Çok teşeklür ederim 5. Gün. Tam sınuç yarın inş. Katlanır katlanıraynen öyle canım baskılıyor e2 147,3 progestan 12,89 tsh 2,43 çıktı
sizide tebrik ederim allah tamamanı erdirsin sağlıkla kucağında gör inşallah
kaçıncı gün embriyosu idi
En önemlisi doğru zamanda yapmak. Geç olsun güç olmasın. Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. Psikolojik olarak da kendini daha hazırlarsın. Belki bu arada bir mucize olur ve normal hamile kalırsın hiç belli olmaz. Birde nerde yaptırıyorsun?arkadaşlar benim bu ayki tranfer iptal oldu malesef gelecek adet ile yeniden başlayacağız
6 aydır bekliyordum önce miyon sonrası rahim toplaması için bu ayda dr ve hemşirenin eksik bilgilendirilmesi nedeniyle ilacın hormon üzerindeki etkisini drum çözemedi bunun için iptal edelim dedi peki dedik
adetle tekrar görüşeceğiz drla
ilk duyduğumda çok üzüldüm ama yapacağım birşey yok rabbim hakkımızda ne hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Sıkma canını bunda da bir hayır vardır canımarkadaşlar benim bu ayki tranfer iptal oldu malesef gelecek adet ile yeniden başlayacağız
6 aydır bekliyordum önce miyon sonrası rahim toplaması için bu ayda dr ve hemşirenin eksik bilgilendirilmesi nedeniyle ilacın hormon üzerindeki etkisini drum çözemedi bunun için iptal edelim dedi peki dedik
ilk duyduğumda çok üzüldüm ama yapacağım birşey yok rabbim hakkımızda ne hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Ahh kuzum elele girecektik transere hakkina hayırlısı buymuş demek geç olsun güç olmasinarkadaşlar benim bu ayki tranfer iptal oldu malesef gelecek adet ile yeniden başlayacağız
Cnm 2 katından fazla artmış çok şükür kanaman için çok yorum yapamiyom ama oda normal çok olmadıkça sorun yokKızlar yardım lütfen bugün beta testi yaptırdım yine değerim 2800 çıktı 2 gün önce 1100dü.
Ama benim ara ara kanama gibi pempe kahverengi koyu kurmızı lekelenmelerim devame diyorbu ne demek tüp bebekte dış gebelik falan olamaz değil mi rahme bıraktıkları için? Çok korkuyorum doktor normal dese de durmuyor 3 gündür
Tüp bebekte de dış gebelik ihtimali var evet. Ama bunları kafandan sil. Dr un herşey normal diyorsa normaldir. O kanamanın düşük kaynaklı olup olmadığını zaten bilir ve ona göre önlem gerekirse de alır. Normal diyorsa normaldir. Kafanı rahat tutKızlar yardım lütfen bugün beta testi yaptırdım yine değerim 2800 çıktı 2 gün önce 1100dü.
Ama benim ara ara kanama gibi pempe kahverengi koyu kurmızı lekelenmelerim devame diyorbu ne demek tüp bebekte dış gebelik falan olamaz değil mi rahme bıraktıkları için? Çok korkuyorum doktor normal dese de durmuyor 3 gündür
26 ocakmalimali son adet tarihin kaçti
Hayırlısı olsun inş. Polip konusunda bir bilgim yok malesef. Farklınboyuttaki yumurtalara gelince hepsini topluyorlar ve içlerinden olgun olanları seçip onlara dölleme işlemi uyguluyorlarKızlar merhaba ilk tüp bebek tedavimde yumurta gelişim aşamasındayım. Pazartesi muhtemelen yumurta toplama olacak. Benim aklıma takılan yumurtaların boyutları farklı farklı hepsi de embriyo gelişiminde kullanılabiliyor mu? Bir de rahim içinde 3 mm polip gördü dr bugün. Daha önce de polip aldırmıştım yine olmuş demekki canım sıkıldı. Rahimde polip varken transfer olan var mı yine mi aldırmam gerekecek
Kaçıncı gün transferi kaç embriyo konuldu? Sonuç tabiki harikaKızlarbenim 7.gün 72.13 cıktı nasıl siZce
5.gün embriyosu 2 tane konulmuştuKaçıncı gün transferi kaç embriyo konuldu? Sonuç tabiki harika
Değer yüksek ondan sordum. Değerin yüksekliği ikiz gebelik gibi gözüküyor sanırım inş5.gün embriyosu 2 tane konulmuştu
Masallah katlanarak çoğalsın sağlıkla kucağına al insKızlarbenim 7.gün 72.13 cıktı nasıl siZce
Teşekkür ediyorum inşallah katlanarak devam ederMasallah katlanarak çoğalsın sağlıkla kucağına al ins
Süper hayırlı olsun canım)Kızlarbenim 7.gün 72.13 cıktı nasıl siZce
Hadi gözün aydın arkadaşım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarbenim 7.gün 72.13 cıktı nasıl siZce