Çok teşekkür ederim aminTransferin hayırlı olsun cnm inşallah bi sıkıntı olmaz Allah yardımcın olsun
Içime şu serptiniz. Çok sağolun çok teşekkür ederim.canım şalgam suyunu ben oğluma hamile olduğu bilmeden çok içtim canım resmen onu çekiyordu deli gibi markette onu arıyordum şükür birşey olmadı 10 yaşında sen bundan sonra dikkat edersin olur biter. inşallah transferlerinden sağlıklı ve hayırlı gebeliğin olur arkadaşım
Şalgam bilemiyorum ama ananas bende yiyiyorum korkacaginiz birşey olacağını sanmiyorum bi kereden sorun yasamazsinizMerhaba arkadaşlar.dondurulmus embriyolarimdan dün 1 tanesi transfer edildi yarında diğeri transfer edilecek.ardisik transfer yapiliyor yani.umarim burdaki herkes en kisa zamanda pozitifleri görürüz artık.
Benim kafama takılan bir şey oldu.kabizlik yaşamamak için şalgam suyu içtim 2 gündür ama saracoglunun sayfasında zararlı yazıyor. Bir de ananas 4 dilim filan yedim kafam.cok karıştı kötü birşey mi yaptım acaba.bilgisi olan var mi bu konuda
Merhaba arkadaşlar.dondurulmus embriyolarimdan dün 1 tanesi transfer edildi yarında diğeri transfer edilecek.ardisik transfer yapiliyor yani.umarim burdaki herkes en kisa zamanda pozitifleri görürüz artık.
Benim kafama takılan bir şey oldu.kabizlik yaşamamak için şalgam suyu içtim 2 gündür ama saracoglunun sayfasında zararlı yazıyor. Bir de ananas 4 dilim filan yedim kafam.cok karıştı kötü birşey mi yaptım acaba.bilgisi olan var mi bu konuda
Inşallah. Çok teşekkür ederimŞalgam bilemiyorum ama ananas bende yiyiyorum korkacaginiz birşey olacağını sanmiyorum bi kereden sorun yasamazsiniz
Ardışık transfer nedir arkadaşım merak ettim. Biraz anlatır mısın neden böyle yapılıyormuşMerhaba arkadaşlar.dondurulmus embriyolarimdan dün 1 tanesi transfer edildi yarında diğeri transfer edilecek.ardisik transfer yapiliyor yani.umarim burdaki herkes en kisa zamanda pozitifleri görürüz artık.
Benim bu 3.denemem ilki 5.gündü olmadı ikincisi 3.gundu olmadi.doktorum ardışık transfer yapalım şansımızı arttıralım dedi.cinku her rahmin bebeği kabul etme zamanı farklı oluyormuş. O yüzden pazartesi 3.gün transferi yapıldı diğerlerinin gelişimi takip edildi bugün de onlardan biri transfer edilecekArdışık transfer nedir arkadaşım merak ettim. Biraz anlatır mısın neden böyle yapılıyormuş
Inşallah çok teşekkür ederimAaa ardışık transfer olayını ilk defa duyuyorum. Süpermiş :)) sağ salim tutunur inşallah 2 si de
Maşallah arkadaşım inşallah sonucun pozitif olur. Güzel haberlerini bekliyoruzBenim bu 3.denemem ilki 5.gündü olmadı ikincisi 3.gundu olmadi.doktorum ardışık transfer yapalım şansımızı arttıralım dedi.cinku her rahmin bebeği kabul etme zamanı farklı oluyormuş. O yüzden pazartesi 3.gün transferi yapıldı diğerlerinin gelişimi takip edildi bugün de onlardan biri transfer edilecek
teşekkür ederim sizinde transfer gerçekleşmiş miydi ?Geçmiş olsun cok zor süreç
Benimde yumurta toplamada olmustu.mide bulantisi bas donmesi ve bayilma oldu.6 unite serum takildi.bu olay sizin gibi cok yumurtasi olanlarda rastlanan bir durummuş. Benim oysaki 4 yumurta toplanmıştı. Korkmayın insallah bisey olmaz.
amin inşallahTransferin hayırlı olsun cnm inşallah bi sıkıntı olmaz Allah yardımcın olsun
İnşallah güzel haberi alırsın.Ben 7.gün öğrendim idrar tesntde ve hemen kan vermiştim 72 çıkmıştıKızlar herkese merhaba :) doktorum transferden 2 hafta sonra kan testi için çağırdı daha öncesinde idrar yada kan testi yapıp pozitif sonucu alan oldu mu acaba ? Bugün benim 7. gün
Ay gerçekten mi bugün idrar testi yapıp yarında kan mı versem kiİnşallah güzel haberi alırsın.Ben 7.gün öğrendim idrar tesntde ve hemen kan vermiştim 72 çıkmıştı
İnşallah Rabbim isteyen emek veren herkesin kucağını boş bırakmasınAy gerçekten mi bugün idrar testi yapıp yarında kan mı versem kinegatif çıkarsa diyede korkuyorum sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder Rabbim inşallah
Ben 5gün idrarda silik çizgiyi gördüm kan tahlilinde 10 çıktıKızlar herkese merhaba :) doktorum transferden 2 hafta sonra kan testi için çağırdı daha öncesinde idrar yada kan testi yapıp pozitif sonucu alan oldu mu acaba ? Bugün benim 7. gün
hayırlı olsun canım sanada ben 10-12. günleri beklicem sanırımBen 5gün idrarda silik çizgiyi gördüm kan tahlilinde 10 çıktı
teşekkür ederim sizinde transfer gerçekleşmiş miydi ?
Bu durumu yasadigimda transfer gerçekleşmemisti.teşekkür ederim sizinde transfer gerçekleşmiş miydi ?
Merhabalar aranıza yeniyim hepinizin kucağını doldursun Rabbim Opu oldum bende 5gun embriyosu dondduruldu rahim dinlenecek endişelerim var dualarınızı eksik etmeyin insallahMerhaba canim doktoruna guven dogrusunu yapiyor ohss olma ihtimalin olabilir onun icin transfer yapmak istememistir riskli olur oncelikle yumurtalarin döllenir 3.gun yada 5.gun dondururlar vede şuan çogu kisi dondurup transfer yaptirmak istiyor şans daha yuksek diyorlar drlarin da çogu aynisini dusunuyor hemde rahmin dinlenir daha iyi