ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Ogün sayılmıyor degerim 5 çıktı ve idrarda belli belirsiz çizgide çıktı diger deneme de 8gün daha yuksek çıkmıştı ama hatirlayamadim

Kaçıncı gün transferi 5.gunse yarin test yaparsan sonucu ogrenirsin

Ayrıca sizinki dondurulmusmu onda sonuc gec çıkıyor size çarşamba günü transfer yapildiysa yarin 9 gün mutlaka sonuc belli olur tabi dondurulmus degilse

Ayrıca sizinki dondurulmusmu onda sonuc gec çıkıyor size çarşamba günü transfer yapildiysa yarin 9 gün mutlaka sonuc belli olur tabi dondurulmus degilse
Yok dondurulmuş değil benim taze transfer 5 yumurtam vardı, 1i verimsiz cıkmıs 4ü'ne sperm verildi 2 embriyom oluştu, birisi iyi diğeri orta kalitede denildi, 5.gün transfer edildi, yani geçen hafta bugün ayın 8inde.

Bende dün dondurulmuşlar ile 2. tedavime başladım
1.sinde heyecandan ölüyordum resmen ama şuan
5.gün transferim evet, pztesiyi beklemeyip pazar akşam acilden kan veriyim diyorum, doktorum pztesi istedi ama bilemedim erken gebelik testi aldım bekletiyorum elimde.
bende pazartesi test yapacagim 12. Gunu bekliyorum sabirla

Sabah idrarinda belli olur 14 subat transfer 24 subat test tarihim 5.gun transferi oldugu için 10gun istedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…