Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Kızlar ben öyle hastayım ki ne regl ne aşılama umrumda bile değil şuanda kaç gündür kalkmamacasına yatıyorum.
Şu meşhur influenza değil mi? Offf ilaç da alamıyorsun bitki çayı bile sorun… bol su iç limonlu et suyu çorbaları ve bol bol yat. Evi sürekli havalandır. Çok zor ben gonal kullanırken yakalanmıştım mahvolmuştum seni anlıyorum..

G gunesmi çok çok sevindim aklım sendeydi inşaallah sağlıcakla bebişine kavuşursun dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bende süreci bir deneyim olur bir umut olur diye burda paylaşmak istedim. İnşallah buradaki herkes sizde dahil güzel şeyler yaşayalım artık

Bilemedim ben çok garanticiyim galiba.. 10u çatlatma 12si aşılama oldu benim, 26sı test ver dediler takvimime göre 23ü regl olacağım..
Bende regl belirtisi sadece gogus agrisi olur.O da var.O nedenle test vs yapmayi dusunmuyorum.Kan testi en net test.Hayalkirikligi yasamak istemiyrm

İnşaAllah güzel yükselişler olur canım Allah gönlüne göre versin

Bana biraz çok geldi ben özel bir tüp bebek merkezinde yaptırdım 20 bin ilaçlar hariç iyi bir konumda bir de Ankara da

Bende 10nun da oldum aşılama dün 10. Günümdü belki idrarda çıkar dedim ve test yaptm negatif çıktı umudum gitti ama pazartesi kan testi vereceğim belki erken olduğu için çıkmamıştır

Amin İnşallah bende 14 şubatta aşılama oldum. Yaşadığın Fark edilir bir belirti var mı?
Canım benim dün ve ondan önceki gün belim ağrıdı. Biraz önce de beyaz akıntı geldi WC yaparken. Bazen arada sol kaşığıma sancı giriyor ama benim bunları yaşayıp regl olmuşluğumda var bu yüzden ben hiç test falan yapmam regl olduysam hamile değilim demektir negatifi teste görünce çok sinirleniyorum sende var mı bişeyler canım ?

Aşılamayı aynı gün olmuşuz bugün 8. Gün
Sabah kalktığınızda aşırı idrara sıkışık kalkıomusunuz ve ani aşırı yüksek derecede böyle bıçak sokar gibi sancı giriyor mu
Bugün sabah acıdan bağırdım resmen

Canım ben günde 2,5 3 lt su içtiğim için her gün sıkışık kalkıyorum WC ye ama sol tarafıma giriyor arada sırada fakat çok ağrılı olmuyor benim. Belki acı eşiğine göre kişiden kişiye değişebilir

Bende Regl belirtileri yaşadım şuan pozitif içini ferah tut

Belkide olabilir canım az kaldı 4 güne öğreniriz inşallah
Bence 6 gün sonra falan yap kuzum hamile olduğu halde bazı insanlarda geç yükseliyorya 11. Günde yapıp negatif çıkarsa moralin bozulmasın boştan yere ben mesela hiç yapmıyorum test falan Regl gelene kadar bekliyorum regl i görünce moralim bozulmuyor ama negatif sonuç görünce psikolojik olarak çok etkiliyor. 6 aydır yapmıyorum test inşallah gelir bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…