Şu meşhur influenza değil mi? Offf ilaç da alamıyorsun bitki çayı bile sorun… bol su iç limonlu et suyu çorbaları ve bol bol yat. Evi sürekli havalandır. Çok zor ben gonal kullanırken yakalanmıştım mahvolmuştum seni anlıyorum..Kızlar ben öyle hastayım kine regl ne aşılama umrumda bile değil şuanda kaç gündür kalkmamacasına yatıyorum.
Bilemiyorum pazartesiye kadar olmazsam iyiAdet belirtileri ile çok benzer şeyler yaşanabiliomuş gebeliktede o yüzden aklına kötüyü getirme canım
Çok teşekkür ederim
Kan testi sonucum çıktı, 5.11 çıktı,gittiğim hastanede referans değeri 1.2 imiş. doktor bugün 11.günün olduğu içün beklenen bi değer ve pozitif ama pazar günü tekrar kan ver yükselişe bakalım öyle kesin hamilesin diyebilirim dediBalımmm gebesin sen
Ayni gun test verecegiz.ins guzel haberler alirizBilemedim ben çok garanticiyim galiba.. 10u çatlatma 12si aşılama oldu benim, 26sı test ver dediler takvimime göre 23ü regl olacağım..
Bende regl belirtisi sadece gogus agrisi olur.O da var.O nedenle test vs yapmayi dusunmuyorum.Kan testi en net test.Hayalkirikligi yasamak istemiyrmBilemedim ben çok garanticiyim galiba.. 10u çatlatma 12si aşılama oldu benim, 26sı test ver dediler takvimime göre 23ü regl olacağım..
İnşaAllah güzel yükselişler olur canım Allah gönlüne göre versinKan testi sonucum çıktı, 5.11 çıktı,gittiğim hastanede referans değeri 1.2 imiş. doktor bugün 11.günün olduğu içün beklenen bi değer ve pozitif ama pazar günü tekrar kan ver yükselişe bakalım öyle kesin hamilesin diyebilirim dedi
Amiiiinnn cümlemizin inşallahİnşaAllah güzel yükselişler olur canım Allah gönlüne göre versin
Bilemiyorum pazartesiye kadar olmazsam iyi
Kan testi sonucum çıktı, 5.11 çıktı,gittiğim hastanede referans değeri 1.2 imiş. doktor bugün 11.günün olduğu içün beklenen bi değer ve pozitif ama pazar günü tekrar kan ver yükselişe bakalım öyle kesin hamilesin diyebilirim dediinş
Merhaba herkese. En güncel konu olarak buraya yazıyorum. Ben Bursa'da yaşıyorum .1,5 yıllık evliyim. Üniversite hastanesine infertilite bölümünde tedavi sürecim başladı. Doktor femara verdi.alti ay kendi başına kullan dedi .olmazsa gel aşılama yapalım dedi . Birinci ay adet oldum. Bu ay 25 gündür gecikiyorum. Ve gittim doktoruma hiç ilgilenmedi .bende özelde direk aşılama düşünüyorum. Bugün tecrübesine güvendiğim Dr dilek doğanbaş'a gittim. Çok sevimli iyi bir Dr . Ama fiyatlar çok çok fazla geldi gözüme. Gonalf ve ovitrelle toplam 10.000 TL tutuyor. Doktorda ilaçlar hariç 25000 TL istiyor.muayeneler hariç yani toplam 40.000 TL tutuyor. Sizce bu fiyatlar normal mi. Yoksa çok mu. Tecrubesizim. Sizlerde bu sureçlerden geçiyorsunuz.lütfen bana fikir verin
Bana biraz çok geldi ben özel bir tüp bebek merkezinde yaptırdım 20 bin ilaçlar hariç iyi bir konumda bir de Ankara daMerhaba herkese. En güncel konu olarak buraya yazıyorum. Ben Bursa'da yaşıyorum .1,5 yıllık evliyim. Üniversite hastanesine infertilite bölümünde tedavi sürecim başladı. Doktor femara verdi.alti ay kendi başına kullan dedi .olmazsa gel aşılama yapalım dedi . Birinci ay adet oldum. Bu ay 25 gündür gecikiyorum. Ve gittim doktoruma hiç ilgilenmedi .bende özelde direk aşılama düşünüyorum. Bugün tecrübesine güvendiğim Dr dilek doğanbaş'a gittim. Çok sevimli iyi bir Dr . Ama fiyatlar çok çok fazla geldi gözüme. Gonalf ve ovitrelle toplam 10.000 TL tutuyor. Doktorda ilaçlar hariç 25000 TL istiyor.muayeneler hariç yani toplam 40.000 TL tutuyor. Sizce bu fiyatlar normal mi. Yoksa çok mu. Tecrubesizim. Sizlerde bu sureçlerden geçiyorsunuz.lütfen bana fikir verin.
Amin İnşallahKızlar bende 14 şubatta aşılama oldum beklemedeyim Allah hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah
Bende 10nun da oldum aşılama dün 10. Günümdü belki idrarda çıkar dedim ve test yaptm negatif çıktıMerhaba arkadaşlar. Bende en baştan sona kadar okudum bütün yorumları. Güzel haberlerinizle sevindim. Negatif sonuçlara üzüldüm... Bende 12 şubat gece 23.00da çatlatma iğnesi oldum ve 14 şubat ta şehir hastanesinde aşılama oldum. İlaçlar harici hiçbir ücret ödemedim. Doktorum ve ekibi çok ilgili ve cana yakınlar ve zaten aynı hastanede taşıma görevlisi olarakta çalıştığım için sürekli iletişim halindeyim. İşim gereği ağır hastalar veya eşyalar taşıma olasılığım sebebiyle 10 gün rapor aldım. Kendimi çok dinlememeye çalışıyorum ama göğüs hassasiyetim var dolgunlaştığını hissediyorum biraz. Doktorum progestan fitil verdi günde 2 defa kullanmamı söyledi. Bakalım sonuç ne olacak. Bugün test yapsam yalancı çizgi mi çıkar acaba merak ta etmiyor değilim
Canım benim dün ve ondan önceki gün belim ağrıdı. Biraz önce de beyaz akıntı geldi WC yaparken. Bazen arada sol kaşığıma sancı giriyor ama benim bunları yaşayıp regl olmuşluğumda varAmin İnşallahbende 14 şubatta aşılama oldum. Yaşadığın Fark edilir bir belirti var mı?
Canım benim dün ve ondan önceki gün belim ağrıdı. Biraz önce de beyaz akıntı geldi WC yaparken. Bazen arada sol kaşığıma sancı giriyor ama benim bunları yaşayıp regl olmuşluğumda varbu yüzden ben hiç test falan yapmam regl olduysam hamile değilim demektir negatifi teste görünce çok sinirleniyorum sende var mı bişeyler canım ?
Canım ben günde 2,5 3 lt su içtiğim için her gün sıkışık kalkıyorum WC yeAşılamayı aynı gün olmuşuz bugün 8. Gün
Sabah kalktığınızda aşırı idrara sıkışık kalkıomusunuz ve ani aşırı yüksek derecede böyle bıçak sokar gibi sancı giriyor mu
Bugün sabah acıdan bağırdım resmen
Bende Regl belirtileri yaşadım şuan pozitif içini ferah tutCanım benim dün ve ondan önceki gün belim ağrıdı. Biraz önce de beyaz akıntı geldi WC yaparken. Bazen arada sol kaşığıma sancı giriyor ama benim bunları yaşayıp regl olmuşluğumda varbu yüzden ben hiç test falan yapmam regl olduysam hamile değilim demektir negatifi teste görünce çok sinirleniyorum sende var mı bişeyler canım ?
Çok çok sevindim hayırlı olsun sağ sağlim kucağına al inşallahBende Regl belirtileri yaşadım şuan pozitif içini ferah tut
Canım ben günde 2,5 3 lt su içtiğim için her gün sıkışık kalkıyorum WC yeama sol tarafıma giriyor arada sırada fakat çok ağrılı olmuyor benim. Belki acı eşiğine göre kişiden kişiye değişebilir
Bence 6 gün sonra falan yap kuzum hamile olduğu halde bazı insanlarda geç yükseliyorya 11. Günde yapıp negatif çıkarsa moralin bozulmasın boştan yereBelkide olabilir canımaz kaldı 4 güne öğreniriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?