• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suanda cok uzgunum, lutfen yorum yapin..sorun esim...

cnm herkesin dediği gibi kolay kolay insanın şüpheleneceği bir durum değil bu

ki bence de eşin e...l

en kısa zamanda bir psikoloğa gidip yardım almalısın en azından konuştuğunda herşeyi anlatabilirsin ve sana çözüm yolunu söyleyecektir

cnm burdamısın bilmiyorum ama eşin seninle cinsel açıdan ilgileniyor mu ?

yani bi seksüellik olmasın ?

hayatimda hic anlamlarin ne oldugunu bilmedigim kelimeleri ogrendim...bunuda dusundum...cok fazla duskun degil buna...ama cok ta istekli davraniyor...yani benden igrenmiyor, bana sarilip uyumayi cok seviyor...birlikteligimizdede mutlu oluyor...ben cozemedim ...

hayatimda hic anlamlarin ne oldugunu bilmedigim kelimeleri ogrendim...bunuda dusundum...cok fazla duskun degil buna...ama cok ta istekli davraniyor...yani benden igrenmiyor, bana sarilip uyumayi cok seviyor...birlikteligimizdede mutlu oluyor...ben cozemedim ...
eşcinselliğin belirtileri ayol,şekerim gibi kelimeler .....banyoda egzotik duş jelleri,losyonları sıralama... vücudunda ki kılları tüy dökücü ile almak....özgüven eksikliği...kendini bir erkek olarak eksik görme...aşırı derecede duygusal olma...anneye,teyzeye,halaya aşırı düşkünlük...kavga ve dövüşten kaçınma.....erkekler yerine kadınlarla muhabbeti tercih etme..erkek oyunlarına değilde kız oyunlarına eğilim...fiziksel aktivite ve spor oyunlarından nefret etme...gibi davranışlar

canım allah yardımcın olsun gerçekten çok zor doktorada gitsen herşey düzelsede geriye baktığında benim eşim erkeklerden hoşlanıyordu diye hep senin içini kemirecektir bence sana karşı ilgilisi nasıl yani cinsel hayatınız???

evet bundan supheleniyorum...cok uzgunum...peki sen ne yaptin?

Ben bosaniyorum canim buna karar verdim, deli gibi seviyorum cok uzuluyorum ama verdigi ilan cok igrencti ve ciplak fotolari vardi birinde ayni bayanlarin verdigi gibi poz vermisti, egilmis bir sekilde.Verdigi ilandada soyle yaziyordu, guzel sexy veya idare edecek tipte travestiyle ilkimi yasamak istiyorum daha once hic yapmadim, degismeli olarak yapabiliriz vs fln. yani travestinin ona biseyler yapmasini istiyordu ve kendide yapacakti eger istenirse. Ben yikildim aglamaktan kahroldm kimseye soyleyemedim. Bana hala daha dalga gecmek istedim canim cok SIKILMISTI bakalim kimler mesaj atcak diye yaptim gercekten bulusmiycaktim veya yapmicaktim dedi. Ama vucudunun fotosunu bile cekip koymus yani dalga ise amaci insan bu kadar ugras verirmi. Bende bunu acik unuttugu maili vasitasiyla kesfettim.Ben kahroldum kahroluyorum ama bosanma gerek. Bu boyle yurumez cunku hadi diyelim bosanmadim evli kaldim cocugum oldu yillar sonra esim bi travestiyle yakalayip kafami duvarlara vurmak istemiyorum. Cocugum yok temiz bi sekilde bitsin. kaldiramicam

bi arkadaşımın kuzeni de bile bile bi eşcinselle evlendi ama o fiziksel olarak bi erkekle olmuştı iğrenç bi durum

sizinki sanırım duygusal bi psikologla çözmeye çalışsanız kırmaz demiştiniz sanırım bu isteğinizi de kabul eder

Ben bosaniyorum canim buna karar verdim, deli gibi seviyorum cok uzuluyorum ama verdigi ilan cok igrencti ve ciplak fotolari vardi birinde ayni bayanlarin verdigi gibi poz vermisti, egilmis bir sekilde.Verdigi ilandada soyle yaziyordu, guzel sexy veya idare edecek tipte travestiyle ilkimi yasamak istiyorum daha once hic yapmadim, degismeli olarak yapabiliriz vs fln. yani travestinin ona biseyler yapmasini istiyordu ve kendide yapacakti eger istenirse. Ben yikildim aglamaktan kahroldm kimseye soyleyemedim. Bana hala daha dalga gecmek istedim canim cok SIKILMISTI bakalim kimler mesaj atcak diye yaptim gercekten bulusmiycaktim veya yapmicaktim dedi. Ama vucudunun fotosunu bile cekip koymus yani dalga ise amaci insan bu kadar ugras verirmi. Bende bunu acik unuttugu maili vasitasiyla kesfettim.Ben kahroldum kahroluyorum ama bosanma gerek. Bu boyle yurumez cunku hadi diyelim bosanmadim evli kaldim cocugum oldu yillar sonra esim bi travestiyle yakalayip kafami duvarlara vurmak istemiyorum. Cocugum yok temiz bi sekilde bitsin. kaldiramicam

kararında çok haklısın cnm

Valla benim etrafımda daa böyle erkek arkadaşlarıyla aşkım naber yavrum naber diye konuşan çok kişi var... Arkadaşlarını kız msn si açıp işleten... O sitelere takılan arkadaşını yakalıyıp orda onunla dalga geçen... Eşinin zaten öle olup olmadığını anlarsın hareketlerinden...Öle olan insanlar hemen belli oluyor zaten ...Belkide adamın hiç bir şeyle ilgisi yoktur günahını alıyorsundur... Öle şeylerle ilgilisi olan erkeklerin eşlerinden de farklı istekleri oluyor bu ifarklı istekleri eşin sana sunmuyorsa öle şeylerle ilgisi yoktur ...

missplayfull ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin, sen bu diyardan gitmeyi tercih ettinki, bencede en dogrusunu yapiyorsun.

Cok zor bir konu kizlar, bu bir gercek ve escinsellik her ülkede oldugu gibi Türkiye`dede var. Bunu yok sayamayiz, o insanlari psikologa götürüp degistiremeyiz, cünkü bu Allah vergisi bir olay, hic bir psikatrist veya psikolog olayi degistiremez.
Ya böyle devam eder ve sizide paravan olarak kullanirlar, eger sizde kabul ederseniz, yoksa günün birinde degisecek ümidiyle yillarinizi harap etmeyin.
Bence dünya aleminde bilmesine gerek duymadan, anlasamadik ayrildik der, yolunuzu ayirirsiniz. En güzeli bu.

bence hemen karar wermeyın.bi sure takıp edin belli etmeden.takıp ederken tartışma çıkarıp çaktırmayn sakın açık wermemk için uğraşmasın.ona inanmış gbi görunun eger oyle bışey warsa mutlaka elinize net bı kanıt gececetr allah buyuk çıkarır ınsanın karşısına ..biraz sabır gereklı sadece..sakin olun fevri davranmayn lutfen..

eşcinselliğin belirtileri ayol,şekerim gibi kelimeler .....banyoda egzotik duş jelleri,losyonları sıralama... vücudunda ki kılları tüy dökücü ile almak....özgüven eksikliği...kendini bir erkek olarak eksik görme...aşırı derecede duygusal olma...anneye,teyzeye,halaya aşırı düşkünlük...kavga ve dövüşten kaçınma.....erkekler yerine kadınlarla muhabbeti tercih etme..erkek oyunlarına değilde kız oyunlarına eğilim...fiziksel aktivite ve spor oyunlarından nefret etme...gibi davranışlar

Şimdi bunlar iyide birde şu var kendini kadın yerine koymıpta başka türlüsü olanlar var onlarda erkele bir şeyler paylaşamktan ev yine o esnada erkeklik görevi yapmaktan hoşlanan tipler... Ama bu tipler o şekle alıştıkları için bu talebi evdeki eşlerine de sunarlar... Eşinizin sizden böyle bir talebi yoksa ve bu arkadaşında anlattığı özellikleri göstermiyorsa durumuzunuzun okadar vahim değil bence...Gerçekten bunları birini işletmek için yapmış olabilir..

Allah'ım ayıplamak istemiyorum, niye diye sorgulamak istemiyorum. Bizim de çocuklarımız olacak... Ama bunu yaşayanlar utanmıyor da ceremesini niye paravan niyetine kullandıkları eşleri çekiyor... Niye hayata 5-0 yenik başlıyor bu kızlarımız :( Çok üzgünüm gerçekten.

arkadaşlarıyla canımlı cicimli konuşması çok anormal değil ama eşcinsel sitesine girmesi ve bir erkeğe aşk mektubu yazmış olması onun bir eşcinsel olduğunu gösteriyor. hem sanada zaten düzelicem hakkını helal et demiş. bununla da kabul etmiş sayılır.
bence eşin seni bir insan bir arkadaş olarak seviyor o yüzden kırmak istemiyor belkide sen onun en iyi arkadaşısındır sana sarılıp uyumayı sevmesi bence bunu gösteriyor.

bizim uzak bir akrabamız var. şimdi karı koca ikiside 60ına yakınlar. bunlar eskiden almanyada yaşıyorlarmış ama adamın orda bazı erkeklerle alakası olmuş sanırım karısıda ordaki o pislikten kurtarmak için kesin dönüş yapıyor türkiyeye kocasınıda zorluyor ve dönüyorlar. ama adam yine birkaç sene sonra evden kaçıp gidiyor ve bir araştırıyorlarki başka bir şehirde bir erkekle aynı evi paylaşıyorlar. bir iki sene sanırım iki erkek birlikte yaşıyorlar sonra kadın tekrar uğraşıyor kocasını ayırıyor adamdan. sonra da eminim neler olmuştur neler ama bu kadın uğraşıyor böyle sürekli.

şimdi söylemek istediğim şu mesela bu kadın kocasından öğrendiğinde ayrılsaydı hiç böyle rezillikler su yüzüne çıkmayacaktı. şimdi bütün sülale biliyor ve iki tanede çocukları var bunların. çocukların kulağına gitmişmidir bilemiyorum. bence böyle dedikodular çıkmadan en iyisi boşanmak derim en azından çocuğun etkilenmemesi için.

Hic bir escinsel ne karisi icin nede annesi icin nede cocugu icin degizmez.
Bu hep böyledir. her ülekde oldugu gibi tabiki bizim ülkemizdede olacak. Onlari yok sayamayiz veya hic bir sey olmamis gibi yapamayiz.
Bu bir gercek ve artik anlamamiz lazim.
Biz onlari anlamak istemeyisimizden ve yok saydigimizdan onlarda kadinlari paravan kullanip yinede egilimlerini yasayacaklar.
Bunu artik herkes kabul etse, kimse escinselleri dislamazsa eger, bu gibi yalanlarada gerek olmayacak.

Valla benim etrafımda daa böyle erkek arkadaşlarıyla aşkım naber yavrum naber diye konuşan çok kişi var... Arkadaşlarını kız msn si açıp işleten... O sitelere takılan arkadaşını yakalıyıp orda onunla dalga geçen... Eşinin zaten öle olup olmadığını anlarsın hareketlerinden...Öle olan insanlar hemen belli oluyor zaten ...Belkide adamın hiç bir şeyle ilgisi yoktur günahını alıyorsundur... Öle şeylerle ilgilisi olan erkeklerin eşlerinden de farklı istekleri oluyor bu ifarklı istekleri eşin sana sunmuyorsa öle şeylerle ilgisi yoktur ...

ya ben de arkadaşlarımla lan abi baba ula diye konuşurum bana abi derler kaba saba hareketlerim vardır çocukken mahalledeki kavga dövüş benden sorulurdu kafasını yarmadığım çocuk kalmamıştır

erkek parfümü ve arko traş kolonyası kullanırım
topuklu giymem giysem kötü hissederim yemek yapmayı danteli falan sevmem
şimdi ben de mi böyleyim yani :))

kızlar bence iyi bi araştırma yapmak lazım

ya ben de arkadaşlarımla lan abi baba ula diye konuşurum bana abi derler kaba saba hareketlerim vardır çocukken mahalledeki kavga dövüş benden sorulurdu kafasını yarmadığım çocuk kalmamıştır

erkek parfümü ve arko traş kolonyası kullanırım
topuklu giymem giysem kötü hissederim yemek yapmayı danteli falan sevmem
şimdi ben de mi böyleyim yani :))

kızlar bence iyi bi araştırma yapmak lazım

sen beni öldürcen zaten :60::60: ilk önce elinizde daha tutarlı bir kanıtınız olması lazım. Eğer o kanıtı bulursanız daha sonra eşinizle bunun üstüne konuşup tedavi olmasını söylemeniz gerekmektedir. eğer eşiniz tedavi olmayı istemiyorsa kararı ona göre vermeniz gerekmektedir.

Bir arkadaşda demiş kimisi bunu paravan olarak kullanabiliyor.Eşcinsel olmadığını göstermek için evlenip,başka ortamlarda içindeki kimliğe bürünüyor.
Yani fazla özel olacak ama cinsel hayatınız ,cinsel açıdan sana karşı olan ilgisi nasıl? Bu konudaki tutumuda büyük bi gösterge nihayetinde..

Gerçekten çok zor bir durum, ben eşimde herhangi bir şüphe uyandıracak bir şey görmediysem de hep acaba öyle mi diye düşünürüm ve takip ederim çünkü gerçekten son zamanlarda bu tür olayları çok duyuyoruz. Mesela geçen gün bir konsere gittik iki erkek dans ediyor sarmaş dolaş samimi bir şekilde, eşime bunlar gay mi sence dedim o bilmem sanmıyorum dedi, ben de kesin öyleler baksana iki erkeğin böyle dans etmesi normal mi dedim. Yani toplum öyle bir duruma geldi ki iki erkek biraz samimi gözükse insanın aklına başka şeyler geliyor o yüzden dikkat etmek lazım zaten aklımızda hep acaba var üstüne bir erkeğe aşkımlı, canımlı cicimli konuşmak, mektup yazmak ben eşcinselim demenin bir yolu. Büyük konuşmayayım ama bir erkeğin başka bir erkeğe aşkım derse ben yanlış anlarım herkes te böyle düşünür.
Bunun gibi değil ama benim eşime bir kızdan aşkımlı bir mesaj gelmişti bizim ilk çıkmaya başladığımız zamanlar, bana açıklaması da kız çok samimiymiş herkese aşkım diye hitap ediyormuş, yani başka nasıl bir yalan bulabilirdi ki bunu dicek yok ben aynı zamanda başka bir kızla çıkıyorum mu dicekti, zaten sonra biraz araştırınca gerçekten ilişkilerinin olduğunu öğrendim. Yani bir şüphe varsa ne olursa olsun gerçek çıkıyor, paranoyak değilseniz tabi.

Bence kanıt manıt uğraşmaya bile değmez.

Bu kadar basitliği yapan bi adama dayanılmaz bi erkeğe aşk mektubu yazıyo ya düşünsenize, bunu bi kadına yazınca direk ayrıl diyebiliyoruz da erkeğe yazınca neyin kanıtını arıyoruz.

Kendinizi düşünmüyosanız oğlunuzu düşünün, yazık,ona birinin babasıyla ilgili böyle bi imada bulunduğunu düşünsenize,

Eğer yardımcı olmak istiyosanız, gücünüz varsa deneyin ama bence değmez...

Bile bile belaya girmek böyle birşey galiba. Kardeş, Allah yardımcın olsun. Kınamak istemiyorum ama sen bu adamın başta bir yalanını yakaladığını zaman hele ki böyle korkunç bir durum konusunda arkana bakmadan gitmen gerekirdi. Sonra ah vah etmenin ne anlamı var. Kendin demişsin ''inanmak istedim '' diye. zarara kendi rızanla girmişsin...

evlilik gibi bir kurum yalan kaldırmaz bence. tamam hayatında veya geçmişindeki herşeyi ayrıntılarıyla anlatmak da doğru değildir çünkü ''her doğru her yerde söylenmez'' ama kişiler birbirini kandırma yoluna giderse durum vahim olur.

sizin durumunuzda yapılacak en iyi şey şüphelerinizi bazı yollarla sınayıp ona göre yol almak. şüphelendiğiniz şey eşinizin eşcinsel olması...bu açık verilmeyecek bir durum değil. eğer inanmak istediğiniz şeyler yerine gerçekleri görmek isterseniz bunu da görebilirsiniz. bundan sonra da kendinizi bu durumdan kurtarın. yoksa Allah korusun psikolojiniz de mahvolur böyle bir evlilikte....

Back