölgem adet olucam sanırım 10 gün önce adet ağrım baslar

Merhaba arkadaşlar bende 27 ocakta aşilama oldum klomen kullandım,bugün 12. Gün test yaptım negatif çıktı.Progestan vajinal kullanıyorum sizce kesmelimiyim

Ah hanımefendi ah ben yalan yanlış bişey söylemiyorum. Okuduğum araştırdığım bilgileri söylüyorum ancak anladığım kadarıyla siz pek araştırmamışsınız. Siz aşılamaya 20, 18, 17, 13, 11 ve 10 mm yumurta ile girmişsiniz. Doktorunuz sanırım bilgi vermedi sizde anlaşılan araştırmadınız ama saydığınız 13,11,10 mm yumurtalar zaten olgun yumurta değil yani siz 3 yumurta ile aşılamaya girmişsiniz bu birincisi. İkinciye gelince ise; 3 yumurta ile sizin doktorunuz aşılama yapmayı göze almış ama yine yazdığım yorumlarda da okuduysanız 5 tane yumurtaya bile aşılama yapmaya cesaret eden doktorlarımız olabiliyor. Ancak bu anneyi de oluşursa bebekleri de riske atmak oluyor.

Canım ben Amerika’da yaşıyorum burda doktor önceden istek veriyor laboratuvara o tarihte gidip kan vermek için ama bende de damar zor bulunuyor evde test yapıp öyle kana gitmeyi düşünüyorum ama saolsun eşim seni zorla götürürm diyor o da tabi merak ediyor sonucu :)

Bende şunu eklemek istiyorum gerçekten her doktor nerdeyse farklı ilerliyor. Mesela aşılamadan sonra progesteron ilacı verende var benim doktorum gibi hiç bişi vermeyende var .arkadaşın doktoru bence uyarmamış ama deşiğiniz gibi 3 olgun yumurta olunca hasta rızası ile aşılama olur bende öyle biliyorum önden söylerler ama işte

Evet çok haklısın. Doktor yeteri kadar bilgi vermemiş. O ilaç ile ilgili acaba duruma göre mi davranıyorlar bilmiyorum. Benim iki aşılamamı da aynı doktor yaptı. İlkinde vermedi ikincide hem fitil hem iğnesini verdi

30 ocakta aşılamam oldu beklemedeyim. Sağ tüpüm daha önce yaşadığım dış gebelikten dolayı alındı. Tek tüp bugün 9. günümdeyim ve ilk aşılamam

Bende pazartesi 2.aşılamayı olacam
Bugün reglimin 4. Günü 2 gündür letu diye bi yumurta geliştirici ilaç kullanıyorum. İlaçı 5ğün kullan gel dedi doktor. Çarşamba gitcem işte o gün aşılamamı yaparlar yoksa normal bi kontrol için mi çağırdı beni anlamadım ben. Sormayı da unuttum

Yok canım büyük bi ihtimal aşılama yapmaz yumurtaları ölçer normal muayene eder bi sonrakine aşılaman olur

Sorma herkes farklı :) bakalım bana perşembe günü kan ver dedi çok merak ediyorum tuttu mu :/

Yumurtalar büyümüş mü ona bakar. Daha sonra gün verir ovitrelle çatlatma iğne yaptırırsın 2. Gün aşılama için sizi çağırırlar

Bende bu hafta başladım iğnelere başlayalı 6 gün oldu …Allahım hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin…Ben de duygusal olarak çok değişik hallere bürünüyorum bir saat iyi olsa dakikasına ağlıyorum ve elimde olmadan …Kendimi sürekli yalnız hissediyorum umutsuzluğa kapılmak istemeden kendimi içinde buluyorum çok zor bir durum Allah hepimize sabır versin …

Merhaba hanımlar bugün benim de randevum var aşılama için. Özelde başlıyacağım tedaviye ilaçlarınız ne kadar tuttu acaba
Bende özelde başlayalı 6 gün oldu …Doktorun kendisine 25 bin verdik …Şuan 6 günün iğnelerine giden yaklaşık 16 bin oldu ve dahası da olcak dedi doktor ..Gonalf 900 , menopur ve ovitrelle iğnelerini aldım …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…