Beni aradılar 21 yumurtadan 11 tanesini kaliteli yumurta olarak çıkmış 11 i döllemişler fakat 4 tanesi döllenmiş perşembe günü 1 adet transfer yapacaklar inşallah bana diğer yumurtalarıda donduracağız. İkimizde pozitifleri görürüz inşallahBenim de pazartesi opu oldu. Bugün arayıp döllenme sayısını söyleyeceklermiş. Perşembe günü de 3. gün oluyor ve perşembe donduracağız dedi doktorum. İnşallah transferin pozitif olur arkadaşım
Amin canım inşallah pozitif olur. Benim 7 tanenin 2 si döllenmiş. Transfer birkaç ay sonra olacak benim. Tabi 3. Güne embriyo kalırsaBeni aradılar 21 yumurtadan 11 tanesini kaliteli yumurta olarak çıkmış 11 i döllemişler fakat 4 tanesi döllenmiş perşembe günü 1 adet transfer yapacaklar inşallah bana diğer yumurtalarıda donduracağız. İkimizde pozitifleri görürüz inşallahsenin transferin başka zaman mı olacak?
Gönlünü ferah tut Hakkımızda hayırlısı inşallah canımAmin canım inşallah pozitif olur. Benim 7 tanenin 2 si döllenmiş. Transfer birkaç ay sonra olacak benim. Tabi 3. Güne embriyo kalırsa
Bu kadar emek boşa gidecek diye çok korkuyorum
Saol canım amiinçok sağol canım senin de bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
İnşallah canım. Artık 3. Güne gitsinler diye dua ediyorum. Senin de transferin güzel geçer inşallah. Sizde morfoloji falan sıkıntılı mıydı. Benim az döllenmeye morfoloji mi sebep oldu diye düşünüyorum daGönlünü ferah tut Hakkımızda hayırlısı inşallah canım
bizdeki tek sıkıntı eşimde varikosel olmasıydı varikosel ameliyatından sonra 5 milyona yükseldi sperm sayımız ama gene yeterli olmadı sperm sayımız sıkıntılıydı yaniİnşallah canım. Artık 3. Güne gitsinler diye dua ediyorum. Senin de transferin güzel geçer inşallah. Sizde morfoloji falan sıkıntılı mıydı. Benim az döllenmeye morfoloji mi sebep oldu diye düşünüyorum da
Sağol canım cevabın için.bizdeki tek sıkıntı eşimde varikosel olmasıydı varikosel ameliyatından sonra 5 milyona yükseldi sperm sayımız ama gene yeterli olmadı sperm sayımız sıkıntılıydı yani
sende de opu sonrası kabızlık şişkinlik oldu mu ? Bende şuan aşırı şişkinlik ve kabızlık var.Sağol canım cevabın için.
Yok canım. Hiç ağrı kesici filan içmedim. Çok hafif bir gaz var gibi hissediyorum arada. Ama önceki aşılama tedavisinde çok fazla şişlik, gaz sancısı yaşamıştım. Zamanla geçiyor merak etmesende de opu sonrası kabızlık şişkinlik oldu mu ? Bende şuan aşırı şişkinlik ve kabızlık var.
Kafan hiç karışmasın canim. Rahim dinlendirme sadece sana özgü ve korkulacak birşey değil kaldı ki şart da değil. Şöyle açıklayayım; amh değerin çok güzel yani yumurta rezervin çok iyi demek. Bu yuzden senden buyuk ihtimal cok sayida yumurta toplanacak. Bundan dolayı yumurta toplama sonrasi ohhss olma riskin olabilir. Buna istinaden dinlendirme istemiş doktor. Tabi ohss olmayabilir de. Tek yumurta toplananlara da önerilen bir yöntem bu. Vücut ilaçlardan biraz arınsın dinlensin diye yapılıyor. Ama bu yapılırsa donmus embriyo transferi olacaksin.Arkadaşlar merhaba; fsh ım 5.16 amh ise 5.67 ... novaart ile görüştüm hafta sonu muayene oldum mehmet hoca tüp bebek için herhangi bir sıkıntı olmadığını tefaviye başlayabileceğimizi söyledi ( eşim oligospermi bu arada) aklımda kalmasın diye Ankara bahçeci selen hocaya da aynı gün muayene oldum bana bu değerler sebebiyle polikistikover olduğumu ve yumurtama işleminden sonra hemen transfer yapamacağını 1 ay rahim dinlendirdikten sonra transferi gerçekleştireceğini söyledi . Kafam çok karıştı mehmet hoca böle bi durumdan bahsetmedi . Az konustuğundan bahsediyordunuz burada yaşadık bizde onu :) ne yapacağımı bilemedim yardımcı olurmusunuz
ağrı yokda karnım çok şiş ve kabızlık sıkıntısı yaşıyorum canım inşallah yarına geçerYok canım. Hiç ağrı kesici filan içmedim. Çok hafif bir gaz var gibi hissediyorum arada. Ama önceki aşılama tedavisinde çok fazla şişlik, gaz sancısı yaşamıştım. Zamanla geçiyor merak etme
canım maşallah çok iyi gidiyor korkma allahın izniyle %60 üzeri yükselme yeterli demişti drum banaKızlar transfer sonrası değerlerim
7.gün :72
9.gün:250
11.gün:426
13.gün:731
Endişeliyim artış çok iyi değil sanki bugün 13.gün
İnşallah canım hepimizin inşallah.hayırlısıyla kese ve kalp atışını görüp duysaydık rahatlardıkcanım maşallah çok iyi gidiyor korkma allahın izniyle %60 üzeri yükselme yeterli demişti drum bana
maşallah allah sağlıkla kucağında göstersin evladını
Kalınlaşması için bant, ilaç filan vermedi mi doktor. Kaç mm olması gerekiyormuş transfer için. Benim opu öncesi kontrolde 7,5 mm idi ama transfer iptal olduğu için devamında kontrol olmadım canım. Böğürtlen ve nar suyu iyi geliyormuşSelam kızlarrrr
6 mart salı günü transferim var Allahın iziniyle
dün kontrolde rahim kalınlığı 7,6mm çıktı
transfere daha 4 gün var o zamana kadar kalınlık aşağı yukarı kaç olur ?