- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Canım ben dindyruldon embriyo transferi olacağım transfere hazirlanirken corasprin kullanıyorumBide kizlar bisey sorcm hamile kalmak icin coraspirin kullanan vrmi doktora sormadan
Maşallah çok iyi canım sayı sağlıkla gelişsin İnşallah e2 yapıldı banadaBen de perşembe günü merional ve fostimon iğnelere başladım canım. Benim ilk kontrol Çarşamba günü. İlk gün bazıları e2 testi filan yapıyormuş. Sana kan tahlili yaptılar mı? Bana sadece ultrason muayenesi yaptı. Sağda 5 solda 5 folikül gördü. Hakkımızda hayırlısı
Ben hamile kalmak icin istiyorm aslinda doktora sordm gerek yok dedi bi kişi cirapsrnden hamilr kalmis hayrlsiCanım ben dindyruldon embriyo transferi olacağım transfere hazirlanirken corasprin kullanıyorum
Büyük ihtimalle aynı gün transfer olacagiz hayırlısı ile güzel haberler veririz birbirimize inşallahMerhaba bende dondurulmuslarla 2.tup bebek denememi 24 subatta yapicam nasipse.30 yasindayim 3,5 yildir bebek icin ugrasiyoruz uc asilama ve bir kerede dondurulmuslarla tup bebek hep negatif. Sebepsiz infertil denilmisti yenilerde cikolata kisti de tespit edildi. 5.gun embriyosu 3 tane konulacak insllh bu sefer tutar. Allahim hepimizin evlat hasretini tez zamanda dindirsin insllh
Hamile kalmaktan çok düşük olmaması için veriliyor diye biliyorum benBen hamile kalmak icin istiyorm aslinda doktora sordm gerek yok dedi bi kişi cirapsrnden hamilr kalmis hayrlsi
Ben kullanıyorum ama doktor başlattı transferden önce..Bide kizlar bisey sorcm hamile kalmak icin coraspirin kullanan vrmi doktora sormadan
Coraspirin kan sulandirici diye biliyorum..Ben hamile kalmak icin istiyorm aslinda doktora sordm gerek yok dedi bi kişi cirapsrnden hamilr kalmis hayrlsi
Cnm kabiz olmamaya calis trasnferdn snra kabiz olmayin diyorlardi strestendir. . Kahve ye limon ye ins gecrKızlar benim kabizligim geçmedi bir türlü. afedersiniz ben bu akşam bbiraz ikinarak yaptım bu sorun olurmu merak ettim.. bi önceki transferinde böyle olmamıştı hergun kayısı hoşafı içiyorum bol su iki kerede duphalac surup içtim..
Uğraşıyorum canım ama olmuyor işte kahve ile hiç aram yok kokusunu dahi kaldıramıyorum limonu denerim..Cnm kabiz olmamaya calis trasnferdn snra kabiz olmayin diyorlardi strestendir. . Kahve ye limon ye ins gecr
Ins bebisin tutunur annesine sıkı sıkı kahveye limon sıkıliyordu limonu tek yeme tansiyon cok dusurr hosafa devm su 2.5 icmeye calis puding gibi hep sivi gidalar yeUğraşıyorum canım ama olmuyor işte kahve ile hiç aram yok kokusunu dahi kaldıramıyorum limonu denerim..
İstanbulda merkez veya doktor önerecek olan var mı?
Aret kamar iyi bir doktor..İstanbulda merkez veya doktor önerecek olan var mı?
Benide etiketlermisiniz.Etiketle cnm
Aret kamarİstanbulda merkez veya doktor önerecek olan var mı?
Baslayin havuz yaparssiniz.bende sizin gibiydim bir tek yumurtyla savastim.sonunda transferim oldu sonuc bekliyorum insallah..Ben gitgellerdeyim hala başlasam mı başlamasam mı izin aldım biraz yarın kontrole gideceğim yumurta bir çıkarsa başlamayacağım herşey yarın belli olacak canım
Sizdemi aret kamarın yanında tedavi gördünüz? transferiniz ne zaman oldu? Belkide birbirimizi görmüşüzdür:)Aret kamar
Erbil yağmur derimİstanbulda merkez veya doktor önerecek olan var mı?
Ben gitgellerdeyim hala başlasam mı başlamasam mı izin aldım biraz yarın kontrole gideceğim yumurta bir çıkarsa başlamayacağım herşey yarın belli olacak canım