- Konu Sahibi AglayanPasta
Canim bilgisara ondan gizli casus programi yukle. Butun sifreleri loginleri kayit etsin.Msnden falan konusup gorustugu varsa, googleda bile baktigi video resim hepsi cikar meydana.
evet inshaallah yapacam bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bilgisara ondan gizli casus programi yukle. Butun sifreleri loginleri kayit etsin.Msnden falan konusup gorustugu varsa, googleda bile baktigi video resim hepsi cikar meydana.
cok konustum guzellikle anlattim tartisarak anlattim, hakkini helal et diyor degisecam diyor ama yine ayni
canim ya demekki hakkini helal et degisecem diyosa o zaman dusuncende sen haklisin o da kabul ediyor bunu.bence bir psikiyatr dan yardim al nasil bir yol izleyecegin hakkinda yardimci olsun.burda hepimiz ayri kafadan bir seyler diyecez ama sen herseyi anlatacaksin o da ona gore yardimci olacak sana.boylesi daha iyi olacak gibi gozukuyor.
bir yuvayi yikmak hicte kolay degil cok ince mevzular bunlar o yuzden canim.
eger gercekten dusundugum gibi biriyse psikologa gitmekle degisir mi sizce?
eger gercekten dusundugum gibi biriyse psikologa gitmekle degisir mi sizce?
canim merhaba,
esine bisey belli etmeden psikologa basvurmani tavsiye ediyorum.doktor sana en iyi yardimi verebilir.esini nasil takip edebilecegini,nasil davranabilecegin konusunda bilgi verir.bence sen ilk git dr.derdini anlat.bu davranis bozuklugu canim ya esinin psikolojik sorunlari olabilir.lutfen esine belli etme,kavgada etme emin olmadan suclama.cocugun var onu dusun.cok uzuldum canim yaa benim esiminde internette sapik sitelerde gezme huyu var.cok uzuldum canim.
Burdayim hala arkadaslar
Mektupta yazilanlara gelince tahmin ettiginiz seyler, resmen bir ask mektubuydu..icindekileri anlatmak istemiyorum dilim donmez,erkek bir erkege yazamaz bunlari ilk basta erkek adi altinda kadindir sandim daha sonra aradim erkek sesi cikinca yikildim.... bilmiyorum ne yapacagimi....