ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Amin cnm ,Allah kucagına almayı nasıp eder inşallah güzell sonuclarını duymk isteriz dondurulmuş embriyo transferımıydı sızın de

Herkese farklı tedavi uygulanabiliyor coraspirin kan sulandırıcı bant ostrojen iğne progesteron antibiyotik niye kullaniyon bi fikrim yok
Kan sulandırıcı tüp bebekte kullanılan ilaçların kan pıhtılaşma oranını yükseltmesinden dolayı kanı sulandırması için veriliyor. Ayrıca coraspin iğnenin etkisibi artırmak için, östrojen yumurtaları baskılamak için, progeston tutunma için veriliyor. Antibiyotik yumurta toplama cerrahi işlem olduğundan engeksiyonu engellemek için veriliyor. Zaten antibiyotiği transfer gününden önceki gün bırakılıyor

16. günde dr tsh progestran ve e2 sonucu istedi kan verdim bekliyorum inşallah sıkıntı yoktur hayırlısı ile kuzularımı alabilirim bende

16. günde dr tsh progestran ve e2 sonucu istedi kan verdim bekliyorum inşallah sıkıntı yoktur hayırlısı ile kuzularımı alabilirim bende
Yumurta baskılama işlemi yapmıştır sana dondurulmuş transfer edileceği için yumurta büyüklük çaplarına bakmak için e2 istiyor eutin işl m inş herşey uygun olur ve bebeişlerini alır çıkarsın

aynen öyle canım baskılıyor e2 147,3 progestan 12,89 tsh 2,43 çıktı

sizide tebrik ederim allah tamamanı erdirsin sağlıkla kucağında gör inşallah

kaçıncı gün embriyosu idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…