ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Içime şu serptiniz. Çok sağolun çok teşekkür ederim.

Şalgam bilemiyorum ama ananas bende yiyiyorum korkacaginiz birşey olacağını sanmiyorum bi kereden sorun yasamazsiniz

Aaa ardışık transfer olayını ilk defa duyuyorum. Süpermiş :)) sağ salim tutunur inşallah 2 si de

Ardışık transfer nedir arkadaşım merak ettim. Biraz anlatır mısın neden böyle yapılıyormuş

Ardışık transfer nedir arkadaşım merak ettim. Biraz anlatır mısın neden böyle yapılıyormuş
Benim bu 3.denemem ilki 5.gündü olmadı ikincisi 3.gundu olmadi.doktorum ardışık transfer yapalım şansımızı arttıralım dedi.cinku her rahmin bebeği kabul etme zamanı farklı oluyormuş. O yüzden pazartesi 3.gün transferi yapıldı diğerlerinin gelişimi takip edildi bugün de onlardan biri transfer edilecek

Maşallah arkadaşım inşallah sonucun pozitif olur. Güzel haberlerini bekliyoruz

teşekkür ederim sizinde transfer gerçekleşmiş miydi ?

Kızlar herkese merhaba :) doktorum transferden 2 hafta sonra kan testi için çağırdı daha öncesinde idrar yada kan testi yapıp pozitif sonucu alan oldu mu acaba ? Bugün benim 7. gün
İnşallah güzel haberi alırsın.Ben 7.gün öğrendim idrar tesntde ve hemen kan vermiştim 72 çıkmıştı

Merhabalar aranıza yeniyim hepinizin kucağını doldursun Rabbim Opu oldum bende 5gun embriyosu dondduruldu rahim dinlenecek endişelerim var dualarınızı eksik etmeyin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…