ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Kizlar nasılsınız yarin benimde dondurulmuş embriyo transferim yapılacak çok heyecanlıyım ne olur dua edin rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın

Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Hayırlı ve sağlıkli gebelik olsun inşallah

Hayirlisi olsun hakkimizda.
Sonuc ne zaman sizin?
Bende hic belirti yok cok korkuyorum bu seferde negatif gorucem diye ..bu 3.denemem
amin canım..
İnşallah bu sefer tutar, rabbim inşallah burdaki hwrkese pozitif sonuç nasip etsin .. Test ggünüm transferden sonra verilen belgede 25 şubat yazıyor hemşirede 26 dedi bakalım nekadar dayanabileceğimd)

P Penyez57 canım bunlar belirtimi bilmiyorum benim göğüslerimde hassasiyet var uçları dahada hassas oldu hafif damar berginleşti ilkinde de olmuştu kasıklardada arada batma oluyor ama ilk transferime nazaran daha az batma var...

Merhaba kızlar bugün test sonucumu aldım.İlk denememdi negatif maalesef... hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizlerin pozitif sonuçlanır..

Merhaba kızlar bugün test sonucumu aldım.İlk denememdi negatif maalesef... hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizlerin pozitif sonuçlanır..
Çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda sana da evlat nasip etsin.Bu Arada sizde sorun neydi kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti

Maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin değerin yüksek ikiz tutmuş herhalde:)

Teşekkür ederim canım inş öyledir ama beta değeri onu göstermez diyorlar bilemedim.. Aslında şok halindeyim hala inanamıyor insan bunca zaman uğraştıktan sonra Rabbim herkese tez zamanda bu duyguyu yaşatsın inş

Amin canım.. Evet benimde ilk denemede değerim yüksek çıkmıştı ama 1 tanesi tutunmuştu belkide gerçekten alakası yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…