• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suanda cok uzgunum, lutfen yorum yapin..sorun esim...

tadukhepaa anam nasıl bir isim bu böyle naber kıs seni arıom forum forum....bu arada arkadaşım boşan derim ben:63:

İyiyim kuzum ya oğlanı yatırdım, uyur inşallah. Bekliyorum, uykusuzluktan ölmüşüm. Sen n'apıyosun??

Arkadaşım vallahi okudum okudum, bir daha okudum. Aklıma bir şeyler geldi yazmak istedim, elim klavyede öyle kaldı. Aklım karman çorman. Kendimi senin yerine koyuyorum, yıkılırdım herhalde. Benim de bir evladım var. Umarım her şey bir şakadan ibarettir.

İyiyim kuzum ya oğlanı yatırdım, uyur inşallah. Bekliyorum, uykusuzluktan ölmüşüm. Sen n'apıyosun??

Arkadaşım vallahi okudum okudum, bir daha okudum. Aklıma bir şeyler geldi yazmak istedim, elim klavyede öyle kaldı. Aklım karman çorman. Kendimi senin yerine koyuyorum, yıkılırdım herhalde. Benim de bir evladım var. Umarım her şey bir şakadan ibarettir.

iyi benden nolsun eşimi işe kızımı yatağa yolladım ben desen adetim feci ağrılarım var ama oruç tutmuyorum ye babam ye...biyerde bişe gördüm dur cevap yazıcam istersen gel peşimden erkeğini etkileme peşinden koşturma felan diodu tam bennik:4:

iyi benden nolsun eşimi işe kızımı yatağa yolladım ben desen adetim feci ağrılarım var ama oruç tutmuyorum ye babam ye...biyerde bişe gördüm dur cevap yazıcam istersen gel peşimden erkeğini etkileme peşinden koşturma felan diodu tam bennik:4:

Geçmiş olsun yaw. Hayde gidelim oraya :8:

eger esin escinselse doktorada götürsen paydasiz.cunku böyle insanlar cevre baskisindan dolayi evlenip cocuk coluga karisip gerisinde kendi cinsel kimligini yasamak isterler.benimde okuldan bir arkadasim vardi.ailesi kiz arkadasi psikolog psikolog gezdiler ama sonuc koca bir sifir.her seyi iyi dusun ve karar ver canim.

Back