Açıkçası bunu ben de merak ediyorum ama sanırım belirtiler kişiden kişiye değişiyor, bende hafif kasık ve karın ağrısı oluyor arada, insan en ufak birseyden şüphelenir oluyor sonuçta beklenti içindeyiz rabbim emeklerimizi hayırlara çıkarsın.Teşekkürler..4.gunumdeyim ama hic belirtim yok.belirti olmadan pozitifi goren varmi aranizda?
Nasil geciyor gunleriniz?ayni gun test tarihimiz?Kızlar transfer oldum çok şükür 24 Şubat test tarihim
2 gundur kafam da kendim de rahat degildim kabizlik yuzunden sagolsun hic bisey dusunemez hale geldim. Sadece sol kasığım da ağrı gibi bisey var. Senin var mi ?Nasil geciyor gunleriniz?ayni gun test tarihimiz?
Varmi belirtiniz?
Surup alin kabizlik icinbirde sabah ac karnina kayisi yiyin.benimde gogus agrisi var.hic kasikdaagri olmadi bu sefer.bu 3.denemem incekilerde bel ve kasik agrim olmustu.tutmucak sanirim hic belirti yok2 gundur kafam da kendim de rahat degildim kabizlik yuzunden sagolsun hic bisey dusunemez hale geldim. Sadece sol kasığım da ağrı gibi bisey var. Senin var mi ?
Cok sıkıldım gunlergecmiyor.nasil geçiriyorsunuz gunlerinizi ?Merhaba arkadaşlar bende salı günü 2 adet 4. Gün embriyosu transferi oldum. Test tarihim 25 şubat. Beklemek zor
Cok sıkıldım gunlergecmiyor.nasil geçiriyorsunuz gunlerinizi ?
Kayisi ve incir tuketiyorum su iciuorum bol bol anca etkili oldu. Dusunme oyle illa belirti olacak diye bisey yok daha cok erken olumsuz dusunme sakinSurup alin kabizlik icinbirde sabah ac karnina kayisi yiyin.benimde gogus agrisi var.hic kasikdaagri olmadi bu sefer.bu 3.denemem incekilerde bel ve kasik agrim olmustu.tutmucak sanirim hic belirti yok
3.oldugu icin korkuyorum.tekrar ayni seyleri yasaycagim diye.sizin kacinci gun embriyosuydu ayrica kactane transfer edildi?Kayisi ve incir tuketiyorum su iciuorum bol bol anca etkili oldu. Dusunme oyle illa belirti olacak diye bisey yok daha cok erken olumsuz dusunme sakin
Korkma iyi seyler dusunmeye calis. Benim 5.gun dondurulmus embriyo 1 tane transfer edildi.3.oldugu icin korkuyorum.tekrar ayni seyleri yasaycagim diye.sizin kacinci gun embriyosuydu ayrica kactane transfer edildi?
Hayirlisi olsun hepimiz icin insallah guzel sonuclar alirizKorkma iyi seyler dusunmeye calis. Benim 5.gun dondurulmus embriyo 1 tane transfer edildi.
Insallah hayirlisiyla saglikla gelsinlerHayirlisi olsun hepimiz icin insallah guzel sonuclar aliriz
Merhabalar, ben de benzer şekilde bir aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı. perşembe günü gonal f’e başladım pazartesi kontrole gideceğim. Senin tedavin ne durumda canım aynı zamanlarda baladık diye düşündüm ama?Ben 1 aşılama yaptırdım negatif. Tüp bebeğe bu ay başlıyorum kısmet olursa. Yaş ve morfoloji sorunu var şimdilik. Henüz kaç yumurta hangi kalitede aşamasını yaşamadım yani . Yaşım 39.
Hayırlısı olsun rabbim yüzümüzü güldürür insallah.Kızlar merhaba ben de geçen hafta ilk tüp bebek denemem için iğnelere başladım, daha öncesinde bir başarısız aşılamam olmuştu. İnş olumlu sonuçlanır, uzun bir süreç hepimiz için hayırlısı
Ben de perşembe günü merional ve fostimon iğnelere başladım canım. Benim ilk kontrol Çarşamba günü. İlk gün bazıları e2 testi filan yapıyormuş. Sana kan tahlili yaptılar mı? Bana sadece ultrason muayenesi yaptı. Sağda 5 solda 5 folikül gördü. Hakkımızda hayırlısıMerhabalar, ben de benzer şekilde bir aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı. perşembe günü gonal f’e başladım pazartesi kontrole gideceğim. Senin tedavin ne durumda canım aynı zamanlarda baladık diye düşündüm ama?