İnnnşallah canm..Hoşgeldin..ayyy tatlım bu topik çok iyi oldu yenı arkadaşlarla yeni süreçlere başlıyacagız inş bu topik uğurlu gelir
Ohoo temizlik bitti.Gezmeye gittimyeni geldim.Şimdi de biraz size bakayım didim..
Aynen canm yağmur hiç durmadı. Komşuya gittim zaten.Kahve içmeye. .:))Oooo masallah hatun gezginci
Burada hava cok soguk ve yagmurlu bende tedavi surecinde oldugum icin her zaman olmasada boyle yagmurlu havalarda kahve icmeye bagikiyorum
Aynen canm yağmur hiç durmadı. Komşuya gittim zaten.Kahve içmeye. .:))
Dolu dolu geçiriyorum ki zaman hemen geçsin bebişleri alıp geleyim..
Genelde günde bir fincan içiyorum canm.Transfere yakın tamamen bırakırım.Kahveyi çok abartma bacım
Aynen zaman gecmiyor evde oturunca
Genelde günde bir fincan içiyorum canm.Transfere yakın tamamen bırakırım.
belki o 2 yumurtan erken çatlamıştır. varken yok olması benim aklıma bundan başka bir şey getirmiyor.doktor zar zor cevap veriyor zaten. sordum tabi neden görünmüyor diye ben bilemem bu kadar iğneden sonra olması gerekirdi yoksa da yapılacak bişey yok dedi. haftaya gel tekrar bakalım ama iğneleri kesiyorsun dedi. haftaya da ultrasondan vücudumun kendiliğinden yumurta yapıp yapmadığına bakacağını söyledi. yumurta olmaması ne demek acaba?
Çok doğru düşünüyorsun canm.Ben kesinlikle inaniyorum ki bu işler nasip işi.Kaç tane var 5.güne gider mi diye bakma.Allah nasip ettiyse ilerde abisine yoldaş olacak yavrun belki de yavruların şuan orda seni bekliyordur.Ayrıca embriyologlar da bu işin uzmanı risk görürlerse en iyi yer anne rahmi diye erken transfer ederler.Ama olumlu haber alacağız senden öyle hissediyorum.İnnnşallah ta öyle olur..
Evet canm maydanoz iyi değil. Şimdi yiyorum da transfere yakın onu da bırakırım. Sıkıntı olmaz galiba.Acaba diğer yeşillikler de zararlı mı?Aynen canim bende transfere dogru tamamen birakirim bu arada transfer oncesi sonrasi hamilelikte dahil maydanoz yemeyin
İnşallah canım aminnn..Allah razı olsun arkadaşım inşallah seninde benim de kuzulara hayırlısı ile kardeşleri nasip olacak
Ben maydanozu duymustum digerlerini bilmiyorum dereotu anne sutunu arttiriyor onu biliyorumEvet canm maydanoz iyi değil. Şimdi yiyorum da transfere yakın onu da bırakırım. Sıkıntı olmaz galiba.Acaba diğer yeşillikler de zararlı mı?
Dereotunu artık bebiş gelince düşüneceğiz o zaman.:)))Dra soralım bence yeşillik zararlı mı değil mi diye.Ben maydanozu duymustum digerlerini bilmiyorum dereotu anne sutunu arttiriyor onu biliyorum
Ben de adeti bekliyorum daha 3 4 belki de 5 günüm var.Erken gelmesi için yapilacak bişey yok mu acep?Kızlar tedaviniz ne aşamada? Benim 2. Denemem olacak adeti bekliyorum. Dondurulmuş embriyolarım var ayy inş bu sefer olur. Topiktekş herkes hamiş olur)
Senin yine az kalmış benim bat 15 OcakBen de adeti bekliyorum daha 3 4 belki de 5 günüm var.Erken gelmesi için yapilacak bişey yok mu acep?
Senin de az kalmış canım. İnşallah peş peşe hepimiz güzel haberler vereceğiz. Benim 3.denemem 2.si pozitifti ama değerim katlamadi düşükle sonuçlanmıştı.Myomdan olabilir diye myomum vardı onu aldırdım. Ki drum başta da söylemişti önce myomu alalım diye.Ben kabul etmedim.Şimdi önlemleri alıp transfer için gün sayıyorum.Senin yine az kalmış benim bat 15 Ocakilk deneme mi?
Yaş 34
Sebep endometriyozis
2.deneme ilki kimyasal gebelik oldu
Atatürk eğitim araştırma
Ocak sonu adeti ile yeni tedavim başlayacak