- Konu Sahibi AglayanPasta
-
canım ne diyceğimi bilemiyorum ama yerinde olsam eşimi denerdim sanırım..iyice emin olmaya çalışırdım yani..insan gözüyle görmeden inanamaz böyle bişeye..umarım yanılıyosundur
HERKESE YORUMLAR ICIN TEK TEK TESEKKUR EDERIM, yanliz bazi arkadaslarin soyledigi seye katilmiyorum..escinsellik biseksuellik kesinlikle Allah vergisi degill.Allah kesin dille butur sapikliklari yasaklamis, buyuzden Lut kavmini yok etmis...bunlari bilmek gerek... Butur seyler kesinlikle insanin elinde, buna engel olabilirdi..degisebilir eger gercekten Allah korkusu olan bir insansa...tabi degismesi zor ama butur sapikligin Allah vergisi oldugunu soylemeyin lutfen...bunlar normalmis gibi kabul etmeyin...cunku normal degil. Herkese tekrar tesekkur ederim..Esimle acik acik konusmaya karar verdim, bir karara varacaz...eger bu durum gercekse ayrilacaz baska yolu yok
Ben bosaniyorum canim buna karar verdim, deli gibi seviyorum cok uzuluyorum ama verdigi ilan cok igrencti ve ciplak fotolari vardi birinde ayni bayanlarin verdigi gibi poz vermisti, egilmis bir sekilde.Verdigi ilandada soyle yaziyordu, guzel sexy veya idare edecek tipte travestiyle ilkimi yasamak istiyorum daha once hic yapmadim, degismeli olarak yapabiliriz vs fln. yani travestinin ona biseyler yapmasini istiyordu ve kendide yapacakti eger istenirse. Ben yikildim aglamaktan kahroldm kimseye soyleyemedim. Bana hala daha dalga gecmek istedim canim cok SIKILMISTI bakalim kimler mesaj atcak diye yaptim gercekten bulusmiycaktim veya yapmicaktim dedi. Ama vucudunun fotosunu bile cekip koymus yani dalga ise amaci insan bu kadar ugras verirmi. Bende bunu acik unuttugu maili vasitasiyla kesfettim.Ben kahroldum kahroluyorum ama bosanma gerek. Bu boyle yurumez cunku hadi diyelim bosanmadim evli kaldim cocugum oldu yillar sonra esim bi travestiyle yakalayip kafami duvarlara vurmak istemiyorum. Cocugum yok temiz bi sekilde bitsin. kaldiramicam
durum o kadar basit değil. eşinizi bilmiyorum ama eşcinselller doğuştan eğilimli oluyorlar. siz eşinizin gençken bir kıza aşık olduğunu söylemişsiniz. eğer öyle birşey gerçekten varsa eşiniz eşcinsel değildir. yani doğuştan bir eğilimi yoktur. sonradan olan eğilimse olsa olsa farklı şeylerin etkisi altında olmuştur. bu da değişir mi bilinmez.
yalnız doğuştan gelen eğilim asla değişmez. böyle bir beklentiye girmeyin. mesela şöyle düşünün siz bir kadına cinsel yönden ilgi duyabilir misiniz? işte eşcinsellerin durumu da aynen böyle. eşcinsel bir erkek heteroseksüel bir erkeğin bir kadına duyacaığı cinsel ilgiyi bir erkeğe duyar ve bu değişmez. istediğiniz psikologa da gidin. bu değişemez. olsa olsa kontrol altında tutulur.
lut kavminin durumu farklı birşey. onlar doğuştan eğilimli değildi. sapkınlık olarak yapıyorlardı bunu. o yüzden lanetlendiler.
siz eşinizin durumunu önce bir netliğe kavuşturun bence. ona göre ne yapacağınıza karar verirsiniz...
Zaten benim fikrim eşiniz eşcinsel değil,bebeğiniz olduğuna göre.
Biseksüel büyük ihtimalle.
İnanmayacaksınız,evliliğinize devam edeceksiniz,sürekli eşinizi takip ederek mi yaşayacaksınız bundan sonra?
Adam çıkıp da "Evet karıcım ben biseksüelim,daha önce itiraf etmediğim için özür dilerim,hadi kalk boşanalım" derse o ayrı tabii.
Canim yorumun icin tesekkur ederim ama escinsellerin kendine savunma seklidir bu dosutan geliyor genlerde var diye..bu konuda kanitlanmis hicbirsey yoktur, yanlis anlama esimi savunmak amaciyla soylemiyorum bunun savunalicak hicbir tarafi yok...Dinimizde e......lligin yerini hepimiz biliyoruz oyuzden bu konuda bisey demiyorum ama mantik olarak sana normal geliyor mu bu durum? Ha diyelimki oyle hissleri var ozaman o hislerini bastirmalidir...Bak lut kavminin dogustan degildi diyorsun nerden biliyorsun? Buzamanda bunlari yapanlar sapkinlik olarak yapiyor olamazlar mi? Bikac bilim adami bunu dogustan oldugunu soylemis ve bunu neden yaptiklarinida biliyorum..hepimiz biliyoruz...
EŞCİNSELLİK GENETİK DEĞİLDİR DİYENLER:
İnsanın doğasına aykırı bir durum!
Dr. Cem Keçe/ CİSED Başkanı:
Eşcinsellik doğuştan gelen bir şey değildir. İnsanın doğasına aykırı bir durumdur. Anne vebabanın hatası yüzünden oluşur. Çocuğun ruhsal gelişim evrelerinde yani 0-6 yaş arasındaki dönemde anne ve babası ile yaşadığı çarpık ve hatalı ilişkiler sonucunda temeli atılan ve daha sonra yaşanan tesadüfî yakınlaşmalarla pekişen gelişimsel bir kusurdur. Eşcinsellerde, geriye dönüp baktığımızda babanın yokluğu ya da babanın aşırı otoriter oluşu ön plandayken, kadınlarda da anneyle sevgi dolu yakın bir ilişkinin kurulamayışı temel sıkıntılar olarak karşımıza çıkar.
Eşcinsel doğulmaz eşcinsel olunur!
Dr. Meliha Karayay/ Psikolog
Bu konuda pek çok yeni çalışma var. Biz, psikoloğuz, bize gelen hastalarımızı dinleyip edindiğimiz bilgilere göre eşcinsellik sonradan edinilen bir davranış. Aile içi ilişkilerin çocuk tarafından nasıl algılandığı, bu konuda son derece önemli. Ailenin, çocuğun kimlik gelişimi dönemindeki tutumları çocuğa yansıyabilir. Model alma yaklaşımı ortaya çıkarsa, eşcinsellik ortaya çıkabilir. Cinsel kimlik modeli dört yaşında oluşmaya başlar. Ancak çocuk, cinsel kimliğini üç yaşında keşfeder ve ailesine sorular sormaya başlar.
Prof.Dr. Mehmet Sungur/ Psikiyatrist
Elimizde eşcinselliğin genetik olup olmadığına dair kesinleşmiş bir sonuç olmasa da.... diyo psikiyatris ama kendisi genetik oldugunu dusunuyorum ama kanitlanmamis
hakli miyim ? ins oyleyimdir cunku icim cayir cayir yaniyo
Hayirlisi olsun aglayanim, tabiki kim yuvasini yikmak ister.
Elinden geleni yapacaksin yuvani kurtarmak icin.
Belki esin merak edip girmistir böyle sitelere. Bosver bundan sonra mutlu olmaniza bakin. Cocugunuzla güzel bir hayat diliyorum size.
Allah razi olsun canim
Aslinda ben onun bazi arkadaslarina tahamul edemiyorum, bazilari bir tuhaf onlara uymustur, kendiside oyle diyor...tabiki icim hala suphe dolu...ne yapacagimi bilmiyorum... insanlarin soylediklerine inanmayalai cok oluyor...Allah hepimizin yardimcisi olsun... bu bahsettigim olaylar evliligimizin ilk yilinda farkettim daha ozaman cok tartismistik ozamanadan beri butur seyleri hic yakalamadim tabiki yakalamamis olmam bunu yapmadigini gostermiyor..yine inanmak istiyorum.. cunku gercekten aslinda cok merhametli bi insan, cok iyi bir baba... hatta cok iyi bir es...her daim bana sarilir oper, sevdigini soylemekten cekinmez..cimri degil...bilmiyorum kafam cok karisik... erkeklere ilgi duyan bir insan esiyle yakinlasmaktan cekinmez mi? kadinlar onlara itici gelmez mi arkadasalr? bizde boyle bir durum yok cunku...bu konuda gayet iyiyiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?