ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Kızlar bugün 11.günüm be hafif pıhtı ve pembe akıntım oldu çok korkuyorum sizce bunyerleşme kanaması mınyoksa düşük mü yapıyorumdır? :KK43: 9.gün betam 614 dü az önce tekrar kan verdik bakalım beta değeri ne olacak :KK43:
pembemsi akıntı benim ilk hamileliğimde çok olmuştu doktor normal dedi canım korkulacak birey yok..

Kızlar bugün 11.günüm be hafif pıhtı ve pembe akıntım oldu çok korkuyorum sizce bunyerleşme kanaması mınyoksa düşük mü yapıyorumdır? :KK43: 9.gün betam 614 dü az önce tekrar kan verdik bakalım beta değeri ne olacak :KK43:
Canımmm nasılsın kan değerin nasıl cıktı? İnsallah bir sorun yoktur.

Maalesef benim negatif nisanda dondurulmuşlarla 2. Denemeyi yapacağız sanırım. Senin için çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Önceki sayfaları okudum yazmıssın smdi gördüm cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah, Nisan ayında olur inşallah güzel haberlerini alalım canımm :dua: buarada ben genelde diğer sayfayı takip ediyorum, vaktim olursa da bu sayfaya da bakıyorum https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2018-tup-bebek-yaptiranlar-sirali.1047518/page-866

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım.
Yaş 32
Sebep sebepsiz ingertilite
5.denemem
4. Denememden bir kıZım var
Yer malatya araştırma hastanesi
Transfer tarihi 13 şubat
5. Gün embriyosu iki adet
Test günü. 23 şubat
Bugün kahverengi lekelenme gördüm ve korku iöerisindeyim adet sancılarım var. Normal adet tarihime 6 gün var.

Yaş 32
5.denemem
Transfer tarihi 13 şubat
Test günü. 23 şubat
Bugün kahverengi lekelenme gördüm ve korku iöerisindeyim adet sancılarım var. Normal adet tarihime 6 gün var.
hayırlı olsun arkadaşım inşallah o kahverengi lekelenme tutunma içindir

arkadaşlar sorum var sizlere yardımcı olursanız sevinirim
benim 3. gün 3 tane embriyom var drum 5. güne gitmelerini istiyordu
son 13. gün kontrolde dr 5. güne giderken kaybetmekten korktuğumu söyledim
dr o zaman pazar sabahtan çözdürelim duruma göre pazar akşam üstü gelişim iyi ise pazartesi hatta salıda tranfer olabilir dedi

sorum şu benim embriyolar pazar transfer olursa kaçıncı gün embriyosu oluyor

Yaş 32
5.denemem
Transfer tarihi 13 şubat
Test günü. 23 şubat
Merhaba canım ben dde Malatya da Doğu fertil de 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum 15 şubatta.İnşallah 9.gün test yapmak istiyorum benim de bir kızım var

Merhaba canım ben dde Malatya da Doğu fertil de 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum 15 şubatta.İnşallah 9.gün test yapmak istiyorum benim de bir kızım var
İnş sonuç hayırlı olur. Benim bu sabah kahverengi lekelenme olmuştu dr umu aradım ve kan vermemi istedi ve sonuç 7.5 çıktı bugün 9. Günüm. Normal test tarihim cuma günü inş sonuç o gün de hayırlı olur katlanır

merhabalar. bende pazartesi transfer yaptırdım. 28 şubat test tarihim. ama çok korkuyorum. bu ikinci denemem inşallah Allah herkeze yavrusunu sevgiyle huzurla kucağına alıp büyütmeyi, bu duyguları yaşamayı nasip etsin

Canımmm nasılsın kan değerin nasıl cıktı? İnsallah bir sorun yoktur.

Canım dün öğlen yaptırdık.yani ilk değerden 1.5 gün sonra 1100çıktı yarın tekrar son kez baktıracağız ama çok şiddetli kasık ağrım ve 2 gündür pemve ve kan renginnde kırmızı akıntım var pıhtı gibi bazen çoğalıo çok korkuyorum inş bişey yoktur doktorum korkma dddi ama elimde değil bu şekilde olan varmı? Hala adet olacak gibi aşırı ağrım var

Merhaba Kızlar 25 yaşındayım eşimde varikosel var bizde 1 başarısız aşılama tedavimiz var 30 ocak itibari ile uzun protokol tüp bebek tedavisine başladık. Bugün doktor kontrolüm vardı 12-13 mm olmuş yumurtaların pazartesi salı günü toplama işlemini yaparız dedi. Hepimiz hakkında hayırlısı.

Canım dün öğlen yaptırdık.yani ilk değerden 1.5 gün sonra 1100çıktı yarın tekrar son kez baktıracağız ama çok şiddetli kasık ağrım ve 2 gündür pemve ve kan renginnde kırmızı akıntım var pıhtı gibi bazen çoğalıo çok korkuyorum inş bişey yoktur doktorum korkma dddi ama elimde değil bu şekilde olan varmı? Hala adet olacak gibi aşırı ağrım var
Peki iğne felan vedimi proluton gibi?

Merhaba Kızlar 25 yaşındayım eşimde varikosel var bizde 1 başarısız aşılama tedavimiz var 30 ocak itibari ile uzun protokol tüp bebek tedavisine başladık. Bugün doktor kontrolüm vardı 12-13 mm olmuş yumurtaların pazartesi salı günü toplama işlemini yaparız dedi. Hepimiz hakkında hayırlısı.
Eşin ameliyat olmadı mı?

Bant corasprin ve vitaminleri alıyordum.şimdi antibiyotik ve iğne eklendi ki kontrolden sonra .gittiğinde dr bilgilendirir diye düşünüyorum[/QUO
bana bısey vermedı ıste bıtek cylo prognova verdi coraaspirin felan ne işe yarıyor benım kullandıgım ilaç östörojen ve progestron salgılıyormus sanırım bıde adet duzensızlıgı yumurtlama tembellıgınde verılıyormus ınternette oyle yazıyordu , 14 . gun iğne verdı bi tane burda vurucaz onu dedı ne ıcın oldugunu söylemedı ne ıcın verılıyor bu iğne sie verilenlerde aynımı acaba

X