ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Bayanlar merhaba. Dun yumurtalar toplandi bu ay transfer olmayacak dinduracagiz. Siz toplama isleminden sonra adet ne zaman oldunuz. Bir de bu adetle mi baslayacsk tedavi sonra ki adetle mi onu da sormadim. Siz toplamadan ne kadar sure sonra adet oldunuz ve kadar ara verdiniz

Canım hayırlı olsun tedavin ben yumurta toplamadan sonra 1 hafta içerisinde adet oldum ve 2.adetle transfer sürecine başladık

Hanımlar, merhaba..
Benim ikinci tüp bebek denemem..geçen yıl ilk blastokist denemesinde tutmuştu kızım. 5.5 aylıkken erken doğumla kaybettim. bu denemede ise uzun sürdü yumurta uyarılma ve günü aştık. progesteronum 1.19 oldu. Dondurulmuş embriyo transferi yapılacak bu yüzden.

18 mm üzeri 5 yumurta toplandı dün opu.da, bugün ise 4'ü döllenmiş durumda.. Reglime bir hafta var. Bu durumda olanlar, ilk reglimizle başlıyoruz değil mi transfer sürecine?

Canımm inşallah iyisindir birkaçgün giremedim foruma, benim de adet ağrısına benzer ama daha hafifi ağrım var hiç geçmeyen, peki doktorun sana proluton diye bir iğne verdi mi?

Canımmm öncelikle çok geçmiş olsun umarım 2.denemende yavrunu sağlıkla kucağına alırsın bende 2.deneme için ilaç kullanma dönemindeyim. Beni doktorum ilk değil 2.adetle çağırmıştı rahimin dinlemmesi içn

Çok teşekkür ederim. Umarım siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu. Sizin transferiniz oldu, sonuçlandı sonrasında mı ikinci adette çağırdı? Çünkü benim dün opu.m yapıldı, transferim olmadı. Transfer negatif olduğunda genelde minimum 2.adet bekleniyor çünkü

Sağol canım inşallah. Benim ilk denemem eylül sonu başladı ekimde yumurtalarım toplandı yumurtalar toplandıktan sonra doktorum ilk değil 2.adetle yapacağız transferi dedi canım öylede olmuştu

Sağol canım inşallah. Benim ilk denemem eylül sonu başladı ekimde yumurtalarım toplandı yumurtalar toplandıktan sonra doktorum ilk değil 2.adetle yapacağız transferi dedi canım öylede olmuştu
Bana önümüzdeki ay yapacağız dedi ama merak ettim, genelde hangi zaman aralığında olduğunu. Çok teşekkürler.

Canımm inşallah iyisindir birkaçgün giremedim foruma, benim de adet ağrısına benzer ama daha hafifi ağrım var hiç geçmeyen, peki doktorun sana proluton diye bir iğne verdi mi?

Canım kan değerim 9.gün 614 11.gün 1100 ve 13.gün 2880 çıktı ama bu süreçte ağrılarım ve kanamam arttı.ben iki doktora ayrı ayrı takip oluyorum tüp bebek doktorum normal fitile devam dedi diğer takip doktoru prolotun depot iğne verdi.bugün ağrım öyle dayanılmaz ki kalkamıyorum yerimden bugün gittim vuruldum..dün de keseyi gördük 2.kese net değil ..kalp atışı için perşembe rendevuöuz var sizce ikiz olabilir mi ..bu ağrılar hiç mi geçmez anlamadım sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor moralim bozuk yatıyorum evde çok zor hem kanama olup hem bu kadar ağrı Allah herkesin yardımcısı olsun

canımm cok geçmiş olsun inşallah ağrın ve kanaman geçer ama cok kafaya takma kendini kasma biraz rahat olmaya çalış ve bol bol dinlen hiç iş güç yapma, ben ilk 11.gün kan verdim 863 cıktı sonra 13. gün kan verdim 2180 cıktı, 14.gün doktor muayneye çağırdı 2 kese göründü doktorum ikiz gebesin dedi, nasipse biz de 5 Mart Pztesi günü kalp atışları için gidicez, her süreç ayrı bir heyecan. senin değerlerin benden de yüksek kesin ikiz bence. Bir de ben transferden 1 gün önce Proluton Depot iğnesine başladım 3 günde 1 mutlaka vuruluyorum o iğnenin faydası cok bence. Benim geçmeye karın kasık ve hafif bel ağrım var. Bir de TSH tiroid değerlerim yüksek cıktı cok moralim bozuldu smdi onun için doktor arıyorum gidip geliyorum.

canımm cok geçmiş olsun inşallah ağrın ve kanaman geçer ama cok kafaya takma kendini kasma biraz rahat olmaya çalış ve bol bol dinlen hiç iş güç yapma, ben ilk 11.gün kan verdim 863 cıktı sonra 13. gün kan verdim 2180 cıktı, 14.gün doktor muayneye çağırdı 2 kese göründü doktorum ikiz gebesin dedi, nasipse biz de 5 Mart Pztesi günü kalp atışları için gidicez, her süreç ayrı bir heyecan. senin değerlerin benden de yüksek kesin ikiz bence. Bir de ben transferden 1 gün önce Proluton Depot iğnesine başladım 3 günde 1 mutlaka vuruluyorum o iğnenin faydası cok bence. Benim geçmeye karın kasık ve hafif bel ağrım var. Bir de TSH tiroid değerlerim yüksek cıktı cok moralim bozuldu smdi onun için doktor arıyorum gidip geliyorum.

Kizlar masallah birer birer hamile haberleri gelmeye başlamış allah tamamına erdirsin.Benim transferimin 6.günü sürekli adet olacakmışım gibi hissediyorum. Dünden beri göğüslerim hassaslasti.Bir yandan umitleniyorum bir yandan kendimi umutlandırmak istemiyorum.Ikinci bebegim aslinda ama inanın ilkinde ne hissettim hatırlamıyorum.yarin ilk idrarla test yapsam çıkar mi acaba

Bene acele etme daha bunun kese görmesi yok kalp atisi daha çok stres olacaksın bence bekle

Bene acele etme daha bunun kese görmesi yok kalp atisi daha çok stres olacaksın bence bekle
Sabah dayanamayip test yaptım negatif çıktı ama içimde bir ümit var.Goguslerim cok sızlıyor ve karın kasık agrim hala devam ediyor. Insallah kanda pozitifi görürüm gerisi kolay

Canım senin adına çok sevindim ne güzel ikiz Allah sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin.. benim moralim çok bozuk cuma günü keseyi gördüm ama kanamam vardı cumartesi tavan yaptı ve dayanılmaz adet ağrısıyla 13.gün 2880 di 16.gün yani bugün 4400çıktı moralim çok bozuk sence kaybediyormuyum bebeklerimi düşükte beta değeri birden mi düşer hiç bilgin varmı?yarın doktora gideceğim ama bu gece nasıl geçicek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…