Çok doğru düşünüyorsun canm.Ben kesinlikle inaniyorum ki bu işler nasip işi.Kaç tane var 5.güne gider mi diye bakma.Allah nasip ettiyse ilerde abisine yoldaş olacak yavrun belki de yavruların şuan orda seni bekliyordur.Ayrıca embriyologlar da bu işin uzmanı risk görürlerse en iyi yer anne rahmi diye erken transfer ederler.Ama olumlu haber alacağız senden öyle hissediyorum.İnnnşallah ta öyle olur..hoşbuldum canım yaşım 40 bahçeci fulya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum
sorun görünmüyor bizde canım benim 10 yaşında normal yoldan gelen bir oğlum var ikinci evladım için 6 yıldır uğraşıyoruz. geçtiğimiz şubatta bir mucize oldu gebe kaldım doğal yoldan oda dış gebelikle sonaerdi
şuan 3 tane 3. gün embriyosu var bunlar tranferden önce çözdürelecek ve 5. güne gidecek allahın izniyle ve transfer olacak (bu konuda zaman zaman 5. güne gitmezse korkularım oluyor ama allah nasip edecekse o embriyolardan en az bir tanesi 5. güne gidecek diye düşünüyorum)
Anladım canım inşallah hersey iyi bir şekilde gelişir güzel haberlerini alırız canım.Tatlim ben 12 aralikda oldum benim ameliyat oncesi yazin toplanmisti yumurtalar bu adette gel dedi dkh verecem kullan sonra hersey iyiyse transfere hazirlayacam dedi
Hic korkma canim guzel dusunelim bu topikte negatifleri atiyoruz guzel pozitif dusunuyoruz inaniyorumki 5.gune gidecek ben bile e.gun dondururlar diye dusunurken embriyolog 5.gune goturecegiz demisti ben şok inanamamistim bol bol dua et rabbime sigin o en iyisini bilirhoşbuldum canım yaşım 40 bahçeci fulya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum
sorun görünmüyor bizde canım benim 10 yaşında normal yoldan gelen bir oğlum var ikinci evladım için 6 yıldır uğraşıyoruz. geçtiğimiz şubatta bir mucize oldu gebe kaldım doğal yoldan oda dış gebelikle sonaerdi
şuan 3 tane 3. gün embriyosu var bunlar tranferden önce çözdürelecek ve 5. güne gidecek allahın izniyle ve transfer olacak (bu konuda zaman zaman 5. güne gitmezse korkularım oluyor ama allah nasip edecekse o embriyolardan en az bir tanesi 5. güne gidecek diye düşünüyorum)
doktor zar zor cevap veriyor zaten. sordum tabi neden görünmüyor diye ben bilemem bu kadar iğneden sonra olması gerekirdi yoksa da yapılacak bişey yok dedi. haftaya gel tekrar bakalım ama iğneleri kesiyorsun dedi. haftaya da ultrasondan vücudumun kendiliğinden yumurta yapıp yapmadığına bakacağını söyledi. yumurta olmaması ne demek acaba?Kuzum bu nasil doktormuş ya sen sormadinmi siz banav2 tane var dediniz olan yumurta nasil kaybolur demedinmi ayy ben burda bak simdi sinirlendim tovbe tovbe eee bide kolayca tedavi iptal dedi degilmi ona gore normal tabi
Anladım canım inşallah hersey iyi bir şekilde gelişir güzel haberlerini alırız canım.
İnşallah canımm..Amin canim sendende guzel haber bekliyoruz
doktor zar zor cevap veriyor zaten. sordum tabi neden görünmüyor diye ben bilemem bu kadar iğneden sonra olması gerekirdi yoksa da yapılacak bişey yok dedi. haftaya gel tekrar bakalım ama iğneleri kesiyorsun dedi. haftaya da ultrasondan vücudumun kendiliğinden yumurta yapıp yapmadığına bakacağını söyledi. yumurta olmaması ne demek acaba?
Aynen canm artık hep birlikte halay çekeriz..Aklima kizlar bir sarki geldi hersey guzel olacak senle olunca insallah bebeklerle daha guzel olacak
Aynen canm artık hep birlikte halay çekeriz..
Hosgeldin yagmurcum muallimez soyledi oyleymis mersinde devam edecekmissin hadi insallah tutar canim guzel haber alalim senden sayfaya ekleyim senide kizz ben senin yasini unuttum bde hangi merkez suanmerhaba kizlar sayfada herkes tanidikmis bende yazmak istedim :) ben subat ayinda 2. tup bebege baslayacaktim ama doktor herseyin cok normal oldugunu soyeldi bu yuzden asilama yapmak istedi simdi subatta asilama olacak allahin izniyle sizinde insaallah tup bebekleriniz tutunur size
25 yasindayim cnm akademi hastanesine gidiyorum mersinde insaallah hepimizinki tutar cnmHosgeldin yagmurcum muallimez soyledi oyleymis mersinde devam edecekmissin hadi insallah tutar canim guzel haber alalim senden sayfaya ekleyim senide kizz ben senin yasini unuttum bde hangi merkez suan
25 yasindayim cnm akademi hastanesine gidiyorum mersinde insaallah hepimizinki tutar cnm
ayyy tatlım bu topik çok iyi oldu yenı arkadaşlarla yeni süreçlere başlıyacagız inş bu topik uğurlu gelir
ayyy tatlım bu topik çok iyi oldu yenı arkadaşlarla yeni süreçlere başlıyacagız inş bu topik uğurlu gelir
Ohoo temizlik bitti.Gezmeye gittim