• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suanda cok uzgunum, lutfen yorum yapin..sorun esim...

.erkek arkadaslariyla askimli, bebegimli, canim cicimli, balimli konusuyordu...bana cok ters olan seylerdi bunlar kavga ettim, neden boyle yaptigini sordum bana aramizda sakalasiyoruz dedi...
Ama birgun e.......l sitesine girdigini gordum hatta uyeydi orda, daha sonra msnde ordan birsuru arkadasi vardi...daha sonra bir arkadasina erkek arkadasina yazdigi bir mektup gordum facebookta sok oldum...gunlerce agladim..ama o bana dusundugum gibi bisey olmadigini baska bir niyetle yaptigini ve tekrarlanmiyacagina soz verdi, inandirdi
Buarada oglumuz var, bana karsi cok saygili ilgilidir..kizmaz bagirmaz, benim uzulmeme dayanamaz, hemen barismak icin cabalar, ayrilik kelimesini agzina dahi almaz ben alsam kizar(butun bunlarin aslinda icten yapmadigimi dusunmedim degil cunku cok yalanini yakaladim)...kafam cok karisik..
Son gunlerde bir kiz hesabi acip erkeklerle konustugundan supheleniyorum ama kesinlikle oyle bisey yok diyo...inanilmaz yalanlarini yakaladim..

İnşallah korktuğun gibi değildir ama yazdıkların maalesef şüphelerinde haklı olabileceğini gösteriyor.
Benim eşim,eşimin arkadaşları,çevrem,akrabalarım,iş çevremde gördüğüm erkekler birbirlerine asla böyle hitap etmiyorlar.
Eşim ve arkadaşları samimiyet ifadesi olarak çok farklı erkeksi ifadeler kullanırlar.
Eşim sadece kendinden çok küçük hemcinslerine,oğlu gibi gördüklerine,nadiren canım der,o kadar.

Eşinin sana fazlasıyla sabırlı ve anlayışlı davrandığını yazmışsın.Seni kaybetmekten değil,evlilik paravanının yıkılmasından korkuyor olabilir.
Öte yandan,seni insan olarak seviyordur mutlaka.Sarılıp uyuması elbette sevgi ve şefkat göstergesidir ama bu,kadın-erkek ilişkisine bağlı bir sevgi olmayabilir.

Mektupta yazilanlara gelince tahmin ettiginiz seyler, resmen bir ask mektubuydu..icindekileri anlatmak istemiyorum dilim donmez,erkek bir erkege yazamaz bunlari ilk basta erkek adi altinda kadindir sandim daha sonra aradim erkek sesi cikinca yikildim.... bilmiyorum ne yapacagimi....

Erkeğin erkeğe aşk mektubu yazması,açıklanabilecek bir durum değil.Diğer adamı nereden tanıdığını ve onun tepkisini yazmamışsın.Bu mektup karşılık bulmuş mu ? Veya öncesi var mı ?

Esimin okul yillarinda yazdigi gunlugunu okumustum, orda bir kiza asik olmustu ve ona olan askini yaziyordu, daha genc yasta yazdigi bir mektup ta yakaladim ordada arkadasinin kiz kardesine cok asik oldugunu ama kizin onu abi olarak gordugunu yaziyordu, yine universite yillarinda da bir kiza olan sevgisini belirten gunlugunu okudum...demek istedigim bu sapkinlik onda kucuk yastan beri varolan bisey degil daha ileriki yaslarda ortaya cikmis olabilir, belki fiziksel anlamda bisey yasamamistir diye avutuyorum kendimi...

Eşin okul yıllarında,durumunu farketmemiş veya kendine inkar etmiş olabilir.
O yaşlar,arkadaşlara özenilen ve hayran olunan yıllardır aynı zamanda.
Kızlar da bazı kızlara hayran olur,özenir,öykünür,onlar gibi olmak ister.Bu yüzden onlarla zaman geçirmek ister.
Eşin bu duyguları aşk sanmış olabilir.
Erkeklere hissettiklerini bastırmış ve kızlara olan hislerine yoğunlaşmaya çalışmışsa,böyle olabilir.
Aşkı yaşamadığı,kendini tuttuğu için,aşkın ne olduğunu bilememiştir.
Kızlara hissettiği hayranlığı,aşk sanmıştır.

Allah razi olsun canim
Aslinda ben onun bazi arkadaslarina tahamul edemiyorum, bazilari bir tuhaf onlara uymustur, kendiside oyle diyor...tabiki icim hala suphe dolu...ne yapacagimi bilmiyorum... insanlarin soylediklerine inanmayalai cok oluyor...Allah hepimizin yardimcisi olsun... bu bahsettigim olaylar evliligimizin ilk yilinda farkettim daha ozaman cok tartismistik ozamanadan beri butur seyleri hic yakalamadim tabiki yakalamamis olmam bunu yapmadigini gostermiyor..yine inanmak istiyorum.. cunku gercekten aslinda cok merhametli bi insan, cok iyi bir baba... hatta cok iyi bir es...her daim bana sarilir oper, sevdigini soylemekten cekinmez..cimri degil...bilmiyorum kafam cok karisik... erkeklere ilgi duyan bir insan esiyle yakinlasmaktan cekinmez mi? kadinlar onlara itici gelmez mi arkadasalr? bizde boyle bir durum yok cunku...bu konuda gayet iyiyiz yani

Anlattıklarına bakarak inan ben bile inanmak istiyorum.Onu çok sevdiğin o kadar açık ki.Rabbim gönlüne versin arkadaşım.İnş. arkadaşlarına uymaktır sadece hatası.O insanlarla görüşmeyi kesmesini iste, bakalım sonra ne olacak.Takip etmeyi bırakma.Allah eşini sana ve çocuğuna bağışlasın.

yanlis anlama sakin ama, ben bu yazdiklarini ilk okudugumda hic inanmadim, hatta baskasini gicik etmek icin bunlari yazdigini ,onu kizdirmak icin yazdigini dahi dúsündüm (evet ,ben birini bu sekilde kizdirmak istemistim,kocan bi dir diye , oyuzden diyorum, tabi yakindan uzaktan alakasi bile yoktu)
canim, bak erkekler kankalariyla diyaloglari argo olabiliyor, sulu sakalar yapabiliyorlar, biz bunlara sahit olur guleriz, ama senin yazdiklarin baya baya ciddi...
bak esini yanlis anlamis olmayasin? hem seni cok seviyor diyosun, hem oglunuz var , hem bisey yok diyor...
eger sahit oldugun, ispat edebilecegin biseye rastladiysan , kalbin sana ne diyorsa onu takip et. 3 gunluk dunyada mutsuz yasama...ogluna bakabilirsin merak etme,
yok eger sen esinin arkadaslariyla arasindaki sulu iletisimi kaldiramiyosanda , adam seni ikna edemiyosa yazik olur evliligine, hani eger esin masumsa diyorum.
cunku guzelim, erkekler bizim gibi degiller....ama zaman zaman bayanlarda birbirleriyle sulu sakalar yapiyorlar, bu samimiyetten geliyor, herkeslen bir olunmazki dimi?
ve emin ol, ben gaylerin,bi lerin kafa yapilarini gayet iyi bilirim , is arkadaslarim arasinda var cunku....
uzulme dicem amaa..dogrusunu sen bilirsin.

Arkadaslar hepiminize yorumlariniz icin tesekkur ederim, esimle konustum....yalan konusunda herseyi kabul etti,nedensiz yalan soyledigini eline bisey gecmedigini ama degismek istedigini anlatti bana... e......l konusunda kesinlikle kabul etmiyor...siteye uye olmus bazi arkadaslara uymus,ama kesinlikle iliski yasamadim diyor. Tabiki inanmiyorum,daha arastiracama,takip edicam. emin olana kadar... inshaallah dogru soyluyordur... neredeyse ayrilik karari almistik...sonra bana degisacam diye soz verdi cocugum icin sevdigim icin....hala tepkiliyim...sadece takip edicam

Bence adam doğrı söylüyor... Takip et ama zaten böyle bir eğlimi olsaydı senle işi olmazdı inan bana... Kendine kendi gibi birini bulmuştu çoktandaa seni bırakmıştı...Senin eşin anladığım kadarıyla biraz fırlama biri ... Ama fırlamalık yapıyım derken eline yüzüne bulaştırıp yanlış anlaşılmalara neden oluyor..:59:

Esin biseksuel olabilir yani hem erkekten hemde bayandan hoslaniyor olabilir. Yani senden vazgecemedigi gibi digerinden de vazgecemiyor olabilir. Insallah her sey yoluna girer ve hayatiniz duzelir. Esinin senin suphelerini gidermesi gerekiyor.

O arkadaslariyla zaten iliskisini kesitigini soyluyor, ozaman tartistigimizdan beri bidaha butur seyler yapmadim ben e.....l degilim diyor.yeminler ediyor..busekilde anlamakta haklisin diyor ama kesinlikle boyle birsey yok dedi bana... ben ona soyledim baka dogruyu soyle dedim eger onlara ilgin varsa beni paravan olarak kullanma benim hayatimi mahvetme dedim...oyle bisey kesinlikle yok seni seviyorum diyor.... tabi bukadar yalandan sonra hic inanasim yok...

Insanlar zaman zaman hatalar yapabilir buyuk yanlislar da yapabilir zevk ugruna eglence ugruna bir abakmis kendini kaptirmis. Belki sen yakalamsaydin devam edcekti belki de yakalaman iyi oldu canim onu da iliskini de kurtardin belki. Takipte ol tabiki ama bunu cok uzerine gitmeden yap ki problem yasamayasaniz. Insallah iyi olur her sey

merhaba.konuya ilk kez bugun rastladım ve bütün yazılanları okudum.
biliyomusunuz bende bunları yaşadım ve yaşadığımda 2 haftalık hamileymişim. tabi bunu 3 hafta sonunda öğrenmiştim.bilmediğim bir e-mail sayfası açmış ve onuda açık unutmuştu. bende maillerine baktım.birde ne göreyim travesti sitesi.. üye olmuş,hatta forum bölümüne ilan vermiş: "ilk kez bu deneyimi yaşıycam,temiz,bakımlı biriyle tanışmak istiyorum" diye.
ve bunların tarihi 3 ay öncesine dayanıyordu.baktığı videolar hep bununla alakalı şeylerdi. hatta bir travesti ile merhabalaşmıştı.
günlerce gecelerce uyuyamadım, kendime yediremedim, inanamadım sürekli alkol aldım sigaraya sardım. tabi hamile kaldığımı bilmiyordum.
konuşmaya karar verdim, ayrılmayı kafama koydum. hep inkar etti hep merak ettiğim için baktım. öylesine yazdım dedi.çoook kavgalar ettim kudurdum resmen.
sonra günler geçti hamile olduğumu öğrendim ve üstünden 7 ay geçti.doğuma hafta sayıyorum.
ayrılamadım.. yalanlarına inanmak istedim ve sonunda kendimi kandırmayı başardım.
sonuçta bunu kime söyleyebilirimki? yada psikolog bu durumu çözemez, birde üstüne hamile kalmam... herşeyi yutup yerime oturdum
hala takip ediyorum ama birşeyini yakalamadım, belkide artık yakalanmamak için BU PİSLİĞİ SANALDAN GERÇEĞE TAŞIMIŞTIR.
tek dileğim umarım bu işi yapıpta bana yakınlaşmamıştır. bunun düşüncesi bile çıldırmama yetiyor.

merhaba.konuya ilk kez bugun rastladım ve bütün yazılanları okudum.
biliyomusunuz bende bunları yaşadım ve yaşadığımda 2 haftalık hamileymişim. tabi bunu 3 hafta sonunda öğrenmiştim.bilmediğim bir e-mail sayfası açmış ve onuda açık unutmuştu. bende maillerine baktım.birde ne göreyim travesti sitesi.. üye olmuş,hatta forum bölümüne ilan vermiş: "ilk kez bu deneyimi yaşıycam,temiz,bakımlı biriyle tanışmak istiyorum" diye.
ve bunların tarihi 3 ay öncesine dayanıyordu.baktığı videolar hep bununla alakalı şeylerdi. hatta bir travesti ile merhabalaşmıştı.
günlerce gecelerce uyuyamadım, kendime yediremedim, inanamadım sürekli alkol aldım sigaraya sardım. tabi hamile kaldığımı bilmiyordum.
konuşmaya karar verdim, ayrılmayı kafama koydum. hep inkar etti hep merak ettiğim için baktım. öylesine yazdım dedi.çoook kavgalar ettim kudurdum resmen.
sonra günler geçti hamile olduğumu öğrendim ve üstünden 7 ay geçti.doğuma hafta sayıyorum.
ayrılamadım.. yalanlarına inanmak istedim ve sonunda kendimi kandırmayı başardım.
sonuçta bunu kime söyleyebilirimki? yada psikolog bu durumu çözemez, birde üstüne hamile kalmam... herşeyi yutup yerime oturdum
hala takip ediyorum ama birşeyini yakalamadım, belkide artık yakalanmamak için BU PİSLİĞİ SANALDAN GERÇEĞE TAŞIMIŞTIR.
tek dileğim umarım bu işi yapıpta bana yakınlaşmamıştır. bunun düşüncesi bile çıldırmama yetiyor.

Canim cok uzuldum senin durumunada((( inshaallah bi anlik merak icin yapmistir bunu inshaallah gercekte yapmamistir...Esimle daha dun cok ciddi konustum bu konuyu..Bana dedigi sey baska bir cikar ugruna yaptim bunu arkadaslara uydum kesinlike onlarla bi iliskim olmadi dedi... Ama cok pismanim diyor tovbe ettim diyor... Herseyden once Allah herseyi goruyor eger varsa bisey mutlaka ortaya cikar

evliliğini devam ettirip ettirmemek senin bileceğin iş,ama eşinin masum olduğu konusunda yalan söylediğine inanıyorum.

erkekler böyle şeylerden çok korkar,sadece merak ettiği için kendisinin adını kötüye çıkarmak istemez ayrıca daha önceki yazılarından birinde
internete çıplak fotoğraflarını koymuş demiştin.bunun açıklamasını nasıl yaptı sana?

Canim cok uzuldum senin durumunada((( inshaallah bi anlik merak icin yapmistir bunu inshaallah gercekte yapmamistir...Esimle daha dun cok ciddi konustum bu konuyu..Bana dedigi sey baska bir cikar ugruna yaptim bunu arkadaslara uydum kesinlike onlarla bi iliskim olmadi dedi... Ama cok pismanim diyor tovbe ettim diyor... Herseyden once Allah herseyi goruyor eger varsa bisey mutlaka ortaya cikar

ah canım ah,işallah bizim düşündüğümüz gibi değildir. gerçekler görünenden farklıdır derler ya,
bi meraktır yada arkadaşlarına uyduğu için yapmıştır. yoksa gerçek bir ruhi eğilim varsa bunuda bilemeyizz... ne gelir elden?
insan zaten konduramıyorki bi yanlışlık var diyor. asla olamaz yani böyle birşey.. bende 2 yıl çıktım 6 yıldırda evliyim. aklımın ucundan bile geçmiyodu:53:
birde sevdiğimiz için her dediğine inanma eğilimi oluyo, ne yapmayı düşünüyorsun?
bence takibi elden bırakma, yine böyle bişey yakalama oranımız yüksek.
o zman bi karar ver bence. daha fazlada bu konu üzerinde eşinle konuşma. çünkü dillendirdikçe normalleşiyor...
sessizce takipte ol, sadece izle.
allahım yar ve yardımcımız olsun canım
sevgiler...

evliliğini devam ettirip ettirmemek senin bileceğin iş,ama eşinin masum olduğu konusunda yalan söylediğine inanıyorum.

erkekler böyle şeylerden çok korkar,sadece merak ettiği için kendisinin adını kötüye çıkarmak istemez ayrıca daha önceki yazılarından birinde
internete çıplak fotoğraflarını koymuş demiştin.bunun açıklamasını nasıl yaptı sana?

Banami diyorsun canim? esim internete ciplak foto koymus demedim, oyle bisey gormedim yani...baska bir arkadas demisti bunu kendi esi hakkinda...

ah canım ah,işallah bizim düşündüğümüz gibi değildir. gerçekler görünenden farklıdır derler ya,
bi meraktır yada arkadaşlarına uyduğu için yapmıştır. yoksa gerçek bir ruhi eğilim varsa bunuda bilemeyizz... ne gelir elden?
insan zaten konduramıyorki bi yanlışlık var diyor. asla olamaz yani böyle birşey.. bende 2 yıl çıktım 6 yıldırda evliyim. aklımın ucundan bile geçmiyodu:53:
birde sevdiğimiz için her dediğine inanma eğilimi oluyo, ne yapmayı düşünüyorsun?
bence takibi elden bırakma, yine böyle bişey yakalama oranımız yüksek.
o zman bi karar ver bence. daha fazlada bu konu üzerinde eşinle konuşma. çünkü dillendirdikçe normalleşiyor...
sessizce takipte ol, sadece izle.
allahım yar ve yardımcımız olsun canım
sevgiler...

Hala onun oyle biri olabilecegine inanmiyorum... :14: bilmiyorumki canim... benim icin ailesini karsisina almis biri..ailesi benimle bosanmasini istiyordu ama o onlari karsisina aldi asla bosanmak istemiyorum...neye inanacagima sasirmis durumdayim...okadar kararsiz ve karisigimki...ama sanirim bir sans verecam, takip edicam... sartlar koydum, uyacagini soyluyor..kesinlikle erkeklere meraki olmadigini soyluyor...ama icten ice inanmiyorum... zaman gosterecek... dogru bir karar mi bilmiyorum hicbirsey bilmiyorum:14:

Arkadaşım,ben şakasına bile olsa bir erkeğin bir başka erkeğe uzunca bir aşk mektubu yazacağına inanmıyorum..En azından erkek kimliği ile...Tabi bir kadın ismi kullanarak arkadaşını işletmek istemişse ona bir şey diyemem...Öbür türlüsü pek normal değil...

canım benim Allah yardımcın olsun.

ama böyle şüpheyle yaşanmaz ben sana diyim..

insan düşüne düşüne kendini yıpratır ya bunu kendine yapma emin olmak için çabala canım..

mesela eşinin fcesi vardır git bi erkek adresi aç ekle işte tuhaf mail at yada ne bilim bu tür bişey yap ve tepkisini vereceği cevabı gör hatta konuştur onu o sahte profilden

canım benim Allah yardımcın olsun.

ama böyle şüpheyle yaşanmaz ben sana diyim..

insan düşüne düşüne kendini yıpratır ya bunu kendine yapma emin olmak için çabala canım..

mesela eşinin fcesi vardır git bi erkek adresi aç ekle işte tuhaf mail at yada ne bilim bu tür bişey yap ve tepkisini vereceği cevabı gör hatta konuştur onu o sahte profilden

aslinda dogru diyorsun...evet deniyacam bunu.sagol canim

yaa yanlış anlama deseniz değil bnce bir olur iki olur.. Bayan çok defa yakalamış artık bunun yanlış anlaması yok bence.. Bir psikologa götürün belki geçici bir bunalımdır ne biliyim farklı bir sebep yatıyodur yaptıklarının altında :S Ama böyle devam etmesi olanaksızzzzz:59:

Bu kadar çok şüpheye zemin hazırlayan sebep varken,
ben yanlış anlaşılma olduğuna pek ihtimal veremiyorum:(
Keşke öyle olsa,keşke siz kuruntu yapıyor olsanız.
Ama açık açık girilen site belli,yazılan mektup,arkadaşlarına hitap şekli:44:
Siz yinede emin olmak için biraz daha gözlemleyin,
ama hissettirmeden,uzaktan sakin sakin izleyin.
Kesin emin olunca ne yapacağınıza karar verirsiniz.

Back