merhabalar. bende pazartesi transfer yaptırdım. 28 şubat test tarihim. ama çok korkuyorum. bu ikinci denemem inşallah Allah herkeze yavrusunu sevgiyle huzurla kucağına alıp büyütmeyi, bu duyguları yaşamayı nasip etsin
eşim ameliyat oldu sonrasında da 6 ay ilaç kullandı ama sperm sayısı 1.5 milyondan 5 milyona çıktı aşılama denedik şansımızın düşük olduğunu bile bile olmayınca tüp bebek denemeye karar verdik.Eşin ameliyat olmadı mı?
evet dondurulmuş transferdi bu denememAmin cnm ,Allah kucagına almayı nasıp eder inşallah güzell sonuclarını duymk isteriz dondurulmuş embriyo transferımıydı sızın de
Peki iğne felan vedimi proluton gibi?
İnşallah değerin artar sağlıkla bebeğine kavuşursun canımİnş sonuç hayırlı olur. Benim bu sabah kahverengi lekelenme olmuştu dr umu aradım ve kan vermemi istedi ve sonuç 7.5 çıktı bugün 9. Günüm. Normal test tarihim cuma günü inş sonuç o gün de hayırlı olur katlanır
Hayırlısı olsun inş sağlıkla kucağınıza almayı rabbim tez zamanda nasip etsineşim ameliyat oldu sonrasında da 6 ay ilaç kullandı ama sperm sayısı 1.5 milyondan 5 milyona çıktı aşılama denedik şansımızın düşük olduğunu bile bile olmayınca tüp bebek denemeye karar verdik.
İnş hep beraber bu duyguyu yaşarız inşİnşallah değerin artar sağlıkla bebeğine kavuşursun canım
Kan sulandırıcı tüp bebekte kullanılan ilaçların kan pıhtılaşma oranını yükseltmesinden dolayı kanı sulandırması için veriliyor. Ayrıca coraspin iğnenin etkisibi artırmak için, östrojen yumurtaları baskılamak için, progeston tutunma için veriliyor. Antibiyotik yumurta toplama cerrahi işlem olduğundan engeksiyonu engellemek için veriliyor. Zaten antibiyotiği transfer gününden önceki gün bırakılıyorHerkese farklı tedavi uygulanabiliyor coraspirin kan sulandırıcı bant ostrojen iğne progesteron antibiyotik niye kullaniyon bi fikrim yok
Arkadaşlar merhaba,
Şubat ayı tahlil sonucu bekleyen kaç kişiyiz?
Canımmm öğrendim 11.gün yani dün kan verdim pozitif, yarın yine kan vericem artışa bakılcak, sen naptın canım?
Hadi inşallah sorunsuz devam edersin arkadaşım.16. günde dr tsh progestran ve e2 sonucu istedi kan verdim bekliyorum inşallah sıkıntı yoktur hayırlısı ile kuzularımı alabilirim bende
Canım demekki düşük gehlikesi görmemiş onyüzden vermemiş. İçin rahat olsun. inşNeden bilmem gerek görmedi kullandığın ilalar yeterli daha fazla elimizden yapacak bişey gelmez dedi bekleyip kalp atışı için muayeneye kadar görücez dedi
16. Gün derken tedaviye başladığının 16. Günümü? Transfer den sonramı?16. günde dr tsh progestran ve e2 sonucu istedi kan verdim bekliyorum inşallah sıkıntı yoktur hayırlısı ile kuzularımı alabilirim bende
Rabbim kat kat artıraın inş sonucunu tebrik ederim sonu hayırlı sağlıklı olur inştebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah
Yumurta baskılama işlemi yapmıştır sana dondurulmuş transfer edileceği için yumurta büyüklük çaplarına bakmak için e2 istiyor eutin işl m inş herşey uygun olur ve bebeişlerini alır çıkarsın16. günde dr tsh progestran ve e2 sonucu istedi kan verdim bekliyorum inşallah sıkıntı yoktur hayırlısı ile kuzularımı alabilirim bende
aynen öyle canım baskılıyor e2 147,3 progestan 12,89 tsh 2,43 çıktıYumurta baskılama işlemi yapmıştır sana dondurulmuş transfer edileceği için yumurta büyüklük çaplarına bakmak için e2 istiyor eutin işl m inş herşey uygun olur ve bebeişlerini alır çıkarsın
canım tedavinin 16. günü adetin 17. günündeyim. daha transfer olmadım pazar veya pazartesi olacak allah izin verirse16. Gün derken tedaviye başladığının 16. Günümü? Transfer den sonramı?