ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Şey ben anlatsammiki haziran topiginden beri biliyorsun zaten herkes dogaracak sen ikinciye baslayacan ben en sona kaldim ah şubat ahh :KK73::KK73:
Kızlar tedaviniz ne aşamada? Benim 2. Denemem olacak adeti bekliyorum. Dondurulmuş embriyolarım var ayy inş bu sefer olur. Topiktekş herkes hamiş olur :KK66:)

Senin de az kalmış canım. İnşallah peş peşe hepimiz güzel haberler vereceğiz. Benim 3.denemem 2.si pozitifti ama değerim katlamadi düşükle sonuçlanmıştı.Myomdan olabilir diye myomum vardı onu aldırdım. Ki drum başta da söylemişti önce myomu alalım diye.Ben kabul etmedim.Şimdi önlemleri alıp transfer için gün sayıyorum. :KK69:
Dondurulmuşun var mı cnm.? Benim direk negatif ti hiç tutmadı :KK43:

Şey ben anlatsammiki haziran topiginden beri biliyorsun zaten herkes dogaracak sen ikinciye baslayacan ben en sona kaldim ah şubat ahh :KK73::KK73:
Ha ha çok güldürdün beni. :)) 3 yıldan beri topik topik dolaşıyorum millet 2. bile doğurmuş :)) inş burası uğurlu gelir :KK66:

Kizlar size bisey soracam bendemi tuhaflik var anlamadim son zamanlarda hep bebek kiyafetlerine bakiyorum bide kiz kiyafetlerine normalde erkek bebekleride severim ayy kafayimi yedim nedir o yuzden sordum sizlerde bakiyormusunuz?:KK37:

Kizlar size bisey soracam bendemi tuhaflik var anlamadim son zamanlarda hep bebek kiyafetlerine bakiyorum bide kiz kiyafetlerine normalde erkek bebekleride severim ayy kafayimi yedim nedir o yuzden sordum sizlerde bakiyormusunuz?:KK37:
Bakmazmıyım cnm e_bebek favorim :)) lcw fena değil hani :KK66: çilekten mobilya bile beğendim :KK66:)

Merhaba yaş 25 över rezerv yetmezliğim var atatürk üni de tedavi oluyorum şubatta 2. denemem olacak, ilk tedavimde opu da hic yumurta çıkmadı yanı dondurulmuş da yok....

X