ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Evet bende okutmustum cok şükür oldu ama bu sefer kimseyi bulamadım
Aslında burdan konu açılırsa okunur okumak isteyen çok birde whatsaptan toplu mesaj gönderirsiniz bir dileğim için 500 yasin okutuyorum allah rızası için okuyup okuturmusunuz diye öyle öyle okunuyor...

Benim kv dem camide sohbet var elinee tesbihi almış 72 tane dağıtmış bile bende bugün duş alıp okumayı düşünüyorum annem ablam yengelerim eltim görümcem sağolsun onlarda okuyup okutuyor öyle öyle tamamlanıyor

Merhaba kizlar Allah hepimizin kalbine gore versin hayirli salih evlatlar nasip etsin.
Transferinin 4. Gununde olan varmi yada pozitif gormus arkadaslar surec nasil anlatabilir mi. Ben 4. Gunundeyim rahmimde kasılmalar oluyo belim cok agriyor belirtileri arastiriyorum yaşamis olan arkadaslar bilgi verirse cok sevinirim

Merhaba kizlar Allah hepimizin kalbine gore versin hayirli salih evlatlar nasip etsin.
Transferinin 4. Gununde olan varmi yada pozitif gormus arkadaslar surec nasil anlatabilir mi. Ben 4. Gunundeyim rahmimde kasılmalar oluyo belim cok agriyor belirtileri arastiriyorum yaşamis olan arkadaslar bilgi verirse cok sevinirim
Kişiden kişiye göre değişir belirtiler ayrıca çok erken.hakkınıza hayırlısı olsun olumlu düşünün öyle olsun.

Ben doktora mesaj attım akşam adet söktürücü ilaç taraftarı değilim dedi onlar rahimi tahribat ediyor hele biz rahimi dinlerdirirken hiç olmaz dedi.ben doğal gelmesini bekliyeceğim ama senin zaman problemin varmış işte çok önemli bir durum olmayacaksa bu iki ay içinde eğer doğal haline akışına bırak derim kardeş.
Aynen gittim dra bende olursun dedi ama ilk defa başıma geldi bu durum. Oyüzden panikledim bekliyorum bakalım bugün 5.gün oldu.inşalkah başlar bir an önce

Transfer gününü sayiyorsak benimde 4.günüm hic belirtim yok.sadece wc ye cok çıkiyirum.oda gunde3 litre su tuketiyotum sanirim ondan.hakkimizda hayirlisi

canım allah bu sefer yüzünü güldürür inşallah.. Belirti arama canım herkeste aynı belirtiler olmuyor hatta her yaptığındada aynı belirtiler olmuyor ben ilk transferden sonra baya bi rahatsızdım bu seferkinde sanki hiç bişey yokmuş gibi sadece sık sık tuvalete çıkıyorum...

allah bağışlasın:) hayırlı ile bu seferde yüzünüz güler inşallah...
Amin insallah

X