- Konu Sahibi AglayanPasta
.erkek arkadaslariyla askimli, bebegimli, canim cicimli, balimli konusuyordu...bana cok ters olan seylerdi bunlar kavga ettim, neden boyle yaptigini sordum bana aramizda sakalasiyoruz dedi...
Ama birgun e.......l sitesine girdigini gordum hatta uyeydi orda, daha sonra msnde ordan birsuru arkadasi vardi...daha sonra bir arkadasina erkek arkadasina yazdigi bir mektup gordum facebookta sok oldum...gunlerce agladim..ama o bana dusundugum gibi bisey olmadigini baska bir niyetle yaptigini ve tekrarlanmiyacagina soz verdi, inandirdi
Buarada oglumuz var, bana karsi cok saygili ilgilidir..kizmaz bagirmaz, benim uzulmeme dayanamaz, hemen barismak icin cabalar, ayrilik kelimesini agzina dahi almaz ben alsam kizar(butun bunlarin aslinda icten yapmadigimi dusunmedim degil cunku cok yalanini yakaladim)...kafam cok karisik..
Son gunlerde bir kiz hesabi acip erkeklerle konustugundan supheleniyorum ama kesinlikle oyle bisey yok diyo...inanilmaz yalanlarini yakaladim..
İnşallah korktuğun gibi değildir ama yazdıkların maalesef şüphelerinde haklı olabileceğini gösteriyor.
Benim eşim,eşimin arkadaşları,çevrem,akrabalarım,iş çevremde gördüğüm erkekler birbirlerine asla böyle hitap etmiyorlar.
Eşim ve arkadaşları samimiyet ifadesi olarak çok farklı erkeksi ifadeler kullanırlar.
Eşim sadece kendinden çok küçük hemcinslerine,oğlu gibi gördüklerine,nadiren canım der,o kadar.
Eşinin sana fazlasıyla sabırlı ve anlayışlı davrandığını yazmışsın.Seni kaybetmekten değil,evlilik paravanının yıkılmasından korkuyor olabilir.
Öte yandan,seni insan olarak seviyordur mutlaka.Sarılıp uyuması elbette sevgi ve şefkat göstergesidir ama bu,kadın-erkek ilişkisine bağlı bir sevgi olmayabilir.
Mektupta yazilanlara gelince tahmin ettiginiz seyler, resmen bir ask mektubuydu..icindekileri anlatmak istemiyorum dilim donmez,erkek bir erkege yazamaz bunlari ilk basta erkek adi altinda kadindir sandim daha sonra aradim erkek sesi cikinca yikildim.... bilmiyorum ne yapacagimi....
Erkeğin erkeğe aşk mektubu yazması,açıklanabilecek bir durum değil.Diğer adamı nereden tanıdığını ve onun tepkisini yazmamışsın.Bu mektup karşılık bulmuş mu ? Veya öncesi var mı ?
Esimin okul yillarinda yazdigi gunlugunu okumustum, orda bir kiza asik olmustu ve ona olan askini yaziyordu, daha genc yasta yazdigi bir mektup ta yakaladim ordada arkadasinin kiz kardesine cok asik oldugunu ama kizin onu abi olarak gordugunu yaziyordu, yine universite yillarinda da bir kiza olan sevgisini belirten gunlugunu okudum...demek istedigim bu sapkinlik onda kucuk yastan beri varolan bisey degil daha ileriki yaslarda ortaya cikmis olabilir, belki fiziksel anlamda bisey yasamamistir diye avutuyorum kendimi...
Eşin okul yıllarında,durumunu farketmemiş veya kendine inkar etmiş olabilir.
O yaşlar,arkadaşlara özenilen ve hayran olunan yıllardır aynı zamanda.
Kızlar da bazı kızlara hayran olur,özenir,öykünür,onlar gibi olmak ister.Bu yüzden onlarla zaman geçirmek ister.
Eşin bu duyguları aşk sanmış olabilir.
Erkeklere hissettiklerini bastırmış ve kızlara olan hislerine yoğunlaşmaya çalışmışsa,böyle olabilir.
Aşkı yaşamadığı,kendini tuttuğu için,aşkın ne olduğunu bilememiştir.
Kızlara hissettiği hayranlığı,aşk sanmıştır.