ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Selam kızlarrrr
6 mart salı günü transferim var Allahın iziniyle
dün kontrolde rahim kalınlığı 7,6mm çıktı
transfere daha 4 gün var o zamana kadar kalınlık aşağı yukarı kaç olur ?
Merhaba cnm benimde nasipse bu pazar transferim var 7,5 ve üzeri iyi diyorlar merak etme daha kalınlaşır o benimde 7,8di 3gün sonra 10 civarı olmuştu

Merhaba cnm benimde nasipse bu pazar transferim var 7,5 ve üzeri iyi diyorlar merak etme daha kalınlaşır o benimde 7,8di 3gün sonra 10 civarı olmuştu
Sağol canımm transferlerimiz peş peşe rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın benimde yükselir inşallah

Sağol canımm transferlerimiz peş peşe rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın benimde yükselir inşallah[/QUOTE amin cnm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yükselir bir anda yükseliyor bende şaşırmıştım seninki ilaçlı transfer mi naturel mi cnm

Günaydın kızlar hastaneden aradılar yarın transferim 2,5-5arasında planlanmış çok heyecanlıyım, dua isteyen herkese dua etmiştim bende dualarınızı bekliyorum kızlar

Merhaba kızlar perşembe günü transferim başarılı bir şekilde gerçekleşti. Ama akşamına bir bulantı baş dönmesi kasıkda batma oldu sabahda doktorum gel görelim dedi. 21 adet yumurta topladıkları için fazla yumurta toplanan bayanların yumurtalıkları su toplayabiliyormuş. Malesef benimde toplamış 4 gün boyunca serum taktılar takip ettiler dün su azalmış dedi artık inşallah kan testinde görüşürüz dedi. Transfer ile ilgili bir sıkıntı yok dedi inşallah dediği gibi çıkar :dua:

Merhaba kızlar perşembe günü transferim başarılı bir şekilde gerçekleşti. Ama akşamına bir bulantı baş dönmesi kasıkda batma oldu sabahda doktorum gel görelim dedi. 21 adet yumurta topladıkları için fazla yumurta toplanan bayanların yumurtalıkları su toplayabiliyormuş. Malesef benimde toplamış 4 gün boyunca serum taktılar takip ettiler dün su azalmış dedi artık inşallah kan testinde görüşürüz dedi. Transfer ile ilgili bir sıkıntı yok dedi inşallah dediği gibi çıkar :dua:
Geçmiş olsun ohss olmuşsun,benim de başıma gelmişti ve trqnsferim 2 ay ertelenmişti

Geçmiş olsun canım. Sonucu da inşallah güzel olur

Geçmiş olsun cok zor süreç
Benimde yumurta toplamada olmustu.mide bulantisi bas donmesi ve bayilma oldu.6 unite serum takildi.bu olay sizin gibi cok yumurtasi olanlarda rastlanan bir durummuş. Benim oysaki 4 yumurta toplanmıştı. Korkmayın insallah bisey olmaz.

Merhaba arkadaşlar.dondurulmus embriyolarimdan dün 1 tanesi transfer edildi yarında diğeri transfer edilecek.ardisik transfer yapiliyor yani.umarim burdaki herkes en kisa zamanda pozitifleri görürüz artık.
Benim kafama takılan bir şey oldu.kabizlik yaşamamak için şalgam suyu içtim 2 gündür ama saracoglunun sayfasında zararlı yazıyor. Bir de ananas 4 dilim filan yedim kafam.cok karıştı kötü birşey mi yaptım acaba.bilgisi olan var mi bu konuda

Merhaba arkadaşlar.dondurulmus embriyolarimdan dün 1 tanesi transfer edildi yarında diğeri transfer edilecek.ardisik transfer yapiliyor yani.umarim burdaki herkes en kisa zamanda pozitifleri görürüz artık.
Benim kafama takılan bir şey oldu.kabizlik yaşamamak için şalgam suyu içtim 2 gündür ama saracoglunun sayfasında zararlı yazıyor. Bir de ananas 4 dilim filan yedim kafam.cok karıştı kötü birşey mi yaptım acaba.bilgisi olan var mi bu konuda
canım şalgam suyunu ben oğluma hamile olduğu bilmeden çok içtim canım resmen onu çekiyordu deli gibi markette onu arıyordum şükür birşey olmadı 10 yaşında sen bundan sonra dikkat edersin olur biter. inşallah transferlerinden sağlıklı ve hayırlı gebeliğin olur arkadaşım

Transferin hayırlı olsun cnm inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana ananas çok yemişsin rahim kasılması yapıyormuş günde bir dilim 5gün yiyip bırakıyorlar genelde inşallah bi sıkıntı olmaz şanslısınki iki transferin oluyormuş ikinciden sonra bence şalgam sıyunu da ananası da yeme cnm fazlasıyla yemişsin zaten herşeyin fazlasından sakınmanı öneririm

X