- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
Hiç hatırlamıyorum canım ya bana ozaman yüksek demişlerdi..Canım ilk değerin kaç çıkmıştı senin
Canım genellikle adetin 2.günü gidiliyor. ben öyle yapmıştım doktorumda hep adetin 2.gün gel demiştiRegl oldum kizlarbu ay baslanack adetin kacinci gunu gidiliyor bilyormsunuz? Calisiyorum yarin fln
2. Yada 3. gün gel diyorlarRegl oldum kizlarbu ay baslanack adetin kacinci gunu gidiliyor bilyormsunuz? Calisiyorum yarin fln
Harikasın sıra kesede hep mutlu haberler gelsin inşallahKızlar Merhaba umut olsun diye hepinize yazıyorum.2.transferim 2 emriyo 9.gün kan testim beta hcg 614
Rabbim isteyen herkese tez zamanda en hayırlısını nasip etsin inş
Hayırlı olsun canım rabbim yüzünü güldürür insallah.Bekleyenler kervanına alalım seni de bir an önceMerhaba Dr gittim pazar veya pazartesi transfer olacak hayırlısı olsun inşallah
Canim yumurta ne durumda. Doktor ne dediBen gitgellerdeyim hala başlasam mı başlamasam mı izin aldım biraz yarın kontrole gideceğim yumurta bir çıkarsa başlamayacağım herşey yarın belli olacak canım
Ben varim canim. Doktorum bu transferde tutmazsa o zaman pihtilasma testi yapilacagini soyledi . Birkac yerde okudum coraspinin zarari olmuyormus daha kan akisini hizlandirdigindan tutunmayı saglar falan yazıyor., o yuzden her sabah bir tane yutuyorum doktora sormadan yani simdilikBide kizlar bisey sorcm hamile kalmak icin coraspirin kullanan vrmi doktora sormadan
Hayırlı olsun, bol şansMerhaba Dr gittim pazar veya pazartesi transfer olacak hayırlısı olsun inşallah
Insllh bu sefer ikimizde hayirli haber aliriz . AminnBüyük ihtimalle aynı gün transfer olacagiz hayırlısı ile güzel haberler veririz birbirimize inşallah
beni bu sefer 5. Günü çağırdı doktorum ama genelde 3. Gün diye biliyorum..Regl oldum kizlarbu ay baslanack adetin kacinci gunu gidiliyor bilyormsunuz? Calisiyorum yarin fln
hadi hakkınızda hayırlısı olsun canım, en hayirlisida bebis olsun:)Merhaba Dr gittim pazar veya pazartesi transfer olacak hayırlısı olsun inşallah
3. Gün dondurulmuş transfer edildi.pko ve sperm sayısıÇok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda sana da evlat nasip etsin.Bu Arada sizde sorun neydi kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti
Canım inş hayırlısıyla tutunur. Transferden sonra dr un sana bir kaç gün yat kalkma vs gibi şeyler söyledi mi?Kizlar benim transferim yapıldı evde istiratteyim.insallah tutunur minik tek embriyo transferi yapıldı.haftaya perşembe test günüm dua edin olur mu
Canım senin transferin taze mi dondurulmuş mu yapıldı? Bende de pcos var, yumurta sayım fazla ama dr çok olması kaliteli olduğu anlamına gelmiyor dedi. Senin sonucun ne olmuştu?3. Gün dondurulmuş transfer edildi.pko ve sperm sayısı
Negatif bugün öğrendim.11 yumurta toplandı 5 embriyo oluştu 1 tane istedim ben transfer.1 dondurulmuş transfer edilmişti.Canım senin transferin taze mi dondurulmuş mu yapıldı? Bende de pcos var, yumurta sayım fazla ama dr çok olması kaliteli olduğu anlamına gelmiyor dedi. Senin sonucun ne olmuştu?
Hayırlısı olsun canım benim de aynen öyle evdeyim beklemedeyim dualarım tüm test bekleyen arkadaşlarima.Kizlar benim transferim yapıldı evde istiratteyim.insallah tutunur minik tek embriyo transferi yapıldı.haftaya perşembe test günüm dua edin olur mu
Hayırlısı olsun canım daha dondurulmuş embriyoların da var tekrar transfer olabiliyor değil mi? Dr bişi dedi peki?Negatif bugün öğrendim.11 yumurta toplandı 5 embriyo oluştu 1 tane istedim ben transfer.1 dondurulmuş transfer edilmişti.