şu el üstünde tutulan, bir dedikleri iki yapilmayanlar

Ayy inanmiyorum bu 2 kurali erkek arkadasimda hep der :) sanirim esinize uyguLadiginiz takdigi sevgilimde bana uyguluyo ((

Canım benim bizde kanka muhabbeti yapıyoruz tabiki ama her şey dozunda, bende dalga geçiyorum onla o da benle bunlar değil ki sorun zaten. Narin, kırılgan yapını belli etmememen sorun. Birden kendini çok da güzel değiştirebilirsin. Olgun bir hanımefendi olduğunu yavaş yavaş aşılayabilirsin. 'Ne oluyor sana?' diye soracaktır elbet, 'bilmiyorum ki bu aralar böyle davranıyorum herkes olgunlaştın diyor bende çözemedim' dersin. 1 sorar 2 sorar aynı şeyleri söylersin yine. Zaten anacım bunlar düz mantık bir zamandan sonra kurcalamaz sana ayak uydurmaya çalışır. Düşünsene kadın ağır duruyor, erkek aynı devam ediyor. Makara yapmanın da zamanı gelince zaten yine yapın. Mesafeyi korumak önemli.

Valla nasıl yapılıyo ogrenirseniz banada söyleyin bende bakıyorum cevremde cok var kız ne derse o oluyo hic beceremyorm öyle seyleri

ben de bu muhabbeti anlamıyorum. Sevgilim el üstünde tutuyor,eşim el üstünde tutuyor.. Bizene !
ne gereksiz muhabbet ya bunlar. -çevremde de var böyleleri-

Yani biz kadınlar duygusal olduğumuz için, daha çok duygusal açıdan tatmin olmak istiyoruz, bunu yaparken de erkekleri gereksiz yere bunaltınca, onların da kendini geri çekmesi normal tabii...

Yani işin özü; yalın bir sevgi gerekli diye düşünüyorum. Abartı sahiplenmeler,kıskanclıklar falan filan derken, iki taraftan biri soğuyabiliyor. herşeyin dengeli olması en iyisi

etki tepki,şöel düşün sen her sevdiğine aynımısın,herkesın yaşı,sosyal durumu aynımı,az paran vardır,o anki sevgiline ucuz hediye lırısn,sonra çok paran olur o anki sevigline pahalı alırsın,erkek içinde geçerlidir,ya bı kazık yemışındır,daha sonrakine şeytan azapta gerek dersın gıbı gıbı,ama sen her anlaılana ınanma,el üsütündeyım dıyenın yaşadığı hayatı acep sen yaşarmısın,komşum el üsütnde bı görsen,imrenırsın
lakın adamın ıhaneti yakalıyor,hoppp adam peşi sıra tırsak tırsak solanıyor,hediyelere boğuyor,ama duşun sen kabul edermısın

net ol.
ne istediğini nasıl istediğini açıkça dile getirsen ve sevgilin seni mühimsiyorsa istediklerin olacaktır.

Buradan gelecek tavsiyelerle kendini değiştirmemelisin,kendin olmalısın.
Eşin ya da sevgilin için de kendini değiştirme,hep sen ilk planda ol.
Sevgilisi/Eşi istedi diye takımını değiştiren,dinini değiştiren,arkadaş çevresini değiştiren,açıksa türbanlı/türbanlıysa açık olan,eşi istedi diye kayınvalidesinden çıkmayan vb..kadınlardan olamadım ben hiç. Çok dik başlıyım,önce kendim gelirim. Ama zıt olmadığımız konularda da çok sevgi doluyum,duygusalım.Belki de ondan böyle uzun süreli beraberiz ve başından beri benim mutluluğum için uğraşır.

erkekler haksız olduklarını asla kabul etmiyor zannımca... daha dün müthiş bir tartişma yaşadım nişanlımla..bi konu anlatırken 2 yıl geçti ah işte şöyle böyle derken konunun özünden çok,2 yıla takıldı. 2 yıl degil,1 yıl 10 ay diye düzeltme yapıp daha 2 yıl olmadı dedi.. ne gereksiz bi laf öyle degil mi ?? buna o kadar kırıldım ki konu içinde verdiğim mesajı önemsemeyip orda küçücük bişeye takılıyor. ve hala da kendini haklı görüyor..
tek bildigim şey cidden çok fazla şımartmayacaksın adamı.. g.tü kalkıyo bi yerden sonra valla...

açılın el üstünde tutulan kız geldi şaka bi yana bunu niye anlatırlar bende anlamam..Eğer bi erkeğin sana saygı duymasını sağlayabiliyorsan oda gereken şekilde davranır sanırım davranmıyosada bi sorun vardır..Aşırı uçlarda yaşanan ilişkidense ortalama bi mutluluğu tercih ederim

bu kuralları bide ben uygulamaya calısıyım barii

canım ben de seninle aynı durumdayım o kadar cefa gösteriririm emek veririm anlayıslı müdfik olurum ama karsılığı sümük muamelesi görmek bu konunun püf noktalarını da o "el üstündeki" kızlar vermezler ben ce boşuna sormayalım

Hic unutma iyi fikir programi vardi trt de izliyordum bi gun iliskiler uzerine konusan bir psikolog bey dedi ki , cevrenizde ben iliskim soyle mukemmel boyle harika diye anlatanlari her zaman tersinden dinleyin oyle bit dunya hic olmadi cunku, siz de ona abartinin da abaryisi seklinde konusursaniz o zaten kesecektir bu muhabbeti bunlar ulasilmayan seylere duyulan ozlemden kaynakli seylerdir. İstenir ulasilamaz kendini kandirir inandirir anlatir ve tatminini oyle tamamlar cuk oturdu bu konuya sanki bu sozleri hocanin

kesinlikle karakter meselesi..bazı erkekler çok ilgili sevdiğine/sevgilisine/eşine aşırı düşkün,bazıları hödük işte yapacak bişey yok maalesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…