ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Merhaba Öncelikle Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bişeymiş. Ben 12 senelik evliyim geçen ay 4. Tüp bebeği yaptık 2 embriyo 7. Gün donduruldu. 7. Gün 5. Gün kapasitesine geldi şimdi transferi bekliyorum. Geç gelen embriyo olduğu için çok korkuyorum ama bundada vardır bi hayır diyorum. Transfer olan arkadaşlara Allahım o çift çizgiyi görmeyi sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.

Canım hayırlısı olsun.Allahın dediği olur.umudunu kaybetme inşallah anne olmak isteyen herkesin tez zamanda duası kabul olur.

Nasıl bi his içinde olduğunu çok iyi anlıyorum ne desem boş biliyorum ama hiç uzulme Rabbim biliyor o isterse olur onun lütfu çok onun yanında çok duaya çok ihtiyacımız var dualrimdasin insallah buraya müjdeli haber vereceğimiz günler gelecek üzülme dua et kendini yıpratma

Merhaba Arkadaşlar 39 yaşındayım benimde 6 mart salı gün 1.kalite ve düşük kalite 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi.ilk denemem. transfer sırasında biraz öksürüğüm vardı fakat 2.günden sonra çok hastalandım öksürük kusma ates şuan antibiyotik kullanıyorum.doktorumu arayıp söyledim hiç iyi olmamış böyle hastalanman dedi.bugün 7.günüm kasıklarımda kasılmalar başladı.ve açıkcası bebeğim tutunmadı diye çok korkuyorum.grip olayı beni mahfetti.Rabbim dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın vatana millete hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. sizce hastalık bebeğimin tutunmasını engellemişmidir.

Cnm bende ayniyim transfer oldugum gunun aksaminda basladi grip bogaz agrisi ve su anda migrenimde tuttu nasipte varsa hicbirsey engel olmaz dua edicez

merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun rabbim ol dedikten sonra olur inşallah ben burda bir arkadaş biliyoum çok ağır grip geçirdi şükür şimdi hamile sen gönlünü ferah tut sonucunu merakla bekliyorum
benimde gelecek hafta inşallah 3. gün embriyosu 2 tane transfer olacak yaşım 40

teşekkür ederim.yaş geçkin olunca daha bir üzülüyor insan çünkü giderek şansımız azalıyor.inşallah ptesi günü test günüm yazarım.inşallah senin içinde hayırlı olur herşey

Merhaba kızlar dün lekelenmem oldu doktora gittik Proluton depot yaptı kan değerimde 396 çıktı 13. gün gayet iyi bir sıkıntıda gözükmüyor prolutonu 2 günde bir vurun pazartesi günü ultrasonda bakalım dedi. Çok korkuyorum bir sıkıntı olacak diye

canım lekelenme çoğu kadında oluyor benim oğlumda 4-7 haftalar arasında olmuştu
ondan korkma taze kana dönmediği sürece

kaçıncı gün embriyosu idi canım allah sağlıkla kucağında göstersin inşallah

doktorumda öyle söyledi ama dün öyle görünce panikledim işte 3, gün embriyosuydu bugün transferin 14. günü

doktorumda öyle söyledi ama dün öyle görünce panikledim işte 3, gün embriyosuydu bugün transferin 14. günü
maşallah maşallah banada dua et arkadaşım özel ricam gelecek hafta benimde inşallah transferim olacak ikinci çocuğum için tedavi görüyorum

Herkese merhaba inşalalh hepimiz hayırlı haberler veririz birbirimize
Benide listeye ekler misin ?
Yaş23 sebepsiz infertilite Gaziantep Novafertil İlk deneme 5.gün embriyosu 10 mart transfer günü 22 mart test günü

Teşekkür ediyorum şimdiden

Merhaba arkadaşlar. Doktorumla görüşmeden size sormak istedim. İkinci transfer için arayacağım. (İlkini kaybetmiştim) bekleyen 2 dondurulmuş emriyom var. Kasımda 1. Transferim olmuştu. Yurt dışındayım bilgim olmadığı için soruyorum. İkinci transferde aynı ücreti mi alıyorlar? İlkinde 10.000tl mal olmuştu. Herhangibir test olmadan.

Dondurulmusta sadece transfer ücreti alınıyor. Tam ne kadar olur bilemiyorum ama öncekinden çok daha az olacağı kesin

Yok cnm dondurulmuş embrio transferi 3_4 bin aralığında oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…