Hayirli sonuclar aliriz hepimiz inşallah .Bende bu ay yaptrcam yetisemezsem mart basi ins
Ben dha sil bastan baslicam mart basi gbi korkuyorm rabbim yoluna koysunzameboz meleklercenneti P pembehayaller06 hepinizin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar. İnşallah bu sefer sağlıkla pozitif haberlerinizi alırız. Allah hepimizin dualarını kabul etsin
Allah sana benzeyen Bi kız versin inşallah @ZARMEHcimMerhaba bende dondurulmuslarla 2.tup bebek denememi 24 subatta yapicam nasipse.30 yasindayim 3,5 yildir bebek icin ugrasiyoruz uc asilama ve bir kerede dondurulmuslarla tup bebek hep negatif. Sebepsiz infertil denilmisti yenilerde cikolata kisti de tespit edildi. 5.gun embriyosu 3 tane konulacak insllh bu sefer tutar. Allahim hepimizin evlat hasretini tez zamanda dindirsin insllh
Aminnn canim benim Aminnn sana da bana da dileyen herkese insllhAllah sana benzeyen Bi kız versin inşallah @ZARMEHcim
Ben gitgellerdeyim hala başlasam mı başlamasam mı izin aldım biraz yarın kontrole gideceğim yumurta bir çıkarsa başlamayacağım herşey yarın belli olacak canımAminnn canim benim Aminnn sana da bana da dileyen herkese insllhcango58
Canim grubunuz war mi topik acsaydinKizlar meryem suresi okuyoruz hamilr kalmak icin dogumuda kolaylastiriyor katilmak istermsnz brnim adimi etiketleyin
Var cnm etiketleymmiCanim grubunuz war mi topik acsaydin
Çok teşekkür ediyorum.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınzameboz meleklercenneti P pembehayaller06 hepinizin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar. İnşallah bu sefer sağlıkla pozitif haberlerinizi alırız. Allah hepimizin dualarını kabul etsin
Etiketle cnmVar cnm etiketleymmi
Cnm 41 meryem suresi okuyoruz hayirlisiyla hamile kalmak icin etiketleymmi grubaÇok teşekkür ediyorum.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın