- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
Çok teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallahSüper hayırlı olsun canım)
İnşallah canım darısı sizlere inşallahHadi gözün aydın arkadaşım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım hayırlı olsun tedavin ben yumurta toplamadan sonra 1 hafta içerisinde adet oldum ve 2.adetle transfer sürecine başladıkBayanlar merhaba. Dun yumurtalar toplandi bu ay transfer olmayacak dinduracagiz. Siz toplama isleminden sonra adet ne zaman oldunuz. Bir de bu adetle mi baslayacsk tedavi sonra ki adetle mi onu da sormadim. Siz toplamadan ne kadar sure sonra adet oldunuz ve kadar ara verdiniz
Canımm inşallah iyisindir birkaçgün giremedim foruma, benim de adet ağrısına benzer ama daha hafifi ağrım var hiç geçmeyen, peki doktorun sana proluton diye bir iğne verdi mi?Canım dün öğlen yaptırdık.yani ilk değerden 1.5 gün sonra 1100çıktı yarın tekrar son kez baktıracağız ama çok şiddetli kasık ağrım ve 2 gündür pemve ve kan renginnde kırmızı akıntım var pıhtı gibi bazen çoğalıo çok korkuyorum inş bişey yoktur doktorum korkma dddi ama elimde değil bu şekilde olan varmı? Hala adet olacak gibi aşırı ağrım var
cok teşekkür ederim canımm darısı isteyen herkesin başına inşallahtebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah
Canımmm öncelikle çok geçmiş olsun umarım 2.denemende yavrunu sağlıkla kucağına alırsın bende 2.deneme için ilaç kullanma dönemindeyim. Beni doktorum ilk değil 2.adetle çağırmıştı rahimin dinlemmesi içnHanımlar, merhaba..
Benim ikinci tüp bebek denemem..geçen yıl ilk blastokist denemesinde tutmuştu kızım. 5.5 aylıkken erken doğumla kaybettim. bu denemede ise uzun sürdü yumurta uyarılma ve günü aştık. progesteronum 1.19 oldu. Dondurulmuş embriyo transferi yapılacak bu yüzden.
18 mm üzeri 5 yumurta toplandı dün opu.da, bugün ise 4'ü döllenmiş durumda.. Reglime bir hafta var. Bu durumda olanlar, ilk reglimizle başlıyoruz değil mi transfer sürecine?
Çok teşekkür ederim. Umarım siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu. Sizin transferiniz oldu, sonuçlandı sonrasında mı ikinci adette çağırdı? Çünkü benim dün opu.m yapıldı, transferim olmadı. Transfer negatif olduğunda genelde minimum 2.adet bekleniyor çünküCanımmm öncelikle çok geçmiş olsun umarım 2.denemende yavrunu sağlıkla kucağına alırsın bende 2.deneme için ilaç kullanma dönemindeyim. Beni doktçünkü. ilk değil 2.adetle çağırmıştı rahimin dinlemmesi içn
Sağol canım inşallah. Benim ilk denemem eylül sonu başladı ekimde yumurtalarım toplandı yumurtalar toplandıktan sonra doktorum ilk değil 2.adetle yapacağız transferi dedi canım öylede olmuştuÇok teşekkür ederim. Umarım siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu. Sizin transferiniz oldu, sonuçlandı sonrasında mı ikinci adette çağırdı? Çünkü benim dün opu.m yapıldı, transferim olmadı. Transfer negatif olduğunda genelde minimum 2.adet bekleniyor çünkü
Bana önümüzdeki ay yapacağız dedi ama merak ettim, genelde hangi zaman aralığında olduğunu. Çok teşekkürler.Sağol canım inşallah. Benim ilk denemem eylül sonu başladı ekimde yumurtalarım toplandı yumurtalar toplandıktan sonra doktorum ilk değil 2.adetle yapacağız transferi dedi canım öylede olmuştu
Canımm inşallah iyisindir birkaçgün giremedim foruma, benim de adet ağrısına benzer ama daha hafifi ağrım var hiç geçmeyen, peki doktorun sana proluton diye bir iğne verdi mi?
Canım kan değerim 9.gün 614 11.gün 1100 ve 13.gün 2880 çıktı ama bu süreçte ağrılarım ve kanamam arttı.ben iki doktora ayrı ayrı takip oluyorum tüp bebek doktorum normal fitile devam dedi diğer takip doktoru prolotun depot iğne verdi.bugün ağrım öyle dayanılmaz ki kalkamıyorum yerimden bugün gittim vuruldum..dün de keseyi gördük 2.kese net değil ..kalp atışı için perşembe rendevuöuz var sizce ikiz olabilir mi ..bu ağrılar hiç mi geçmez anlamadım sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor moralim bozuk yatıyorum evdeçok zor hem kanama olup hem bu kadar ağrı Allah herkesin yardımcısı olsun
Canım sanırım kese beta hcg 2000 değerinin üzerine cıktıgında görünür.Kızlar 7.gün 72 olan değer 9.gün 250.Kese ne zaman görünür
Bene acele etme daha bunun kese görmesi yok kalp atisi daha çok stres olacaksın bence bekleKizlar masallah birer birer hamile haberleri gelmeye başlamış allah tamamına erdirsin.Benim transferimin 6.günü sürekli adet olacakmışım gibi hissediyorum. Dünden beri göğüslerim hassaslasti.Bir yandan umitleniyorum bir yandan kendimi umutlandırmak istemiyorum.Ikinci bebegim aslinda ama inanın ilkinde ne hissettim hatırlamıyorum.yarin ilk idrarla test yapsam çıkar mi acaba
Sabah dayanamayip test yaptım negatif çıktı ama içimde bir ümit var.Goguslerim cok sızlıyor ve karın kasık agrim hala devam ediyor. Insallah kanda pozitifi görürüm gerisi kolayBene acele etme daha bunun kese görmesi yok kalp atisi daha çok stres olacaksın bence bekle
canımm cok geçmiş olsun inşallah ağrın ve kanaman geçer ama cok kafaya takma kendini kasma biraz rahat olmaya çalış ve bol bol dinlen hiç iş güç yapma, ben ilk 11.gün kan verdim 863 cıktı sonra 13. gün kan verdim 2180 cıktı, 14.gün doktor muayneye çağırdı 2 kese göründü doktorum ikiz gebesin dedi, nasipse biz de 5 Mart Pztesi günü kalp atışları için gidicez, her süreç ayrı bir heyecan. senin değerlerin benden de yüksek kesin ikiz bence. Bir de ben transferden 1 gün önce Proluton Depot iğnesine başladım 3 günde 1 mutlaka vuruluyorum o iğnenin faydası cok bence. Benim geçmeye karın kasık ve hafif bel ağrım var. Bir de TSH tiroid değerlerim yüksek cıktı cok moralim bozuldu smdi onun için doktor arıyorum gidip geliyorum.