ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Teşekkürler..4.gunumdeyim ama hic belirtim yok.belirti olmadan pozitifi goren varmi aranizda?
Açıkçası bunu ben de merak ediyorum ama sanırım belirtiler kişiden kişiye değişiyor, bende hafif kasık ve karın ağrısı oluyor arada, insan en ufak birseyden şüphelenir oluyor sonuçta beklenti içindeyiz rabbim emeklerimizi hayırlara çıkarsın.

2 gundur kafam da kendim de rahat degildim kabizlik yuzunden sagolsun hic bisey dusunemez hale geldim. Sadece sol kasığım da ağrı gibi bisey var. Senin var mi ?
Surup alin kabizlik icinbirde sabah ac karnina kayisi yiyin.benimde gogus agrisi var.hic kasikdaagri olmadi bu sefer.bu 3.denemem incekilerde bel ve kasik agrim olmustu.tutmucak sanirim hic belirti yok

Surup alin kabizlik icinbirde sabah ac karnina kayisi yiyin.benimde gogus agrisi var.hic kasikdaagri olmadi bu sefer.bu 3.denemem incekilerde bel ve kasik agrim olmustu.tutmucak sanirim hic belirti yok
Kayisi ve incir tuketiyorum su iciuorum bol bol anca etkili oldu. Dusunme oyle illa belirti olacak diye bisey yok daha cok erken olumsuz dusunme sakin

Kızlar günlerin çabucak geçmesi için bir formül yok benim ikinci denemem ilkinden daha heyecanlı bir şekilde bekliyorum..
hiç kendime dikkat edemiyorum 3 yaşında oğlum var beni çok yoruyor herseyini benden istiyor ve en kötüsü iki kere onu tuvalete tutmam için zorladı beni, bende mecbur tuttum namaz kılarken sırtıma çıktı yani bundan sonra tutsa allahima binlerce kere şükür edeceğim.. bunları yaşayınca dahada endişeli bir şekilde bekliyorum..

Ben 1 aşılama yaptırdım negatif. Tüp bebeğe bu ay başlıyorum kısmet olursa. Yaş ve morfoloji sorunu var şimdilik. Henüz kaç yumurta hangi kalitede aşamasını yaşamadım yani . Yaşım 39.
Merhabalar, ben de benzer şekilde bir aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı. perşembe günü gonal f’e başladım pazartesi kontrole gideceğim. Senin tedavin ne durumda canım aynı zamanlarda baladık diye düşündüm ama?

Merhaba arkadaslar elimde 2 kutu gonal f var son kullanma tarihi mart ayi bu ay veya mart ayında tedavi yaptiracak olan ihtiyaci olan varsa bana ulaşsın 05060614345

Ben de perşembe günü merional ve fostimon iğnelere başladım canım. Benim ilk kontrol Çarşamba günü. İlk gün bazıları e2 testi filan yapıyormuş. Sana kan tahlili yaptılar mı? Bana sadece ultrason muayenesi yaptı. Sağda 5 solda 5 folikül gördü. Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…