şu el üstünde tutulan, bir dedikleri iki yapilmayanlar

aynen sana katılıyorum

valla canım benim eski eşim beni el üstünde tutardı (bak dikkat ettiysen eski) 7 yıl sevgili olduk 2 yıl nişanlıydık 2 ay da evli kaldık sürekli her nazıma karşılık verirdi, kavga edince kapılarımda yatardı yalvarırdı yakarırdı, sinirlenip gidicek olsam peşimden gelirdi bir dediğimi iki etmezdi,sürekli ne kadar güzel olduğumdan bahsederdi,iltifatlara boğardı,günde 500 kere seni seviyorum derdi, bana olan sevgisini sürekli her fırsatta anlatırdı falan ama manyaktı,takıntılıydı bana, aşırı kıskançtı bi yandan da hayatı bana zehir ederdi lakin ben 9,5 yıl çok çok fazla bile dayandım. Şimdi yine evliyim 2,5 yıldır evliyim eşim öyle çok fazla üstüme düşmez günde 1 kere belki beni sevdiğini söyler ben söylemeden o da uyumadan hemen önce (özel durumlar günler hariç) özel günlerimizi unutmaz ufat tefek jestler yapar, sık arar ama kısa konuşur.. ev işlerinde falan çok yardım etmez, mutfaktan hiç anlamaz, bi iş rica etsem suratını ekşitir zorla yapar.. naz yapmaya kalkınca çok fazla katlanmaz hemen kavgaya meyleder sevmez nazı niyazı.. tartışıcak olsak atar-gider yapar, hatalı olsa bile özür dilerimi çok kullanmayı sevmez durumu açıklar özür dilemiycekmisin deyince diledimya falan der (açıklama özür ona göre).. Çok iltifat etmez mesela işte nasıl olmuşum diye ağzından zorla alırım güzel kelimesini o da sen zaten güzelsin falan şeklindedir.. Öyle ağzımın içine düşmez..beni hayranlıkla seyretmez.. Bişey istediğimde bakarız falan der ama genelde yapar.. Uzun lafın kısası bu işler (mutluluk falan olayları) el üstünde tutulmakla olmuyo adam gibi adamlarla anlaşabildiğin insanlarla oluyo.. sevgi tabi olmalı ama aşırısı takıntı şeklinde olanları da insanı mutlu etmiyo yani.. o yüzden sen genel mutluluğuna bak bu tarz şeyleri çok kafana takma bence

el üstünde miyim altında mıyım hiç dikkat etmedım:=)
ve pek eşimin iyi şeylerini anlatmam, nazara inanırım.
anlatanlar içinde mübalağa yapanlar cok var tabii ki. 1 se 2 anlatıyordur mesela :=)

eşini oraya buraya sıgdıramayanlara da sesleneyım buradan; nazar denen bişi var yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…