ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Hayırlısı olsun canım daha dondurulmuş embriyoların da var tekrar transfer olabiliyor değil mi? Dr bişi dedi peki?
2 tane dondurulmuş embriyom kaldı.Bu üçlü çözdürülmüştü biri transfer edildi kalan ikisi 5. Güne gelememiş.nisan gibi yapabiliriz dedi yeni transferi.bugün ilaçları bıraktım adet olunca ikinci günü gideceğim o zaman konuşacağız.

Cnm benim bi tanidigmda icmis sormadan hamile kalmis ona yoruyor bence saha onceden bu testler yapilmali ki bilgi sahibi olunmali oyle deglmi tupmu olmstn

Cnm benim bi tanidigmda icmis sormadan hamile kalmis ona yoruyor bence saha onceden bu testler yapilmali ki bilgi sahibi olunmali oyle deglmi tupmu olmstn
Evet canim ilk tup denemem olmayinca test yapilcak mi dedim. Iki kez tekrarlayan olumsuz tupten sonra yapiyoruz dedi testleri. Simdi ikinci kez dondurulmuslarla cumartesi transferim olucak. Birsey kaybetmem ya diyerek iciyorum her gun bir tane. Benim adetlerim cok agrili oluyor sonrada pihti pihti geliyor hep kan pihtilasmasi mi var diye supheliyim tabi bu ona belirti olamayabilir ama bir umit iste

Yinede sor cnm tedavi asamasindasin ya tanidigm oyle hamile kalmsta insanda korkuyor bisey olr die sen ankradami yaptrdin ?

Canım hakkında hayırlısı olsun. Fıkır amacıyla soylucem histeroskopi oldunmu acaba. Yanı guzel emrıyoların varken transfer oncesı tespit amacıyla yaptırabılırsın. En azındanbır neden varsa dıger emrıyoların ıcın bır sans olur.

Kızlar ben 10 yıldır bebiş için ugrasıyorum ugrasım halen de devam edıyor nisan ayında transfere gıdıcem. Size tavsıyem ilk olumsuz tup bebekten sonra kromozon testi (kan alınıyor eslerden ıkısınede yapılıyor) , histereskopı (rahımde perde,polıp vs. varsa tespit amaclı ki 3 denemeden sonra perde tespit edıldı arkadasımda ve 4. Tuttu), kan pıhtılaşma tespiti ( ben kendımde kan pıhtılş. Oldugunu 8 yıl sonra öğrendim) çünkü doktorlar hep bırsey yok dedı. Sadece hormon testlerı ve rahım fılmıyle bırseyınız yok demek cok basıt bır tespitmiş malesef. Lütfen kendı drunuz kendınız olun tüm arastırmalarınızı yaptırın ınanın manevi ve maddi olarak daha az yıpranırsınız. Çünkü her olumsuz tüp bbek bizleri umutsuzluga goturuyor.

Doğru mu anladım canım kan pıhtılaşma için test yapmadılar sana ve eğer iki kere bsşarısız olursa ondan sonramı yapacaklar?

zameboz canım bana kan pihtilasmasi için test yaptilarmi yapmadilarmi bilmiyorum bu dünya tahlil yaptım ama doktorum ben gider gitmez coraspirini verdi bana ve transfer den hemen sonrada clexcane kan sulandirici iğne verdi bir önceki tedavide böyle gelişti benim..
Iki denemeden sonra insan yıpranir yazık günah bence bütün sorunlari çözüp öyle transfer edilmeli...

Topigin sahibi sensin herld 2.5 yillik evliyim haftaya tup bebek tedavisone baslicam ankaradayim hastane secemesim cnku cok kararsizim baskent üniverstesi olabilir arastrma icersindeyim sebepsiz inferlite
Evet bendim fakat benim transferim ertelendigi icin buraya cok girmiyorum ankarada tedavi goreceksen baskent gogsen hocaya git topikten bi kac kisi hep hamile kaldi bi arkadasin ikizleri olacak darisi sana olur kimbilir

Evet bendim fakat benim transferim ertelendigi icin buraya cok girmiyorum ankarada tedavi goreceksen baskent gogsen hocaya git topikten bi kac kisi hep hamile kaldi bi arkadasin ikizleri olacak darisi sana olur kimbilir
Ins hulisi hocayada cok iyi diyorlr ama sertmis ben hulisi diye dusunuyordm gogseni tercih edeblrm ilk denemede tutmusmu cok zor bir surec nasl basaracgm blmyrom bide calisiyorm senin neden erteledni bura sldaha cok strese sokuyor gun icinde her gun enaz 5 kere hamilelikle ilgili sylere bakiyorumdur surekli esime regl soyleeymiyorm uzulur die gecince reglm heycnlnmisti yemek fln yapmisti hamile gibi ben

Yumurta sayısı az olan arkadaslar ıcın paylasım yapmk istedım. Baska forumlarda paylaşmıştım birde burda paylaşayım. Arkadaslar ben son tedavımde 4. Tup bebegım havuz yontemıne gıttım. Ilk opuda 6 yumurta toplandı 2 tane 3. Gün emrıyom oldu. Ikıncısınde 3 aylık bır aradansonra basladım. İşte bu 3 aylık arada asagıdaki ılacları kullandım ve 5 sene oncekı yumurta sayım olan 13 tane yumurtam oldu ve mucıze bır sekılde 5 tanesi 5. Güne kadar gıttıler cok sukur. 4 tup bebek denememde ılk defa 5.güne gıdecek kadar kalıte ve cok sayıda emrıyom oldu emrıyosu az olan bızler ıcın bır mucıze.nacızane asagıda esım ve benım kullandıgım ılacları yazdım vıtamınler bende cok işe yaradı .esım bu ılacları hep forumlardan ordan burdan atasyırarak buldu. Orn. E vıtamını yumurtanın etrafındakı sıvıya cok etkılı, keza c vıtamınıde. Ben mucızemı yasadım yas gectıkce azalan yumurta sayım mucıze bır sekılde arttı ve kalıtesıdr cogaldı.

SON TEDAVİ KULLANILAN İLAÇLAR
Tüp Bebek Tedavisi Öncesi Erkek için ;
Sperm Kalitesi ( Sperm sayısı, hareketliliği + Morfoloji bozukluğu için kullanılan ilaçlar )
1. Neofortil M 180 – Günde 2 adet Tedaviden önce 3 ay boyunca (330 TL)
2. Omepa Q10 Omega 3 – Tedaviden önce 2 ay önce 1 kutu Günde 1 adet (100 TL)
3. E vitamini Evicap 200 – Tedaviden önce Günde 1 adet 3 ay boyunca (20 TL)
4. Multivitamin Centrum Advance – Tedaviden önce Son 2 ay 2 kutu Günde 1 adet (30 TL)
5. Keçiboynuzu özü harnup – Tedaviden önce Son 2 ay Günde 1 Yemek kaşığı sabah. (17 TL)
6. C vitamini Solgar 500mg – Tedaviden önce Son 1 ay Günde 1 adet (45 TL)

Kadın İçin ;
:: Tedaviden Önce :
1. Teatrio – Tedaviden Önce 1 ay 1 kutu Günde 1 adet ( 200 TL )
2. Omepa Q10 Omega 3 – Tedaviden önce 2 ay önce boyunca Günde 1 adet ( 100 TL )
3. Multivitamin Centrum Advance – Tedaviden önce Son 2 ay boyunca Günde 1 adet ( 30 TL )
4. İnnofobil Folik Asit - Tedaviden önce Son 2 ay boyunca Günde 1 adet (40 TL)
5. Bal-Polen-Tarçın-Arı Sütü karışımı (aktar yapımı)- 2 ay boyunca Günde 1 adet (200 TL)
6. Son ay yasmin Doğum Kontrol hapı (35 TL)
:: Tedavi Esnasında İğneler vurulmaya başlanıp yumurta toplanana kadar :
1. E vitamini Evicap 200 – Günde 1 adet (20 TL)
2. C vitamini Solgar 500mg – Günde 1 adet (45 TL)
3. İncir Kürü – sabah akşam yarımşar bardak
4. Femara 2.5 mg – Sadece İlk 5 gün - Günde 2 adet sabah akşam (115 TL)
5. Balparmak apitera Zen – Günde 2 adet sabah akşam (9 TL)

- Bunların tamamıma yakını vitamin takviyesi. Hepsi ilaç değil. Hepsi aynı anda alınmayacak, öğünlere bölerek içilecek.
Tüp Bebek Öncesinde ve tedavi sırasında Beslenme Önerileri :
- Bol su
- Kabak çekirdeği, Ay Çekirdeği, Badem, Ceviz, Antep fıstığı
- Kuru Fasulye, Nohut, Barbunya, Mercimek, Bulgur
- Avakado
- Her gün Havuç
- Balık, ton Balığı
- Her gün Süt, Yoğurt
- Her gün Yumurta
- Et
- Yeşil Yapraklı Sebzeler Ispanak Brokoli Pırasa Bezelye
- Mandalina Portakal Greyfurt Muz Çilek Kivi
- Kemik Suyu
- Sarımsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…