Yumurta sayısı az olan arkadaslar ıcın paylasım yapmk istedım. Baska forumlarda paylaşmıştım birde burda paylaşayım. Arkadaslar ben son tedavımde 4. Tup bebegım havuz yontemıne gıttım. Ilk opuda 6 yumurta toplandı 2 tane 3. Gün emrıyom oldu. Ikıncısınde 3 aylık bır aradansonra basladım. İşte bu 3 aylık arada asagıdaki ılacları kullandım ve 5 sene oncekı yumurta sayım olan 13 tane yumurtam oldu ve mucıze bır sekılde 5 tanesi 5. Güne kadar gıttıler cok sukur. 4 tup bebek denememde ılk defa 5.güne gıdecek kadar kalıte ve cok sayıda emrıyom oldu emrıyosu az olan bızler ıcın bır mucıze.nacızane asagıda esım ve benım kullandıgım ılacları yazdım vıtamınler bende cok işe yaradı .esım bu ılacları hep forumlardan ordan burdan atasyırarak buldu. Orn. E vıtamını yumurtanın etrafındakı sıvıya cok etkılı, keza c vıtamınıde. Ben mucızemı yasadım yas gectıkce azalan yumurta sayım mucıze bır sekılde arttı ve kalıtesıdr cogaldı.
SON TEDAVİ KULLANILAN İLAÇLAR
Tüp Bebek Tedavisi Öncesi Erkek için ;
Sperm Kalitesi ( Sperm sayısı, hareketliliği + Morfoloji bozukluğu için kullanılan ilaçlar )
1. Neofortil M 180 – Günde 2 adet Tedaviden önce 3 ay boyunca (330 TL)
2. Omepa Q10 Omega 3 – Tedaviden önce 2 ay önce 1 kutu Günde 1 adet (100 TL)
3. E vitamini Evicap 200 – Tedaviden önce Günde 1 adet 3 ay boyunca (20 TL)
4. Multivitamin Centrum Advance – Tedaviden önce Son 2 ay 2 kutu Günde 1 adet (30 TL)
5. Keçiboynuzu özü harnup – Tedaviden önce Son 2 ay Günde 1 Yemek kaşığı sabah. (17 TL)
6. C vitamini Solgar 500mg – Tedaviden önce Son 1 ay Günde 1 adet (45 TL)
Kadın İçin ;
:: Tedaviden Önce :
1. Teatrio – Tedaviden Önce 1 ay 1 kutu Günde 1 adet ( 200 TL )
2. Omepa Q10 Omega 3 – Tedaviden önce 2 ay önce boyunca Günde 1 adet ( 100 TL )
3. Multivitamin Centrum Advance – Tedaviden önce Son 2 ay boyunca Günde 1 adet ( 30 TL )
4. İnnofobil Folik Asit - Tedaviden önce Son 2 ay boyunca Günde 1 adet (40 TL)
5. Bal-Polen-Tarçın-Arı Sütü karışımı (aktar yapımı)- 2 ay boyunca Günde 1 adet (200 TL)
6. Son ay yasmin Doğum Kontrol hapı (35 TL)
:: Tedavi Esnasında İğneler vurulmaya başlanıp yumurta toplanana kadar :
1. E vitamini Evicap 200 – Günde 1 adet (20 TL)
2. C vitamini Solgar 500mg – Günde 1 adet (45 TL)
3. İncir Kürü – sabah akşam yarımşar bardak
4. Femara 2.5 mg – Sadece İlk 5 gün - Günde 2 adet sabah akşam (115 TL)
5. Balparmak apitera Zen – Günde 2 adet sabah akşam (9 TL)
- Bunların tamamıma yakını vitamin takviyesi. Hepsi ilaç değil. Hepsi aynı anda alınmayacak, öğünlere bölerek içilecek.
Tüp Bebek Öncesinde ve tedavi sırasında Beslenme Önerileri :
- Bol su
- Kabak çekirdeği, Ay Çekirdeği, Badem, Ceviz, Antep fıstığı
- Kuru Fasulye, Nohut, Barbunya, Mercimek, Bulgur
- Avakado
- Her gün Havuç
- Balık, ton Balığı
- Her gün Süt, Yoğurt
- Her gün Yumurta
- Et
- Yeşil Yapraklı Sebzeler Ispanak Brokoli Pırasa Bezelye
- Mandalina Portakal Greyfurt Muz Çilek Kivi