• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suanda cok uzgunum, lutfen yorum yapin..sorun esim...

ooofff oooffff gercekten cok üzücü bir konu, düsünsenize sevdiginiz bir erkegin böyle egilimi olmasi.
Aglayanim, yanlis anlama ama sen ve konuyu acan arkadasda aslinda cok iyi biliyorsunuz herseyi, sadece kabullenmek istemiyorsunuz bence.
Yinede tabiki yuvanizi kurtarin ama gercekleri nereye kadar gizleyeceksiniz? Böyle evlilikleri nereye kadar bir insan tahammül eder?
Kendimi sizin yerinize koydugumda inanin sizin cektiklerinizi düsünemiyorum bile.

Bir evlilikte sonsuz güven olmali, esimede güvenemeyeceksem, kime güveneyim bu koskoca dünyada. Tabiki ayrilmak zor ama senelerimi böyle bir konu yüzünden hebba edecegime, yeniden bir sayfa acip beni gercekten seven bir erkege ve hayatima bir sans daha verirdim.
Bir erkek ciplak resmini bir siteye koyuyorsa veya bir erkege ask mektubu yaziyorsa, bu bayagi derinlerde olan duygulardir.
Yani erkeklerin 90% böyle seylere gülerken ve toplumum 99% bunu ayipliyorken, bu insanlar escinselligini tabiki ulu orta söyleyecek degil. Gizliden, kimsenin ruhu duymayacagi bir sekilde yasayacaktir.
Insallah kazanan siz olursun ama gercekten cok zor bir durum hala buraya yorum yapmadan duramiyorum, cünkü ben escinselligin rahat yasanildigi bir ülkede yasiyorum ve bu egilimli insanlari cok iyi taniyorum, zira her yerde görüyoruz. Is arkadaslarimiz veya ögretmenlerimizdede vardi vs. vs.
Evlenmekde serbest artik, yani normal bir evlilik gibi 2 erkekde evlenebiliyor veya 2 kadinda bu ülkelerde.
Demekki bizim ülkedede bu imkanlar verilse, idda ediyorum 10% evliliklerinde paravanlari düser.
Onlarada aciyorum dogrusu, ne tehlikeler altinda gizli hayatlarini sürdürmek zorunda kaliyorlar, öyleleri varki asiret cocugu ve hayatiyla ödüyor...

cnım durumuna çok üzüldüm..acaba seninle etrafın baskılarını kaldırmak içinmi evlendi..yani bu durumunu etraf duymasın saygılı bi koca, iyi bi baba desinler diemi senin hayatını kararttı :( anlayamadım...arkadaşlarında dediği gibi bir psikologa götür bence sonuçta bir çocuğunuz var hemde oğlan böyle bir baba ile aynı ortamda yaşaması pek sağlıklı deil allah korusun erkekler babayı çok örnek alıyorlar...güzelce konuş onunla gerekirse ailesinede anlat hep birlikte bir çözüm yolu bulun..

Haklisiniz, soyleyebilecegim bisey yok... Aslinda hersey acik ama neden kestirip atamiyorum...niye bukadar zor?
Dua edin benim icin, cok karisik aklim...

öncelikle eşinizin homoseksüel olduğuna inanmıyorum ben sizle bu kadar yıl yaşayamazdı yoksa ! ayrıca bu bi hastalık değildir ruhsal bozukluk falan değildir bu yüzden o insana hasta iğrenç bilmem ne gibi davranmayın bence!

dünyada nedense yalnızca homoseksüelliğin nedeni konuşulur bu bi dışlamadır. insanlar toplumda homoseksüel bireyler görmek istemezler çünkü çocuklarına kötü örnek olacakları düşünülür. birçok insan çevresindeki homoseksüelleri bilmez zaten bu insanlarda baskılardan dolayı kimliklerini saklar ve bu durumdan ötürü kendilerini sürekli suçlu hissederler. ya da çoğu yıllarca bunu kabul etmez edemez çünkü çevre kendisi gibi değildir ve insanlar genelde kendisi gibi olmayanları dışlarlar. size tavsiyem bu durumu sanki hastalıkmış gibi araştırmamanız çünkü eşinzin en küçük hareketi bile gözünüze batar o durumda bi erkeğe selam verirken bakışına bile dikkat eder hale gelirsiniz yapmayın bunu...

siz bir kadınsınız eşinizin size nasıl davrandığını nasıl baktığını bilirsiniz... bi düşünün mutlu günlerinizdeki gözlerindeki sevinci ya da sizi öperken sizde yarattığı kalp çarpıntısını... dediğiniz gibi olsaydı bunları hissettirebilirmiydi ?

öncelikle eşinizin homoseksüel olduğuna inanmıyorum ben sizle bu kadar yıl yaşayamazdı yoksa ! ayrıca bu bi hastalık değildir ruhsal bozukluk falan değildir bu yüzden o insana hasta iğrenç bilmem ne gibi davranmayın bence!

dünyada nedense yalnızca homoseksüelliğin nedeni konuşulur bu bi dışlamadır. insanlar toplumda homoseksüel bireyler görmek istemezler çünkü çocuklarına kötü örnek olacakları düşünülür. birçok insan çevresindeki homoseksüelleri bilmez zaten bu insanlarda baskılardan dolayı kimliklerini saklar ve bu durumdan ötürü kendilerini sürekli suçlu hissederler. ya da çoğu yıllarca bunu kabul etmez edemez çünkü çevre kendisi gibi değildir ve insanlar genelde kendisi gibi olmayanları dışlarlar. size tavsiyem bu durumu sanki hastalıkmış gibi araştırmamanız çünkü eşinzin en küçük hareketi bile gözünüze batar o durumda bi erkeğe selam verirken bakışına bile dikkat eder hale gelirsiniz yapmayın bunu...

siz bir kadınsınız eşinizin size nasıl davrandığını nasıl baktığını bilirsiniz... bi düşünün mutlu günlerinizdeki gözlerindeki sevinci ya da sizi öperken sizde yarattığı kalp çarpıntısını... dediğiniz gibi olsaydı bunları hissettirebilirmiydi ?

inshaallah dedigin gibidir...zaten benim kafam bu durumda karisiyor...gercekten asikmis seviyormus gibi davraniyor yani insan ilgi dymasa sevmezse nasil bukadar iyi rol yapabilsinki? neden benim her nazimi ceksin? neden surekli sarilmak opmek istesin? dedigim gibi bu durum disinda insan olarak gercekten cok iyi ve merhametli. boyle olmazsa bana karsi kotu olsa zaten dusunmeden ceker giderim...

inshaallah dedigin gibidir...zaten benim kafam bu durumda karisiyor...gercekten asikmis seviyormus gibi davraniyor yani insan ilgi dymasa sevmezse nasil bukadar iyi rol yapabilsinki? neden benim her nazimi ceksin? neden surekli sarilmak opmek istesin? dedigim gibi bu durum disinda insan olarak gercekten cok iyi ve merhametli. boyle olmazsa bana karsi kotu olsa zaten dusunmeden ceker giderim...

homoseksüel bi insan sizle birlikte olamaz yanağınızdan bile öpmek istemezbi insan konuşurken bu iekilde kelimler kullanıyo diyo homoseksüel yakıştırmasınıda ilk defa burada gördüm sadece eşiniz biraz fazla kibar bi erkek olabilir.

esin escinsel veya biseksuel mi demek istiyorsun... oyle ise degismez canim. hem bayanlardan hem erkeklerden hoslaniyor oalbilir, benimde esim travestilere merak sarmisti bende bosanmayi dusunuyorum ne kadar sevsemde mantigim almiyor. sadece merak diyor ama internetten travestilerle tanismak icin ilan vermis ve canim cok yandi.. seviyorum ama kaldiramiyacagim, meraktan yaptigini aslinda gorusmiceni soyledi ama inanmiyorum inanmiycamda. eger esin escinselse cogu escinsel olan erkegin yaptigi gibi seni kendi ozel hayatina paravan olarak kullaniyo olabilir bu tipler evlenir esiyle uyumlu gozukur sorun cikarmaz hatta cocuk bile yaparlar ama disarda baska hayatlar yasarlar. kac kendini kurtar dedigim gibiyse

arkadaşım çok dogru söylüyorsun çevremde böyle bir adam biliyorumm eşinin üzerine çocugunun üzerine çok düşüyor eşine hiç karışmıyor kıskanmıyor bile dışardan iyi bi baba ve iyi bi eş ama aslında tercihi farklı...dediğin gibi.:50:

hani ''erkek adam'' tabiri vardir ya, iste bizim tas firin Turk erkegi yani erkek gibi bir adam arkadaslarina asla askim, balim vs. diye hitap etmez bu mumkun degil...
escinsel sitelerine merak icin girdi desek...evet merak etmis olabilir o da bir ihtimal...
ama bu mektup isi ne demek oluyor?

hem karisini hem de escinsel hayatini bir arada idare eden bir cok erkek var, konu sahibinin esi de bu adamlardan biri olabilir elbette...

bence boşanmayın, eşinizin bu durumu değiştirmesine bi şekilde yardımcı olun. bence kendine de itiraf edememiş eşiniz eşcinsel olduğunu ve fiziki bir yakınlaşması olduğunu sanmıyorum

Arkadaşım,ben şakasına bile olsa bir erkeğin bir başka erkeğe uzunca bir aşk mektubu yazacağına inanmıyorum..En azından erkek kimliği ile...Tabi bir kadın ismi kullanarak arkadaşını işletmek istemişse ona bir şey diyemem...Öbür türlüsü pek normal değil...

katılıyorum. benim tanıdığım hiçbir erkek şaka için vs. için böyle bir şey yapmaz. kimse sorgulamamış ama, bir erkek böyle bir şeyi kendine yediremez ki. özellikle Türk erkeklerinin erkeklikleri konusunda ne kadar hassas olduklarını, mangalda kül bırakmadıklarını herkes bilir. adam evli olacak, çocuğu olacak da tutup başka bir erkeğe burada açıkalanamayacak kadar "derin" bir aşk mektubu yazacak, hem de kendi kimliğiyle. ay tiksinç bir şey bu ya. o adamla nasıl aynı yatağa gireceksiniz kusura bakmayın da? boşayın da özgürce yaşasın gayefendi.

kadınların göğüs gerdiği şeylerin onda birine bile katlanamaz bu paçavra erkek milleti, ne bitmez çilesi varmış kadınların ya.

bence boşanmayın, eşinizin bu durumu değiştirmesine bi şekilde yardımcı olun. bence kendine de itiraf edememiş eşiniz eşcinsel olduğunu ve fiziki bir yakınlaşması olduğunu sanmıyorum

hayır anlamıyorum ya, adam eşcinsel olduktan sonra fiziki yakınlaşsa ne olur, yakınlaşmasa ne olur?
adam, kendine itiraf etse ne olur, etmese ne olur?

evlilik, gurur kırıcı, onur kırıcı her ne olursa olsun boşanmayıp kocaya yapışmak üzere imzalanan bir sözleşme de ben mi kaçırdım? adam eşcinsel ama boşanmayın, adam itiraf etmemiş boşanmayın, adam eşcinsel ama kocanız boşanmayın. kusura bakmayın da midemi bulandırdınız.
kadınlar erkeklerler evlenirler, kadınlar eşcinsellerle ev-len-mez-ler.

hayır anlamıyorum ya, adam eşcinsel olduktan sonra fiziki yakınlaşsa ne olur, yakınlaşmasa ne olur?
adam, kendine itiraf etse ne olur, etmese ne olur?

evlilik, gurur kırıcı, onur kırıcı her ne olursa olsun boşanmayıp kocaya yapışmak üzere imzalanan bir sözleşme de ben mi kaçırdım? adam eşcinsel ama boşanmayın, adam itiraf etmemiş boşanmayın, adam eşcinsel ama kocanız boşanmayın. kusura bakmayın da midemi bulandırdınız.
kadınlar erkeklerler evlenirler, kadınlar eşcinsellerle ev-len-mez-ler.

ben sizin gibi düşünmüyorum, adamın fiziki bir teması olmamışsa, bir kimlik bunalımındaysa karısını da seviyorsa bu bunalımdan kurtulup normale dönmesi ancak sevdiği insanın eliyle olur. mideniz bulanmaya fırsat arıyorsa benim yapacak bir şeyim yok, ama adamı bırak tamamen kopsun, başka adamlara gitsin diyorsanız da bu benim midemi bulandırır.

eşcinsel olsa cinsel yönden isteksiz olarak yaklaşır, seve seve hatta cinselliği isteyen taraf olarak yaklaşıyorsa da ister rüyasında tarkanı görsün eşcinsel olduğunu düşünmem :68:

ben sizin gibi düşünmüyorum, adamın fiziki bir teması olmamışsa, bir kimlik bunalımındaysa karısını da seviyorsa bu bunalımdan kurtulup normale dönmesi ancak sevdiği insanın eliyle olur. mideniz bulanmaya fırsat arıyorsa benim yapacak bir şeyim yok, ama adamı bırak tamamen kopsun, başka adamlara gitsin diyorsanız da bu benim midemi bulandırır.

eşcinsel olsa cinsel yönden isteksiz olarak yaklaşır, seve seve hatta cinselliği isteyen taraf olarak yaklaşıyorsa da ister rüyasında tarkanı görsün eşcinsel olduğunu düşünmem :68:

biseksüeller her iki cinsten hoşlanırlar,her iki cinsle cinsel birliktelik isteyebilirler..Ayrıca biseksüellere de eşcinsel denir...

bilmiyorum sana bu söylediklerim belki acı gelebiilir ama eşin bence bir eşcinsel.özellikle bu konuyu açınca aşırı tepki verirse daha çok dikkat etmelisin.arkadaşlarında dediği gibi biraz daha takip et.ne bileyim böyle bir insanla aynı evde yaşamk zor..bende aynı şeyleri yaşadım ondan

güleyim bari. ama acı acı...
sizin gibiler olduktan sonra kimsenin midesinin bulanmaya fırsat aramasına gerek yok (kaldı ki bu, fırsat aranacak değil mağruz kalınacak bir şeydir)
ayrıca sizin gibiler oldukça evliliğini paravan olarak kullanıp rahat rahat eş-cinselliğini yaşayan adamların sayısı azalmayacak artacaktır
size genişliğiniz içinde mutluluklar

bu durum gerçekten hoş değil! sende belli ki eşini seviyorsun. ben olaya şu gözle bakıyorum.
eşiniz yalanlar söylese de ortada çocuğunuz var o yüzden duygusallığı bir kenara bırakıp mantıklı düşünmelisiniz.ortada bir evlilik ve çocuk var.eşinizin sizi sevmediğini düşünmüyorum.bu yüzden eşinizle ılımlı bir şekilde konuşmalısınız.bir psikologa gitmeli sorun çözümlenebilir mi ya da eşiniz bu sorunu çözmek istiyor mu onu öğrenmelisiniz

kendisini bir süreç vermeli, öncelikle bu durumu düzeltmek istiyorsa ona bu hakkı tanımalısınız.diyelim ki olmadı eşiniz bu durumu kabulleniyor ve sizinde kabullenmenizi istiyorsa o zaman yapacağınız tek şey ayrılmak olmalı.sonuçta hiçbir kadının hayalinde ki erkek veya çocuklarının babası böyle bir rol değildir!

gerçekten çok üzücü bir durum öncelikle sabır diliyorum.sizin bunu kabul etmeniz çok zor ikilemde kalmış olmaznıda bir okadar normal.ama sizde farkındasınız ortada normal olmayan birşey var.bunu uzatmanın saklmanın öyle değildir böyle olmuştur diye düşünmeninde kimseye faydası yok.böyle hayat geçmez şüphelerle yaşanmaz.hele eşinizin eşcinsel olduğu şüphesiyle...
tabiki evliliğinizi bitirmek zor geliyordur ama böyle bir evliliği sürsürmek çok daha zor.bence bir süre uzak durmak kendinizi dinlemek en mantıklısı.doğru karar vermenizi temenni ederim.

Back