• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suanda cok uzgunum, lutfen yorum yapin..sorun esim...

canım bu konu kk yı aşar bence .. kendi fikrimi belirteyim yinede ..
eşinizin gerçekten böyle bi durumundan şüphe ettiyseniz ki yanıldığınızı düşünmüyorum.. çok ağır şeyler yoksa boşanmaktan yana bi insan değilimdir. lakin sizin durumunuzda boşanmak farz olmuş gibi kardeşim rabbim yar yardımcın olsun .. çoluğumuz çocuğumuz var.. kıanmıyorum çok acınacak bi durumda adam .. rabbim bütün yavrularımızın ve bizim anlımıza hayırlı yazılar yazssın sapkınlıktan korusun hepimizi

Öncelikle bilgisayara keylogger kur, zamana bırak, bak bakalım nerelere giriyor, ne yapıyor, netleşsin her şey. Afaki şüphelerle kendini yiyip bitirme. Şüphelerin şayet netleşirse öncelikle tek başına psikologa git ve yardım al. Süreçte ne yapacağın konusunda yardımda bulunsun. Daha sonra maden değişeceğim diyor eşin, onunla beraber git psikologa. Değişmeye niyeti var mı çabesi ne durumda onu anlarsın en azından..

herkese cok tesekkur ederim Allah razi olsun...tavsiyelerinizi uygulayacam... cok zor bir durumdayim,cikmazdayim, terk etmek kolay ama ben bir insan bukadar yanlis bir yoldayken ve kendine zarar veriyorken terk edemiyorum...elimden geldigince onun degismesi icin cabalayacam eger olmazsa yapacak bisey yok

terk etmemek mücadele etmemek güzel ama eş kazanacağım diye ya oğlunuzdan olursanız?? üstelik o erkek cocuk babayı örnek alacaktır ya etkilenirse ya 1 ken 2 olursa derdiniz çok iiyi düşünün derim :59:

Garip bir konu.
Eşinizin normal sağlıklı bir erkek olmadığını bile bile evliliğinize devam etmek istemeniz ayrı bir gariplik!
Yani bilmiyorum da eşcinsellik ya da biseksüellik bir hastalık değil ki tedavisi mümkün olsun.
Adamın tercihleri belli,bunu itiraf etmese de gerçekler ortada zaten!
Kendinizi bu çıkmaza sokmanın bir anlamı yok bana göre.
Hakkınızda hayırlı olsun,Rabbim korusun bize denk olmayan insanlardan bizleri inşallah!

HERKESE YORUMLAR ICIN TEK TEK TESEKKUR EDERIM, yanliz bazi arkadaslarin soyledigi seye katilmiyorum..escinsellik biseksuellik kesinlikle Allah vergisi degill.Allah kesin dille butur sapikliklari yasaklamis, buyuzden Lut kavmini yok etmis...bunlari bilmek gerek... Butur seyler kesinlikle insanin elinde, buna engel olabilirdi..degisebilir eger gercekten Allah korkusu olan bir insansa...tabi degismesi zor ama butur sapikligin Allah vergisi oldugunu soylemeyin lutfen...bunlar normalmis gibi kabul etmeyin...cunku normal degil. Herkese tekrar tesekkur ederim..Esimle acik acik konusmaya karar verdim, bir karara varacaz...eger bu durum gercekse ayrilacaz baska yolu yok

Arkadaslar bunuda internette uzun bir yazidan alinti yaptim

Geçenlerde bir psikiyatrist arkadaşım beni telefonla aradı. Kısa bir girişten sonra, "Baksana!" dedi, "Biliyorsun; son araştırmalar eşcinselliğin bazı durumlarda neredeyse önlenemez olduğunu gösteriyor. İşin doğuştan gelen genetik bir boyutu da olduğu tesbit edildi; sen de okumuşsundur. Yani, bu kişilerin en azından bir kısmı, yaratılışlarında var olan meyil dolayısıyla o yöne gidiyorlarmış; bu açık artık. Oysa biz İslâmî yönden bunun kabul edilemez bir yönelim olduğunu, hatta ceza gerektirdiğini okuyoruz. Nasıl çözüyorsun bu ikilemi?"

Ona, "Belki garip bir örnek olacak ama" dedim, "Biliyorsun, meselâ çok eşlilik de erkekler için neredeyse genetik ve tabiî bir meyildir." "Evet?" dedi. "Peki sen çok-eşli misin?" diye sordum. "Tabiî ki hayır" dedi. "Neden?" diye üsteledim. "İçinde böyle bir meyil yok mu? Açık konuş lütfen." "Var aslında" dedi, "Ama hem eşim buna izin vermez, hem toplumsal kurallar, kanunlar vs. bir yığın engel var; biliyorsun. Üstelik günaha girmiş olurum. O yüzden düşünmem bile."

"Kendi sorunun cevabını kendin vermiş oldun işte" dedim. "Eşcinsel meyiller de bazı kişiler için genetik bir temelden kaynaklanan, neredeyse zorunlu bir yönelim olabilir; ama o kişilerin de bu anormal yönelimlerini kontrol etmeleri beklenir, bunu becerebilirler de aslında."

"Bu yönden düşünmemiştim" dedi arkadaşım. Bir psikolog yazmis

ağlayan pasta ben de aynı senin gibi düşünüyorum lut kavminin neden helak ollduğunu herkes biliyor. günümüzde bu e..l normal olağan kabul edilmesini anlayamıyorum

HERKESE YORUMLAR ICIN TEK TEK TESEKKUR EDERIM, yanliz bazi arkadaslarin soyledigi seye katilmiyorum..escinsellik biseksuellik kesinlikle Allah vergisi degill.Allah kesin dille butur sapikliklari yasaklamis, buyuzden Lut kavmini yok etmis...bunlari bilmek gerek... Butur seyler kesinlikle insanin elinde, buna engel olabilirdi..degisebilir eger gercekten Allah korkusu olan bir insansa...tabi degismesi zor ama butur sapikligin Allah vergisi oldugunu soylemeyin lutfen...bunlar normalmis gibi kabul etmeyin...cunku normal degil. Herkese tekrar tesekkur ederim..Esimle acik acik konusmaya karar verdim, bir karara varacaz...eger bu durum gercekse ayrilacaz baska yolu yok

Dini ve tıbbi bilgim tam değil,siz öyle diyorsanız öyledir.
Eşiniz "yok canım ne alakası var?" deyince inanacak mısınız gerçekten?

ayrılmak en kolay yol ... bence bununla mücadele edebilirsin. bunu neden söylüyorum eşin senden helalllik istiyo özür diliyor demekki o da farkında ve pişman.. bence konuşarak beraberce bu sorunu aşabilirsiniz. eşinize söyleyin eğer bu durumdan kurtulmak istiyorsan yanındayım sana destek olucam.. yazması kolay bunları belki ama sonuçta siz kazanacaksınız inşallah kolay bi durum değil belki de bu sizin imtihanınız...

tibbi boyutu olanlar farklı tabi çift cinsiyette doğanlar onunla ilgili hükümler ne bilmiyorum tabi ... bende sapkınlık olduğunu düşünüyorum internetler de işlerini kolaylaştırıyor.. belki bi merakla girdi bağımlısı oldu onu da bilemeyiz.. her türlü hüküm açıktır.. tehlikeden uzak durması gerekirdi.. bilemiyorum açık açık konuşup anlaman lazım .. .. kadının erkeklerin sapkın tekliflerinde boşanma haklarını olduğunuda biliyorum hukukende böyle dinen de rabb,m yardımcın olsun

Son düzenleme:
Arkadaslar bunuda internette uzun bir yazidan alinti yaptim

Geçenlerde bir psikiyatrist arkadaşım beni telefonla aradı. Kısa bir girişten sonra, "Baksana!" dedi, "Biliyorsun; son araştırmalar eşcinselliğin bazı durumlarda neredeyse önlenemez olduğunu gösteriyor. İşin doğuştan gelen genetik bir boyutu da olduğu tesbit edildi; sen de okumuşsundur. Yani, bu kişilerin en azından bir kısmı, yaratılışlarında var olan meyil dolayısıyla o yöne gidiyorlarmış; bu açık artık. Oysa biz İslâmî yönden bunun kabul edilemez bir yönelim olduğunu, hatta ceza gerektirdiğini okuyoruz. Nasıl çözüyorsun bu ikilemi?"

Ona, "Belki garip bir örnek olacak ama" dedim, "Biliyorsun, meselâ çok eşlilik de erkekler için neredeyse genetik ve tabiî bir meyildir." "Evet?" dedi. "Peki sen çok-eşli misin?" diye sordum. "Tabiî ki hayır" dedi. "Neden?" diye üsteledim. "İçinde böyle bir meyil yok mu? Açık konuş lütfen." "Var aslında" dedi, "Ama hem eşim buna izin vermez, hem toplumsal kurallar, kanunlar vs. bir yığın engel var; biliyorsun. Üstelik günaha girmiş olurum. O yüzden düşünmem bile."

"Kendi sorunun cevabını kendin vermiş oldun işte" dedim. "Eşcinsel meyiller de bazı kişiler için genetik bir temelden kaynaklanan, neredeyse zorunlu bir yönelim olabilir; ama o kişilerin de bu anormal yönelimlerini kontrol etmeleri beklenir, bunu becerebilirler de aslında."

"Bu yönden düşünmemiştim" dedi arkadaşım. Bir psikolog yazmis

Ben de böyle düşünüyorum o yüzden tekrar diyorum:

Bu adam eğer bir kadına mektup yazmış olsaydı ayrıl demeyecek miydiniz, içimizdeki her dürtüye uyamayız değil mi?

iki cinsiyetli olmak farklı erkek olduğu halde erkeğe ilgi duymak çok farklı

doğuştan çift cinsiyetli yaratılan insanlar da var hatta dinde bunların hükümleri de var

ama diğeri bir sapıklık ve lut as nin kavmi de bu yüzden helak oldu

Çift cinsiyetli insanlara İslamın bakışı nasıldır Yaratılış hikmeti nedir bu insanların Deliler ahirette ne olacak?
Çift cinsiyetli insanlara İslamın bakışı nasıldır. Yaratılış hikmeti nedir bu insanla

CEVAP 1: Günümüzde böyle olana «eşelcins» de denilmektedir Bu daha çok hormon bozukluğundan meydana gelen anormal bir hastalıktır İslâm Dini, bununla ilgili bir takım hükümler koymuş, böylece toplum içinde nasıl davranmaları gerektiğini açıklamıştır

Fukahanın çoğuna göre, hunsa: Erkeklik ve dişilik âleti bulunan kimsedir Hangi aletinden idrar yapıyorsa, daha çok ona yakın bir hüküm taşır Yani erkeklik aletinden idrar yapıyorsa, erkek; dişilik aletinden idrar yapıyorsa, dişi sayılır (1)

Her iki aletinden eşit biçimde idrar geliyorsa, o takdirde hem erkek, hem dişidir, yani ona hunsâ denilir, Bu, îmam Ebû Hanîfeye göredir (2)

İmam Ebû Hanîfe'ye göre, taşıdığı her iki aletten de idrar gelirse, o, «Hunsâ müşkil» kabul edilir Bir aletten az, birinden çok gelmesi buna tesir etmez

Fukahanın çoğuna göre, bu durum, onun ergen olmasına kadar geçerlidir Ergen olunca, erkeklik aleti harekete geçip evlenecek güçte bulunuyorsa, o takdirde erkek kabul edilir Sakal ve bıyıklarının da çıkması böyledir Bunun gibi ergenlik çağına girince göğüsleri büyür, ayhali olursa o takdirde dişi kabul edilir

Ergenlik çağına girdiği halde ne erkek olduğuna, ne de dişi olduğuna dair belirtilen alâmetler ortaya çıkmazsa, o takdirde «Hunsâ Müşkil = Eşelcins» sayılır

Sadece meni, belsuyunun çıkması yeterli değildir Çünkü bu her iki cinsten de çıkabilir (3)

Hunsâ Hakkındaki Hükümler :

Hunsâ müşkil (= eşcinsel durumunda olan) hakkında genel hüküm, dini hususlarda ihtiyatla âmel etmektir Sübutunda şüphe sabit olan hususlarda ise hükmün sübutuyla hükmetmemektir

Çift cinsiyetli insanlara İslamın bakışı nasıldır Yaratılış hikmeti nedir bu insanların Deliler ahirette ne olacak?
Çift cinsiyetli insanlara İslamın bakışı nasıldır. Yaratılış hikmeti nedir bu insanla

CEVAP 1: Günümüzde böyle olana «eşelcins» de denilmektedir Bu daha çok hormon bozukluğundan meydana gelen anormal bir hastalıktır İslâm Dini, bununla ilgili bir takım hükümler koymuş, böylece toplum içinde nasıl davranmaları gerektiğini açıklamıştır

Fukahanın çoğuna göre, hunsa: Erkeklik ve dişilik âleti bulunan kimsedir Hangi aletinden idrar yapıyorsa, daha çok ona yakın bir hüküm taşır Yani erkeklik aletinden idrar yapıyorsa, erkek; dişilik aletinden idrar yapıyorsa, dişi sayılır (1)

Her iki aletinden eşit biçimde idrar geliyorsa, o takdirde hem erkek, hem dişidir, yani ona hunsâ denilir, Bu, îmam Ebû Hanîfeye göredir (2)

İmam Ebû Hanîfe'ye göre, taşıdığı her iki aletten de idrar gelirse, o, «Hunsâ müşkil» kabul edilir Bir aletten az, birinden çok gelmesi buna tesir etmez

Fukahanın çoğuna göre, bu durum, onun ergen olmasına kadar geçerlidir Ergen olunca, erkeklik aleti harekete geçip evlenecek güçte bulunuyorsa, o takdirde erkek kabul edilir Sakal ve bıyıklarının da çıkması böyledir Bunun gibi ergenlik çağına girince göğüsleri büyür, ayhali olursa o takdirde dişi kabul edilir

Ergenlik çağına girdiği halde ne erkek olduğuna, ne de dişi olduğuna dair belirtilen alâmetler ortaya çıkmazsa, o takdirde «Hunsâ Müşkil = Eşelcins» sayılır

Sadece meni, belsuyunun çıkması yeterli değildir Çünkü bu her iki cinsten de çıkabilir (3)

Hunsâ Hakkındaki Hükümler :

Hunsâ müşkil (= eşcinsel durumunda olan) hakkında genel hüküm, dini hususlarda ihtiyatla âmel etmektir Sübutunda şüphe sabit olan hususlarda ise hükmün sübutuyla hükmetmemektir

Yanlız burda bahsedilen durumda iki cinse ait cinsel organı da bulunan insanlardan bahsediyo anladığım kadarıyla

Dini ve tıbbi bilgim tam değil,siz öyle diyorsanız öyledir.
Eşiniz "yok canım ne alakası var?" deyince inanacak mısınız gerçekten?

hayir canim tabiki inanmiyacam...

Herkese tekrar tesekkur ediyorum ve soyle bisey eklemek istiyorum... Esimin okul yillarinda yazdigi gunlugunu okumustum, orda bir kiza asik olmustu ve ona olan askini yaziyordu, daha genc yasta yazdigi bir mektup ta yakaladim ordada arkadasinin kiz kardesine cok asik oldugunu ama kizin onu abi olarak gordugunu yaziyordu, yine universite yillarinda da bir kiza olan sevgisini belirten gunlugunu okudum...demek istedigim bu sapkinlik onda kucuk yastan beri varolan bisey degil daha ileriki yaslarda ortaya cikmis olabilir, belki fiziksel anlamda bisey yasamamistir diye avutuyorum kendimi...

Neoluyor ya bu erkeklere ..
Zaman geçtikçe , değerler yıprandıkça insanlar sapıtıyor resmen .. Şu internet olayı çok tehlikeli boyutlara ulaşmaya başladı.. Herşeyi oldugu gb bu nimetide kotu yonde kullanmayı başarıyoruz ..
Allah yardımcınız olsun ne denir ki başka ..

Herkese tekrar tesekkur ediyorum ve soyle bisey eklemek istiyorum... Esimin okul yillarinda yazdigi gunlugunu okumustum, orda bir kiza asik olmustu ve ona olan askini yaziyordu, daha genc yasta yazdigi bir mektup ta yakaladim ordada arkadasinin kiz kardesine cok asik oldugunu ama kizin onu abi olarak gordugunu yaziyordu, yine universite yillarinda da bir kiza olan sevgisini belirten gunlugunu okudum...demek istedigim bu sapkinlik onda kucuk yastan beri varolan bisey degil daha ileriki yaslarda ortaya cikmis olabilir, belki fiziksel anlamda bisey yasamamistir diye avutuyorum kendimi...

Zaten benim fikrim eşiniz eşcinsel değil,bebeğiniz olduğuna göre.
Biseksüel büyük ihtimalle.
İnanmayacaksınız,evliliğinize devam edeceksiniz,sürekli eşinizi takip ederek mi yaşayacaksınız bundan sonra?
Adam çıkıp da "Evet karıcım ben biseksüelim,daha önce itiraf etmediğim için özür dilerim,hadi kalk boşanalım" derse o ayrı tabii.

Öncelikle Allah yardımcın olsun. Bende bir müddet takip et diyorum.Kesin emin olursan harekete geçersin. Yalnız şunu belirtmeliyim ki eşcinsellik bazen gözle görülür olmuyor.Böyle bir arkadaşım var.Yıllarca tek bir falsosunu görmedim.Giyimi,diğer erkek arkadaşlarla ilişkileri,konuşması,tavırları en ufak bir şüphe uyandırmaz.Yıllarca arkadaş çevremizde kimse bilmedi.Ta ki gurubumuzdan bir hanım ona aşık olana kadar.Çok çabaladı arkadaşım ulaşamadı ona ve bu kişi bir gün durumunu bana anlattı.Ne olur ikna et benden vazgeçsin dedi.Asıl sebebi kimseye söylemedik ve bu aramızda kaldı.Hala da öyledir ama dışarıdan bakan asla anlamaz.Diyeceğim o ki belirlenen kalıplarda olmayabiliyorlar.Eşini sıkı bir takibe al,eğer gerçekten bu durumdan emin olursan uğraşma derim zaten.Ama bu sonradan oluşmuş bir merak,heves ne bileyim geçici birşey se doktora gitmenin yardımı olabilir. Belki biseksüellik gibi bir durumdur.Umarım bunlar yanlış anlamadan ibarettir.Çok üzücü bir durum

çok çok ağır zor bi durum ... .

hüküm açık kesinlikle haramdır!yani sadece fiili hali değil düşüncesi de haram öyle okudum şimdi zor bir karar olcak rabbim hayırlısını versin oğlun ve senin için
“Ahir zamanda eşcinsel 3 kısım olur:Bir kısmı konuşmak ve yüze bakmakla,
diğeri,kucaklaşmakla yetinirBir kısmı da bu işi bilfiil yaparAllah’ın laneti
bunların üzerine olsun! Eğer ki tevbe ederlerse, tevbe edenin tevbesini Allahü
teala kabul eder”
HADİS-İ ŞERİF(DEYLEMİ)

Back