ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Allahim ya kıcina lafina guluyorum gece gece :KK70::KK70:
Annem bu olay tarihte kaldi senin merkez niye boyle kiz bana gece 11 den sonra bisey yiyip icme demislerdi bu ne boyle o_O
Geçenkinde de yapmışlardı. Biliyorumki niye yapıyorlar. Çok zor bir şey değil. Parmağım kadar uzun ama yarısı kadar ince bir ilaç sokuyorsun kıçına. 5 dakika sonra bağırsağın çıkacakmış gibi dökülüyorsun tuvalete

Birde bu serum canim bazen bunye embriyoyu kabul etmiyor disari atiyor yani vucut yabanci goruyor işte oyle durumlarda serum tedavisi yapiyorlar basari olunmus bu tedavi oyle duymustum
Arkadaşlar doktorum bu sefer bana yeni bir tedavi başlattı.soya sütü serum olarak veriyor.bu konuda bilgisi olan varmı beya kullanan ?

Sen masallah odasini bile dizmissin vay benden beterlerde varmis kiz alisveris merkezine gidince bende e_bebek girerdim :KK70:
Transfer olunca idrar testi yapacakmisin ben dayanam yaparim galiba S sinkar iyi bilir haziran topiginden bi arkadas 4.gun yapmisti cikti dedi ay ne gulmustuk bende dedim ben yanimda goturecem transferi yaparken idrar testi yapacam demistim:KK73::KK73:
ha ha ha evet hatırlıyorum kuzum :halay:
ama erken yapmanın bir anlamı yok sonra değer artı mı artmadı mı diye paniklıyoruz:bicak:
gerçeği ben hiç o evreye gelemedım 3,5 senedir kimyasal gebelık bile yaşamadım :KK1:

Canım benide yaz istersen yaşım 30 sebep azosperm +Amh düşüklüğü, 4.tup bebek denemesiyle 5 yaşında 1 oğlum var kardeş için .5.tup bebek geçen ay negatif .6.icin Şubat'ta başlayacağız tekrardan .esimin dondurulmuş spermleri var..
cnm sen şişli memorilde mı tedavi görüyordun yanlış hatırlamıyosam
yine de şükürler olsun 1 evladınız var inş evladınıza kardeşte gelir

Bendende herkese gunaydin:halay:

Sinkarcim bende yasamadim kuzum sadece 8.gun degerim 5.25 di kimyasal diyenler oldu ama bilmiyorum 20 nin ustu hamilelik diye biliyorum insallah bu tedavide sende burda o pozitifi paylasacaksin canim benim

Bendende herkese gunaydin:halay:

Sinkarcim bende yasamadim kuzum sadece 8.gun degerim 5.25 di kimyasal diyenler oldu ama bilmiyorum 20 nin ustu hamilelik diye biliyorum insallah bu tedavide sende burda o pozitifi paylasacaksin canim benim
inş kuzum vallahi çok istiyorum yane hepimizz çok istiyoruz Rabbim nasip eder inş :))
dün ünversitede bir arkadaşım ikiz kızlarının resmini paylaşmıştı daha 3-4 aylıklar 7 senelık evlıydı , ilk 3 sene istemediler sonra istediler ama olmadı, tüp bebekle ikiz kızları oldu , Rabbim bizede nasip etsin inş :))

Masallah darisi bizlere canim:KK200:arkadasimin arkadasida tedavi goruyor olmuyor sanirim 3.tup te kayseriye gidiyor bi doktor varmis cok iyiymis tedavi goruyor 2 embriyo konuyor embriyonun birisi ikiye bolunuyor ucuz dogurmus masallah
Günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum herkese
(
inş kuzum vallahi çok istiyorum yane hepimizz çok istiyoruz Rabbim nasip eder inş :))
dün ünversitede bir arkadaşım ikiz kızlarının resmini paylaşmıştı daha 3-4 aylıklar 7 senelık evlıydı , ilk 3 sene istemediler sonra istediler ama olmadı, tüp bebekle ikiz kızları oldu , Rabbim bizede nasip etsin inş :))

Masallah darisi bizlere canim:KK200:arkadasimin arkadasida tedavi goruyor olmuyor sanirim 3.tup te kayseriye gidiyor bi doktor varmis cok iyiymis tedavi goruyor 2 embriyo konuyor embriyonun birisi ikiye bolunuyor ucuz dogurmus masallah
(
malesef benım doktorum ilk 3 denemeyi tek embriyo ile yapacagım diyor... halbu ki ben çift embriyo transferı olsun çok istiyorum :KK43:

N naturelll ilginç bizim merkez gece 12 den sonra bişey yiyip içme dedi o kadar.Neyse öyle diyorlarsa dediklerine uy sen de.Belki onların yöntemi daha doğrudur. :KK52:

yaşım 32
yumurta rezervi azlığı var amh değerim 0.19
1 denemem var 2013 yılında
1 yumurta 1 embriyo negatif sonuç. sonraki ay kendiliğinden gebelik. kızım 3 bucuk yaşında.
ikinciyi denemek istiyorum adet günümü bekliyorum.
kendiliğinden birde düşüğüm var 2011 de.
kendimi bildiğimden beri adetlerim düzensiz. 7 yıl dır tek yada iki yumurta görünüyor ultrasonda. sadece bir tanesi büyüyor. tabi yeteri kadar değil. sizler neler yapıyorsunuz tüp bebek öncesi.
ben hayıt otu. aslan pençesi. civam perçemi içiyorum. macunumda var. ama düzenli kullanamıyorum.

yaşım 32
yumurta rezervi azlığı var amh değerim 0.19
1 denemem var 2013 yılında
1 yumurta 1 embriyo negatif sonuç. sonraki ay kendiliğinden gebelik. kızım 3 bucuk yaşında.
ikinciyi denemek istiyorum adet günümü bekliyorum.
kendiliğinden birde düşüğüm var 2011 de.
kendimi bildiğimden beri adetlerim düzensiz. 7 yıl dır tek yada iki yumurta görünüyor ultrasonda. sadece bir tanesi büyüyor. tabi yeteri kadar değil. sizler neler yapıyorsunuz tüp bebek öncesi.
ben hayıt otu. aslan pençesi. civam perçemi içiyorum. macunumda var. ama düzenli kullanamıyorum.
Canm ben bal,tarçın, propolis karışımını duymuştum.Arı sütünü söylüyorlar. Bir de qenzim10 vitamin ilacı bunlar yumurta sayı ve kalitesi için iyiymiş. Bir araştır istersen.Bal,tarçın,çörekotu karışımını da duydum.Evde kendin de hazırlayabilirsin.

Canm ben bal,tarçın, propolis karışımını duymuştum.Arı sütünü söylüyorlar. Bir de qenzim10 vitamin ilacı bunlar yumurta sayı ve kalitesi için iyiymiş. Bir araştır istersen.Bal,tarçın,çörekotu karışımını da duydum.Evde kendin de hazırlayabilirsin.
evet arı sütü bal propolis kullandım daha önce. yine alsam iyi olacak galiba.

X