Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Ben de hersederin de umutlanmayacam diyorum ama insan ister istemez umutlanıyor işte canım rabbim kısmet edecem ama ne zaman. İnsan yoruluyor yıpranıyor iğneler ilaçlar hormonlar
Allah hepimizi muradına erdirsin inşallah Bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almamızı nasip etsin. Beklemekten ve çabalamaktan başka çaremiz yok .

Var mı belirti benim 2.aşılama tüpe geçmek için zorunluydu
Benim de 2.aşılama, aşılama günü ile birlikte bugün 5.gün, henüz bü belirtim yok, ara ara kasıklarıma sancımsı bişeyler giriyo ama üşütmüş de olabilirim diyip önemsemiyorum şu an ( önemsersem psikolojim bozulur hahaha) senin var mı herhangi bi şey?

Allah hepimizi muradına erdirsin inşallah Bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almamızı nasip etsin. Beklemekten ve çabalamaktan başka çaremiz yok .
Amin amin inşallah hepimiz burada sevincimizi paylaşacağımız günler hayırlısıyla gelsin inşallah. Sizin bundan sonraki süreciniz nasıl ilerleyecek doktorunuzla konuştunuz mu

Nasip canım aşılama ile olur belki aşılama sonrası ilaç etkisi devam ediyor o yüzden denemeye devam allahın izniyle en kısa zamanda güzel haberleri alalım inşallah

Yok vanım uc defa gordum lekeyı .gecen aydan tecrubelıyım aynı testten bır gun once keke görüp test gunude ertesı gundu adet oldum.bu ayda aynı sekılfe oldu bugun leke yarında tam olurum
Hayırlısı buymuş diyelim mucizelerimize kavuşmamız için biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan

Sızınde aşılamaydı dimi
Evet 2. Aşılama yapıldı zaten normal ilişkiden bir farkı yok diyo herkes ama bir umut işte olur belki diye düşünüyor insan maalesef olmadı gene nasip tüp bebeğe geçecek bu sefer sanırım haftaya tekrar gideceğim

Bende bı kaç ay kendim deneneyı dusunuyorum.bı sorununuz var mu pekı

Bende bı kaç ay kendim deneneyı dusunuyorum.bı sorununuz var mu pekı
Bende de eşimde de bir sorun yok sebepsiz infertilite dediler klomen femera kullandım 8-9 kere 2 aşılama hiç bir işe yaramadı bir sebep bulamadıklarından her işi uzatıyolar. Bencede denemeye devam et geçen sene kendiliğinden hamile kaldım ama kimyasalla sonuçlandı maalesef sonrasında daha çift çizgiyi görmedim

Nasip canım aşılama ile olur belki aşılama sonrası ilaç etkisi devam ediyor o yüzden denemeye devam allahın izniyle en kısa zamanda güzel haberleri alalım inşallah
Aynen onlar da öyle dedi bu ay ilaç etkisi devam eder dedi keşke öyle olsa da bidaha tedavi sürecine girmesem. Amin amin inşallah

Benimde aynen 5. Günüm hiçbirşey yok bende :) sadece grip oldum ve ağır geçiyor

3.aşılamayı yapnayı dusunmuyorum.Kendım takıp ederek bence daha fazla sansım yuksek olur.aşılama yapıo ertesı gun ılıskı onerıyor baskada yok.şans ne kadar olabılırkı.

3.aşılamayı yapnayı dusunmuyorum.Kendım takıp ederek bence daha fazla sansım yuksek olur.aşılama yapıo ertesı gun ılıskı onerıyor baskada yok.şans ne kadar olabılırkı.
Tek farkı onlar ayrıştırıp direk yumurtaya bırakıyolar başka birşey yok ben direk tüp bebek dedim ama özeldeki fiyatlar malum mecburen aşılamayla uğraşıyorum

Tek farkı onlar ayrıştırıp direk yumurtaya bırakıyolar başka birşey yok ben direk tüp bebek dedim ama özeldeki fiyatlar malum mecburen aşılamayla uğraşıyorum
Bu ay kendim denim de ıcımden oyle yapmak gelıyor ya .o zamanda adet olursam doktora gıderım bakım ne dıyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…