ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar merhaba. Dondurulmuslarla 2.kez transferimdende negatif sonucumu aldim. Dr um cikolata kistim oldugu icin 3 ay gecici menopoz tedavisi uygulamasiyla kisti baskilamak istiyor. Ama ben cok korkuyorum bu uygulamayi yaptiran var mi aranizda.

Kizlar merhaba. Dondurulmuslarla 2.kez transferimdende negatif sonucumu aldim. Dr um cikolata kistim oldugu icin 3 ay gecici menopoz tedavisi uygulamasiyla kisti baskilamak istiyor. Ama ben cok korkuyorum bu uygulamayi yaptiran var mi aranizda.
Gecmiş olsun cnm umarım bu kez herşey yolunda gider.vardı bu konuyla ilgili topilker onları oku istersen

Gecmiş olsun cnm umarım bu kez herşey yolunda gider.vardı bu konuyla ilgili topilker onları oku istersen
Amin cnim sagolasin. baktim ama çok aciklayici bilgi yok. Cok uygulanan bir yontem degil mi bilemiyorum

Merhaba kızlar dün dayanamadım 10. Günümdü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördük çok şükür emin olmak içinde bugün kan testi yaptırdık değerim 143 çıktı inşallah katlanır sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim :dua::emir_bebek:
Hayirli olsun insallah degeruniz katlanir.pozitifi gormekle malesefki sevinemiyor insan.keseyi gorebilcekmiyum kalp atisini duyacakmiyim..hepsi ayri yaşanılan stresler..heersey gönlümüzce olsun insallah

Merhaba kızlar dün dayanamadım 10. Günümdü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördük çok şükür emin olmak içinde bugün kan testi yaptırdık değerim 143 çıktı inşallah katlanır sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim :dua::emir_bebek:
Gözün aydın canımm Allah sağşıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah

Hayırlı olsun.Darısı başımıza.İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini

Selam kızlar
Bugün transferin 6.günü biraz önce dayanamayıp fortest marka erken gebelik testi yaptım
Işığa tutunca cok cok cok silik ikinci cizgi var gibi yada ben öyle görmek istediğim için görüyorum
bi bakıyorum yok sanki. tutsaydı erken gebelik testinde koyu bi şekilde çıkmazmıydı
Çok morelim bozuldu

Selam kızlar
Bugün transferin 6.günü biraz önce dayanamayıp fortest marka erken gebelik testi yaptım
Işığa tutunca cok cok cok silik ikinci cizgi var gibi yada ben öyle görmek istediğim için görüyorum
bi bakıyorum yok sanki. tutsaydı erken gebelik testinde koyu bi şekilde çıkmazmıydı
Çok morelim bozuldu
Canım erken yapıyorsun İnşallah gördüğün gerçektir

Oyyy maşallah. Güzel haberler başladı devamı gelsin inşallah. Sağlıkla devam etsin canım

Oyyy maşallah. Güzel haberler başladı devamı gelsin inşallah. Sağlıkla devam etsin canım
Hayirli olsun insallah degeruniz katlanir.pozitifi gormekle malesefki sevinemiyor insan.keseyi gorebilcekmiyum kalp atisini duyacakmiyim..hepsi ayri yaşanılan stresler..heersey gönlümüzce olsun insallah

Gözün aydın canımm Allah sağşıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah

Hayırlı olsun.Darısı başımıza.İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar Allah isteyen herkese nasip eder inşallah :dua:

Gözün aydın cnm inşallah katlanarak artar hayırlı olsun şimdiden

Merhaba kızlar benim bugün transferimin 8.günüydü dün adet lekelenmeleri başlayınca test yaptırdım değer 1.28çıktı maalesef bugünde kanamalar başladı benim mart denemem bu şekilde sonuçlandı inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız

Merhaba kızlar benim bugün transferimin 8.günüydü dün adet lekelenmeleri başlayınca test yaptırdım değer 1.28çıktı maalesef bugünde kanamalar başladı benim mart denemem bu şekilde sonuçlandı inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız
Hakkına hayırlısı buymuş cnm ins yakın zamanda sağlıkla kavuşursun kuzuna

X