Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Yaaa inanmıyorum çok sevindim bana da umut oldun seninle sürecimiz aynıydı bende dış gebelik geçirip sağ tüpüm alındı.Rabbim saglıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin bana da dua eder misin bende bu ay aşılama olacağım

Benim iki aşılama da muayene gibiydi. Çok nazlı biri olmama rağmen zorlanmadım şükür, yaptıracak olanlar burayı okursa korkmasınlar. Ama sonra kasık ağrısı oldu epey.. kendini çok yorma bir süre gelmeyiversin misafir

Gunluk hayatınıza devam edın dedı ama ılıskı olarak hemsırede bı bılgı vermemıstı
Banada aynısını dedi ben valla sadece ağır kaldırmadım uzanmadım geri kalan bütün işlerimi yaptım zaten yiyecek ekmeği varsa her türlü Allah nasip eder ben oğluma hamile kaldığımdan haberim yoktu hurç kaldırmıştım çok şükür nasip etti Rabbim

Öyle tabi canım verem Allah onlar da aracı.Nasıpte varsa oluyor

Alakasız ama bişi sormak istiyorum forumu çok bilmiyorum da, Mardin’e gezmeye gitmeyi düşünüyorum tavsiye öneri vs sormak istiyorum. Hangi başlığa yazmam gerekiyor? Yeme içme konaklama gezme vs için

Valla şuan kabul etmiyorum kimseyi. Dün bile ilişki olması lazımdı. Uyuyup kalmışım. Kafamı bi taraftan bi tarafa çevirirken bile başım dönüyor

Benim gebelik sonlandırılıyor dış gebelik yine keseyi göremedik sağ 2 sene önce almışlardı şimdi sol tüpümü de alacaklar hastane yatırıldım çok üzgünüm.

Ben aşılama öncesi gece yasin meryem suresi fetih süresi ayetel kürsi okudum, aşılama sırasında da sürekli kun fe ye kun dedim, inşallah kabul etmiştir Rabbim
İnşaAllah canım bende aşılama esnasında ayetel kürsi okudum sürekli aşılama sonra yazin okudum kandilde duamı yaptım namazlarımdada yapıyorum ta bi sürekli ayatel kürsi okudum önemli olan niyet tabiki Rabbim hayırlı murad larımızı nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…