Gecmiş olsun cnm umarım bu kez herşey yolunda gider.vardı bu konuyla ilgili topilker onları oku istersenKizlar merhaba. Dondurulmuslarla 2.kez transferimdende negatif sonucumu aldim. Dr um cikolata kistim oldugu icin 3 ay gecici menopoz tedavisi uygulamasiyla kisti baskilamak istiyor. Ama ben cok korkuyorum bu uygulamayi yaptiran var mi aranizda.
Amin cnim sagolasin. baktim ama çok aciklayici bilgi yok. Cok uygulanan bir yontem degil mi bilemiyorumGecmiş olsun cnm umarım bu kez herşey yolunda gider.vardı bu konuyla ilgili topilker onları oku istersen
Elhamdulillah canim çok sevindim bizler içinde dua edersen sevinirimMerhaba kızlar dün dayanamadım 10. Günümdü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördük çok şükür emin olmak içinde bugün kan testi yaptırdık değerim 143 çıktı inşallah katlanır sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim
Tabi ki canım Allah isteyen tüm herkesin gönlüne göre versinElhamdulillah canim çok sevindim bizler içinde dua edersen sevinirim
Hayirli olsun insallah degeruniz katlanir.pozitifi gormekle malesefki sevinemiyor insan.keseyi gorebilcekmiyum kalp atisini duyacakmiyim..hepsi ayri yaşanılan stresler..heersey gönlümüzce olsun insallahMerhaba kızlar dün dayanamadım 10. Günümdü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördük çok şükür emin olmak içinde bugün kan testi yaptırdık değerim 143 çıktı inşallah katlanır sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim
Gözün aydın canımm Allah sağşıkla kucağına almayıda nasip eder inşallahMerhaba kızlar dün dayanamadım 10. Günümdü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördük çok şükür emin olmak içinde bugün kan testi yaptırdık değerim 143 çıktı inşallah katlanır sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim
Hayırlı olsun.Darısı başımıza.İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğiniMerhaba kızlar dün dayanamadım 10. Günümdü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördük çok şükür emin olmak içinde bugün kan testi yaptırdık değerim 143 çıktı inşallah katlanır sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim
Canım erken yapıyorsun İnşallah gördüğün gerçektirSelam kızlar
Bugün transferin 6.günü biraz önce dayanamayıp fortest marka erken gebelik testi yaptım
Işığa tutunca cok cok cok silik ikinci cizgi var gibi yada ben öyle görmek istediğim için görüyorum
bi bakıyorum yok sanki. tutsaydı erken gebelik testinde koyu bi şekilde çıkmazmıydı
Çok morelim bozuldu
Ondanda emin değilim ki canım gördümmü görmedimmi bivar bi yok gibiCanım erken yapıyorsun İnşallah gördüğün gerçektir
Oyyy maşallah. Güzel haberler başladı devamı gelsin inşallah. Sağlıkla devam etsin canımMerhaba kızlar dün dayanamadım 10. Günümdü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördük çok şükür emin olmak içinde bugün kan testi yaptırdık değerim 143 çıktı inşallah katlanır sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim
Başkasına göster olmayan şeyi var olarak goremezsinOndanda emin değilim ki canım gördümmü görmedimmi bivar bi yok gibi
Oyyy maşallah. Güzel haberler başladı devamı gelsin inşallah. Sağlıkla devam etsin canım
Hayirli olsun insallah degeruniz katlanir.pozitifi gormekle malesefki sevinemiyor insan.keseyi gorebilcekmiyum kalp atisini duyacakmiyim..hepsi ayri yaşanılan stresler..heersey gönlümüzce olsun insallah
Gözün aydın canımm Allah sağşıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah
Hayırlı olsun.Darısı başımıza.İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar Allah isteyen herkese nasip eder inşallahOyyy maşallah. Güzel haberler başladı devamı gelsin inşallah. Sağlıkla devam etsin canım
Gözün aydın cnm inşallah katlanarak artar hayırlı olsun şimdidenMerhaba kızlar dün dayanamadım 10. Günümdü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördük çok şükür emin olmak içinde bugün kan testi yaptırdık değerim 143 çıktı inşallah katlanır sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim
Hakkına hayırlısı buymuş cnm ins yakın zamanda sağlıkla kavuşursun kuzunaMerhaba kızlar benim bugün transferimin 8.günüydü dün adet lekelenmeleri başlayınca test yaptırdım değer 1.28çıktı maalesef bugünde kanamalar başladı benim mart denemem bu şekilde sonuçlandı inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız
Amin inşallah cnm Allah razı olsunHakkına hayırlısı buymuş cnm ins yakın zamanda sağlıkla kavuşursun kuzuna