- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Bahçeci fulya remzi abaliİstanbulda merkez veya doktor önerecek olan var mı?
Kizlar nasılsınız yarin benimde dondurulmuş embriyo transferim yapılacak çok heyecanlıyım ne olur dua edin rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın
12 subat evet aret bey doktorumSizdemi aret kamarın yanında tedavi gördünüz? transferiniz ne zaman oldu? Belkide birbirimizi görmüşüzdür:)
Benim transferimde 13 şubatta oldu12 subat evet aret bey doktorum
Siz?
Hayirlisi olsun hakkimizda.Benim transferimde 13 şubatta oldu
amin canım..Hayirlisi olsun hakkimizda.
Sonuc ne zaman sizin?
Bende hic belirti yok cok korkuyorum bu seferde negatif gorucem diye ..bu 3.denemem
Benimde 24 ama 23 unde yapacagimamin canım..
İnşallah bu sefer tutar, rabbim inşallah burdaki hwrkese pozitif sonuç nasip etsin .. Test ggünüm transferden sonra verilen belgede 25 şubat yazıyor hemşirede 26 dedi bakalım nekadar dayanabileceğimd)
Çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda sana da evlat nasip etsin.Bu Arada sizde sorun neydi kaçıncı gün embriyosu transfer edilmiştiMerhaba kızlar bugün test sonucumu aldım.İlk denememdi negatif maalesef... hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizlerin pozitif sonuçlanır..
Belirtiler zaten regl belirtileri gibi ama göğüs ucu ve damae belirginlemesi regl de olmuyor bende.Göğüs agrisi bendede var.regl belirtileri bunlar
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm: (Merhaba kızlar bugün test sonucumu aldım.İlk denememdi negatif maalesef... hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizlerin pozitif sonuçlanır..
Saol canım cümlemize hayırlı evlatlar nasip olur inşallah. Benim e2 değerime geçen ay adetin 3. Günü bakılmıştı. 48 çıkmıştı. İyi mi kötü mü acaba. Ondan mı bu ay tahlil istemedi acaba ne dersinizMaşallah çok iyi canım sayı sağlıkla gelişsin İnşallah e2 yapıldı banada
Amin canım. Sana da bebeğin hayırla uğurla gelsin inşallah.Kızlar Merhaba umut olsun diye hepinize yazıyorum.2.transferim 2 emriyo 9.gün kan testim beta hcg 614
Rabbim isteyen herkese tez zamanda en hayırlısını nasip etsin inş
Maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin değerin yüksek ikiz tutmuş herhalde:)Kızlar Merhaba umut olsun diye hepinize yazıyorum.2.transferim 2 emriyo 9.gün kan testim beta hcg 614
Rabbim isteyen herkese tez zamanda en hayırlısını nasip etsin inş
Maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin değerin yüksek ikiz tutmuş herhalde:)
Amin canım.. Evet benimde ilk denemede değerim yüksek çıkmıştı ama 1 tanesi tutunmuştu belkide gerçekten alakası yoktur..Teşekkür ederim canım inş öyledir ama beta değeri onu göstermez diyorlar bilemedim.. Aslında şok halindeyim hala inanamıyor insan bunca zaman uğraştıktan sonra Rabbim herkese tez zamanda bu duyguyu yaşatsın inş
Amin canım.. Evet benimde ilk denemede değerim yüksek çıkmıştı ama 1 tanesi tutunmuştu belkide gerçekten alakası yoktur..