ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Canim Rahim filmi ve histeroskopi oldum tup bebek oncesi ayrica rahmime cizik atildi ,d vitaminime ,hormon tahlillerime bakildi hepsi temiz cok sukur ..,ama diger genetik testler ve pihtilasma bu transferde olumsuz olursa oyle olucakmis. Cok sinir bozucu evet tam anlamiyla araştırilmadan oluyorum bu ikinci tup bebegi

Son düzenleme:
Yinede sor cnm tedavi asamasindasin ya tanidigm oyle hamile kalmsta insanda korkuyor bisey olr die sen ankradami yaptrdin ?
Yok canim ben Bursada Prof.Dr. Osman Develioglunda yaptiriyorum fakat kendim Balikesirliyim gidip gelip duruyoruz. Hayirlisi bakalim insllh. Olumsuz tupten sonra ikinci kez histeroskopi oldum rahmime cizik atildi birde

Kizlar ben birsey sorucam benim embriyoalrim 3.gun doldurulmuştu bugun cozulduler bugun 4.gunmu oluyor yoksa 3.gunmu oluyor doktor salı yada carsamba transfer olucak dedi

Kizlar ben birsey sorucam benim embriyoalrim 3.gun doldurulmuştu bugun cozulduler bugun 4.gunmu oluyor yoksa 3.gunmu oluyor doktor salı yada carsamba transfer olucak dedi
Canım seninde 5. Güne mi götürülüyor embriyon bence 4. Gün oluyor

Benim embriyolarda transfer öncesi çözülüp 5. Güne gidecekler İnşallah

Merhaba arkadaşlar, bende bu ay tedaviye başlayacaktım.fakat kan tahlil sonucuma göre 1 ay daha ertelendi.He diyince de olmuyor , birde stres yapmayin diyorlar .nasıl yapmayalim . sürekli rahim içi hareketleri düşünerek,ona göre beslenip yaşantımızi o doğrultuda ilerletiyoruz. Benim kafa gitmezse iyi . :))

Hayırlı olsun canım ama stres gercekten hormonlar uzerine cok etkili 1 ay icinde kac kere degisti benim bir bilsen o yuzden biraz rahat olmak iyi oluyor

Merhaba kızlar bugün test sonucumu aldım.İlk denememdi negatif maalesef... hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizlerin pozitif sonuçlanır..
üzüldüm cnm Allah sabır versin inşallah bir dahaki denemende pozitif olur herşey gönlünce olsun

Doğru söylüyorsun. Olmasi gereken sakin sabirla beklemek , hatta hic dusunmemek iste Elimizde değil ki hele ki sabırsız ve Tezcanli biri isen ..
Evet ölçülen deger 1 ve altinda olması gerekirken düşunmekten stresten 3 küsür bir degere ulastirmayi basardim artik nasil bir stres yaptiysam dusunun yani

merhaba kızlar 1 aydır siteye gırmıyorum pıskolojık acıdan cok yoruldugum ıcın bıraz ara vermıstım ... sizlerle en son ocak ayında konusmustuk kısaca tekrar kendımden bahsetmek istiyorum. kasım ayında tedavıye basladım aralık ayında yumurtalarım toplandı kıst oldugu daha dogrusu yumurtalarım fazla uyarıldıgından transfer ıptal edıldı o ay 4 tane 5 gun embrıyosu oldu bu ay adet oldum tedavıye basladık tekrar , yalnız doktorum kesın bır tarıh vermedı ne zaman olucagından hıc haberım yok martın 2 sınde kontrole cagırdı yanı adetten 14 gun sonra bu arada bana cylo prgynova ilaç verdi sadece bunu kullanıyorum dondurulmus embrıyo transferı bu sekılde mı oluyor kullanılan ılaclar sadece bu kadar mı ? ne bır kan tahlılı nede baska bırseye gerek duyulmadı sadece 14 gun sonra kontrole cagrıldım

canım inşallah yerleşme kanamasıdır sonucu yaz
rabbim korktuğunla sınamasın tamamına erdirsin

canım ben adetin 13. gün kontrole çağrıldım ama ben ilac olarak estrofem ve cor aspirin kullandım ve halen kullanıyorum pazar veya pazartesi transfer olacak

benim adetin ikinci günü ile 16. gün e2, progestron tsh tahlilleri istendi

Bant corasprin ve vitaminleri alıyordum.şimdi antibiyotik ve iğne eklendi ki kontrolden sonra .gittiğinde dr bilgilendirir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…