şu el üstünde tutulan, bir dedikleri iki yapilmayanlar

anaaaaa aynı ben laeen

kıyamam yaa :)) önce ilişkide heycan aşk olaacak canım.. tabi biz bayanlarda birazda cilve :)) kendini geri cekeceksin o üstüne düşecek sen onun değil .. o meraklanacak sen değil... biraz dene kaçan kovalanır hesabı..

Biz de 3 yıldır birlikteyiz sevgilimin bana yüksek sesle konuştuğunu hatırlamıyorum.En ağır sözü "anlamıyor musun demek istiyorum sana" dediği için kaç kez özür diledi.
Bişey olduğunda ağladığım zaman benimle birlikte o da ağlar seni üzüyorum diye.(basit şeylerde bile gün içinde beni az arayıp merakta bıraktıysa benim tipleri karşısında)
Telefonla konuşurken kapatalım mı demeye çekiniyorum diyor acaba aşkım bi şeyey der mi erken kapatalım mı dediğim i çin diye düşünüyorum diyor..Ben hassasım çünkü o konularda.
Yabyanayken ben Kendim bile farkına varmadan durgunlaştıysam bişey mi oldu lütfen böyle durmadurgun oldjğbseolduğunu nin üzüldüğünü düşüyorum canın ne istiyor alalım gibi şeyler söyleyen biri..
Biraz erkeklerin kişiliğine alakalı olduğunu düşünüyorum yetiştirilme tarzıyla ilgili olmalı :)

ay ne güzel bizde dün görüntülü konuşuyoduk ellerim yoruldu telefonu tutmaktan dedi kapattı gitti

naz yapmam her konuda adil olmaya çalışırım,sohbetim güzeldir sevdiği şeylere ve kişisel alanlarına saygı duyarım cinselliği silah olarak kullanmam eşi ve çocuğunun annesi olmanın ötesinde sevgilisi olarak kalmak ilk tercihdir, dinlerim, anlamaya çalışırım anlaşamadığımız yerde birer adım gelip ortasını bulmak beni üzmez, her durumda ille benim dediğim olsun demem...gibi gibi

bu kadar diken üstünde olması hoş mu
gerçi anırmıştı da bu adam

neyse

Bu işin bir tek sırrı var; sevgi.
Adam Karısını Allah'ın emaneti diye seviyorsa zaten konu kapanmıştır.
Kesinlikle katılıyorum... Bu işin tek sırrı gerçek sevgi... İçten gelerek, sahiplenerek duyulan sevgi... Başka bişey değil...

el üstünde tutulmak terimini karşılar mı bilmiyorum ama eşimin bana gereken değeri verdiğini düşünüyorum. bir sırrı yok, ama zaten bu senin yapabileceğin bir şey de değil, karşındaki kadir kıymet bilecek, nankör olmayacak. tek bir tiyo verebilirim; fazla ulaşılabilir, şeffaf, hep el altındaki kadın olma. bu yalan söyle, naz yap falan demek değil elbette. ama biraz cool olmakta, biraz gizemde fayda var. karşı tarafın merakını uyanık tutmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…