- 19 Ağustos 2007
- 399
- 317
- 39
Slm cnm bende dün başladım tedaviye bakalım nasıl ilerleyecek sürecimiz bana naturel transfer dediler şu an sadece folic asit içiyorum embriyo kalitemi de sordum 4ab imiş inşallah heyırlısıyla hamile kalırız bizdeYok canım dün ilaçlara başladım transferim martın ilk haftası olur sanırım
Hadi hayırlısı olsun cnm şansın daha yüksek iki bebel koymuşlar sana inşallah sımsıkı tutunurlar hangi hastanede oldun bi yarım saat yatırsalarmış direk wcye göndermeleri ilginç geldi ama sen moralini bozma bi bildikleri vardırBenimde bugün 5.gün embriyosu 2 tane koyuldu 24 subat test tarihim insallah hic hastanede yatirmadi yatmayi birak direk wc gidin idrarinizi yapabilirsiniz dediler
Canm bugun 2. Gun 1 tane transfer oldu. Aminn cumlemize ins:))Kaçıncı günündesin canım Transferinin inşallah o batmalar bebektir çok sevinirim hepinizeKaç embriyo koyuldu canım
Hayirlisi kuzumm saglikla al bebislerini kucagina :)Yok canım dün ilaçlara başladım transferim martın ilk haftası olur sanırım
Benim de aynı oldu kalkıp gidebilirsiniz dediler onunla alakası yok rahat olunBenimde bugün 5.gün embriyosu 2 tane koyuldu 24 subat test tarihim insallah hic hastanede yatirmadi yatmayi birak direk wc gidin idrarinizi yapabilirsiniz dediler
İnşallah canım benimmde 3 tane dondurılmuşum var 2 tanesi 5. Gün 2ab kalitede 1 tanesi 6. Gün 5ABSlm cnm bende dün başladım tedaviye bakalım nasıl ilerleyecek sürecimiz bana naturel transfer dediler şu an sadece folic asit içiyorum embriyo kalitemi de sordum 4ab imiş inşallah heyırlısıyla hamile kalırız bizde
Önce 5ab yi koyarlar o zaman cnm bazende 2ab çözüldükten sonra 3ab olabiliyormuşİnşallah canım benimmde 3 tane dondurılmuşum var 2 tanesi 5. Gün 2ab kalitede 1 tanesi 6. Gün 5AB
Hayırlı olsun arkadaşım İnşallah güzel haberler alırızArkadaşlar merhaba araniza yeni geldim.transferim oldu 23 şubat ı bekliyorum test icin hepimizin yüzü güler ınsallah.
Tedaviniz hayırlı olsun canımBen 1 aşılama yaptırdım negatif. Tüp bebeğe bu ay başlıyorum kısmet olursa. Yaş ve morfoloji sorunu var şimdilik. Henüz kaç yumurta hangi kalitede aşamasını yaşamadım yani . Yaşım 39.
Benimde bugün 5.gün embriyosu 2 tane koyuldu 24 subat test tarihim insallah hic hastanede yatirmadi yatmayi birak direk wc gidin idrarinizi yapabilirsiniz dediler
Opudan sonra nasil adet oluyosunuz.kullandigimiz ilaclar etkisi olmaliydi aslindaYaa kardeş bende aynı durumdayım opunun 3.günü adet oldum Ocak 10 da bu ay adetle transfere hazırlanacaktım ama bir türlü adet olamadım bugün 3gün geçti öyle bekliyorum
Benimde 24 subatArtık peşi sıra transfer oluruz
Benimde 24 Şubat görünüyor
InsallahhOyyy hayırlısı iki kişi oldunuz 24 Şubat'ta sonuç olacak güzel haberler alırız inşallah
Hayırlısı olsun canımmm inşallah bu defa yüzün gülerMerhabalar
Benimde transferimin 4.günü arkadaşlar banada dua edermisiniz bu 3.denenem olucak.3.gun embriyosu ama hic belirtim yok.rabbim hayirla sonuçlandırsın inşallah .hepmizin kucagini doldursun.
canım allah bu sefer yüzünü güldürür inşallah.. Belirti arama canım herkeste aynı belirtiler olmuyor hatta her yaptığındada aynı belirtiler olmuyor ben ilk transferden sonra baya bi rahatsızdım bu seferkinde sanki hiç bişey yokmuş gibi sadece sık sık tuvalete çıkıyorum...Merhabalar
Benimde transferimin 4.günü arkadaşlar banada dua edermisiniz bu 3.denenem olucak.3.gun embriyosu ama hic belirtim yok.rabbim hayirla sonuçlandırsın inşallah .hepmizin kucagini doldursun.
allah bağışlasın:) hayırlı ile bu seferde yüzünüz güler inşallah...Ben 30 yaşındayım 2 asilama 4 tup bebek yaptirdim 1 .negatif 2. gebelik olustu 2bucuk aylıkken kalbi durdu 3. Cok sukur Allahima 5bucuk yasinda kizim var buda4. Deneme bakalim hayirlisini nasip etsin Allahım
Evet bende okutmustum cok şükür oldu ama bu sefer kimseyi bulamadımKızlar ilk transferimden sonra 500 yasin okutmuştum faydasını gördüm bu seferde okutuyorum test gününe 1 gün kala teslim etmiştim 500 yasin duası ile eğer okutabiliyorsanız sizde okutun tüp bebek davisi için okutuyorum demenize de gerek yok bir dileğim için okutuyorum dersiniz burdanda konu açarız 500 yasin için ne dersiniz?