şu el üstünde tutulan, bir dedikleri iki yapilmayanlar

kıyamam yaa :)) önce ilişkide heycan aşk olaacak canım.. tabi biz bayanlarda birazda cilve :)) kendini geri cekeceksin o üstüne düşecek sen onun değil .. o meraklanacak sen değil... biraz dene kaçan kovalanır hesabı.. :KK15:
Bunuda denedim ama uzun surmuyo malesef :KK43: neyin var diye basliyo kavga ile bitiyo :) normale donmek zorunda kaliyorum :KK43: biraz daha ayrintili anlatirmisin :)

Bazı erkekler tabiatı gereği yumuşak başlı oluyor çocukluktan gelen yapısal bi durum bu.kadında akıllıysa istediğini yaptırıyor.kurnaz ve akıllı adama yapın bakalım nazı sazı yada her istediğinizi yaptırın

Biz de 3 yıldır birlikteyiz sevgilimin bana yüksek sesle konuştuğunu hatırlamıyorum.En ağır sözü "anlamıyor musun demek istiyorum sana" dediği için kaç kez özür diledi.
Bişey olduğunda ağladığım zaman benimle birlikte o da ağlar seni üzüyorum diye.(basit şeylerde bile gün içinde beni az arayıp merakta bıraktıysa benim tipleri karşısında)
Telefonla konuşurken kapatalım mı demeye çekiniyorum diyor acaba aşkım bi şeyey der mi erken kapatalım mı dediğim i çin diye düşünüyorum diyor..Ben hassasım çünkü o konularda.
Yabyanayken ben Kendim bile farkına varmadan durgunlaştıysam bişey mi oldu lütfen böyle durmadurgun oldjğbseolduğunu nin üzüldüğünü düşüyorum canın ne istiyor alalım gibi şeyler söyleyen biri..
Biraz erkeklerin kişiliğine alakalı olduğunu düşünüyorum yetiştirilme tarzıyla ilgili olmalı :)
Benim icinde boyleydi ilk zamanlar cok kirilir üzülürdüm basit seylere. Ama suanda telefonu yuzume kapattigi oluyo :KK43: bende uzulmemeye basladim :) alistim galiba. Erkek arkadasin cok sabirliymis. Takdir ettim :) ama nasil devam ettirdin bunu merak ettim? Yani bu kadar ince dusundurmeyi :)

el üstünde tutulmak terimini karşılar mı bilmiyorum ama eşimin bana gereken değeri verdiğini düşünüyorum. bir sırrı yok, ama zaten bu senin yapabileceğin bir şey de değil, karşındaki kadir kıymet bilecek, nankör olmayacak. tek bir tiyo verebilirim; fazla ulaşılabilir, şeffaf, hep el altındaki kadın olma. bu yalan söyle, naz yap falan demek değil elbette. ama biraz cool olmakta, biraz gizemde fayda var. karşı tarafın merakını uyanık tutmak lazım.
Bunu nasil yapabilirim peki :KK43: nasil gizemli davranilir cool olunur ona karsi inanin bilmiyorum :). Diger insanlara karsi boyleyim ama ona geldi mi eser kalmiyo bu halimden

Bunuda denedim ama uzun surmuyo malesef :KK43: neyin var diye basliyo kavga ile bitiyo :) normale donmek zorunda kaliyorum :KK43: biraz daha ayrintili anlatirmisin :)
senın yerinde olsam direk ayrılırımmmm dermişimm şaka şaka tabi sevince işte her huylarını kabullenıyor ve benimsiyorsun...ben nasıl anlatayım kii... bizde bitmeyen bir heycan 2 yıldır ve saygıı... evet cok fırrtınalar estii ama yıne yapamadık dayanamadık... yapacagın tek şey herhangi bir kavganızda bıraz ayrı 10 gün birbiriniz özlemekkk vee deli gbi tekrardan barışmak kaldıgınız yerden de devam etmek...

[QUOTE="Mavi Terlik, post: 41604286, member: ]Konu sabitlensin :oops:
Güzel şeyler yazılmış gerçekten :KK9: Harikasınız kızlar
Takipteyim :KK59:[/QUOTE]
Aynı şeyleri düşünüyodum..Maşaallah ne güzel şeyler yazmış kk hatunları..

senın yerinde olsam direk ayrılırımmmm dermişimm şaka şaka tabi sevince işte her huylarını kabullenıyor ve benimsiyorsun...ben nasıl anlatayım kii... bizde bitmeyen bir heycan 2 yıldır ve saygıı... evet cok fırrtınalar estii ama yıne yapamadık dayanamadık... yapacagın tek şey herhangi bir kavganızda bıraz ayrı 10 gün birbiriniz özlemekkk vee deli gbi tekrardan barışmak kaldıgınız yerden de devam etmek...
İste bende de su var ayril baris yapamiyorum. Bitti dersem geri dönüşü olmaz :KK43: sogurum ben ayri kalirsak eskisi gibi olamam ki.

eşimle 1 yıl sevgili olup evlendik 3 yıldır evliyiz bin şükür eşim bir bir dediğimi iki etmez:nazar: :nazar:hep sürprizler yapar gözümün içine bakar beni mutlu etmek için. Tabiki tartsırız ama bizim mutluluk formülümüz, uzatmamak tartssakda ayrı odalara gideriz canımız isteyince gelir sarılır öperiz herşey geçer:21:.sorunları sorun anında değil, sakin bi anda oturur konuşur çözeriz.anlayış ve saygı gösteririz birbirimize. Birde asla ben demeyiz ya önce sen ya biz.:KK200::KK200::KK68: O benim acım tatlım, huzurum yanlızlığım nefesim.

eşimle 1 yıl sevgili olup evlendik 3 yıldır evliyiz bin şükür eşim bir bir dediğimi iki etmez:nazar: :nazar:hep sürprizler yapar gözümün içine bakar beni mutlu etmek için. Tabiki tartsırız ama bizim mutluluk formülümüz, uzatmamak tartssakda ayrı odalara gideriz canımız isteyince gelir sarılır öperiz herşey geçer:21:.sorunları sorun anında değil, sakin bi anda oturur konuşur çözeriz.anlayış ve saygı gösteririz birbirimize. Birde asla ben demeyiz ya önce sen ya biz.:KK200::KK200::KK68: O benim acım tatlım, huzurum yanlızlığım nefesim.
Masallah diyelim nazar degmesin :)

kimse kimsenin kölesi değil ki " el üzerinde tutulsun "..
hele eşler arasında..

bence eşler arasında "el üzerinde tutulmaz " , "üzerine titrenir..." bu da sadece sevmekten geçer...

en azından ben böyle düşünüyorum veya benim için böyle diyelim....

hepimizin hakkında hayırlısı:KK66:

Bunu nasil yapabilirim peki :KK43: nasil gizemli davranilir cool olunur ona karsi inanin bilmiyorum :). Diger insanlara karsi boyleyim ama ona geldi mi eser kalmiyo bu halimden
canim bak bende eski sevgilimden ayrildigimda epeyce bir bunalıma girmiştim. Ünlü bir psikoterapiste gittim. Bana dedi ki her ikili iliskide bir taraf daha güçlü taraftir. Nasil yani demistim. Ben yeterince güçlü bir kadinim, iliskide de karsi tarafa gore daha cok sesim cikardi. Bunun dominantlikla falan ilgisi yokmus, güçlü taraf ilişkiyi noktalama gucune sahip taraftir demisti. Ne kadar dogru bilemem ama bir uzman tavsiyesi bu. Galiba buradan su sonuc çıkıyor, karsi tarafa kaybetme korkusunu vermek degil mesele, mesele gercekten kendinin buna inanmasi. Iliskiyi herseyin yapmamak, dunyayi onun cevresinde döndürmek..

Ben bunu gercekten merak ediyorum. Gecen bi arkadasimla sohbet ediyoruz. Diyo ki, benim sevgilim beni el ustunde tutar. Uzmemek icin, surekli mutlu etmek icin cabalar biseyler soyler. Bu gibi bir suru sey anlatti.
Ben iliskiye basladigim ilk aylar boyle ama sonrasinda resmen umursamaz oluyolar. Suan 1 bucuk seneye yaklasti. Yani soyle desem uzulur mu ki diye dusunen yok. bu ve benzeri bi suru sey.
Banada ogretin el ustunde tutulmayi :KK43:
Nazima oynasin istiyorum sevgilim ama yok iki naz yapsam kavgaya donusuyo.
Var mi aramizda esi nisanlisi sevgilisi boyle olan?
Nasil bbasariyosunuz bunu?
Bi akil verin..

kimsenin bi yerde tutmasına gerek yok. Ben beni ilgilendiririm.. İsteyen istediği değeri biçsin. Benim için değerli olan tek şey benim.. gerisi hikaye

iyi oldun mu fazla kiymetin bilinmiyor maalesef..beceriksiz sirret birsey olursan nasilda kiymet bilirler...bu devirde deveyi diken demisler :-)

canim bak bende eski sevgilimden ayrildigimda epeyce bir bunalıma girmiştim. Ünlü bir psikoterapiste gittim. Bana dedi ki her ikili iliskide bir taraf daha güçlü taraftir. Nasil yani demistim. Ben yeterince güçlü bir kadinim, iliskide de karsi tarafa gore daha cok sesim cikardi. Bunun dominantlikla falan ilgisi yokmus, güçlü taraf ilişkiyi noktalama gucune sahip taraftir demisti. Ne kadar dogru bilemem ama bir uzman tavsiyesi bu. Galiba buradan su sonuc çıkıyor, karsi tarafa kaybetme korkusunu vermek degil mesele, mesele gercekten kendinin buna inanmasi. Iliskiyi herseyin yapmamak, dunyayi onun cevresinde döndürmek..
Sanirim butun meseleyi son cumlen ozetledi..

X