Ayy inanmiyorum bu 2 kurali erkek arkadasimda hep der :) sanirim esinize uyguLadiginiz takdigi sevgilimde bana uyguluyoBir kadın olarak hiç naz yapmadım, yapamıyorum, yapımda yok. Eşim ısrarla niye naz yapmıyorsun diyor.
Tuhaf geliyor.
Ben sevince yere göğe sığmam meselâ, baktım adam uçmuş. Ego tavan yapmış. Ben de yerle bir ettim. Onu değil kendimi önemsedim. Bizimki böyle.
Bana hep "senden, çoğumdan önemli kimse yok, ilk sırada siz varsınız, her sey sizin için, yeter ki yüzün gülsün" der.
Beni hep vefasizlikla suçlar.
Kural 1: Ben daima haklıyım.
Kural 2: Benim haksız olduğum yerlerde daima birinci kural geçerlidir.
Cok tesekkur ederim bu guzel ornek icin :)
Ama sanirim biz o narin kibar olcusunu kacirdik. Baya kanka muhabbetide yapiyoruz,birbirimizle dalgada geciyoruz.
Nasil yapcam tekrar? Soylediklerinde cok haklisin. Onun gözünde narin kirilgan vs degilim sanirimvar mi bu isin bir sirri.
Ayy inanmiyorum bu 2 kurali erkek arkadasimda hep der :) sanirim esinize uyguLadiginiz takdigi sevgilimde bana uyguluyo((
bu kuralları bide ben uygulamaya calısıyım bariiBir kadın olarak hiç naz yapmadım, yapamıyorum, yapımda yok. Eşim ısrarla niye naz yapmıyorsun diyor.
Tuhaf geliyor.
Ben sevince yere göğe sığmam meselâ, baktım adam uçmuş. Ego tavan yapmış. Ben de yerle bir ettim. Onu değil kendimi önemsedim. Bizimki böyle.
Bana hep "senden, çoğumdan önemli kimse yok, ilk sırada siz varsınız, her sey sizin için, yeter ki yüzün gülsün" der.
Beni hep vefasizlikla suçlar.
Kural 1: Ben daima haklıyım.
Kural 2: Benim haksız olduğum yerlerde daima birinci kural geçerlidir.
canım ben de seninle aynı durumdayım o kadar cefa gösteriririm emek veririm anlayıslı müdfik olurum ama karsılığı sümük muamelesi görmek bu konunun püf noktalarını da o "el üstündeki" kızlar vermezler ben ce boşuna sormayalımBen bunu gercekten merak ediyorum. Gecen bi arkadasimla sohbet ediyoruz. Diyo ki, benim sevgilim beni el ustunde tutar. Uzmemek icin, surekli mutlu etmek icin cabalar biseyler soyler. Bu gibi bir suru sey anlatti.
Ben iliskiye basladigim ilk aylar boyle ama sonrasinda resmen umursamaz oluyolar. Suan 1 bucuk seneye yaklasti. Yani soyle desem uzulur mu ki diye dusunen yok. bu ve benzeri bi suru sey.
Banada ogretin el ustunde tutulmayi
Nazima oynasin istiyorum sevgilim ama yok iki naz yapsam kavgaya donusuyo.
Var mi aramizda esi nisanlisi sevgilisi boyle olan?
Nasil bbasariyosunuz bunu?
Bi akil verin..
bu kuralları bide ben uygulamaya calısıyım barii
biraz açabilir misin nası mesela ?Buyur
Çok basit... Meselâ ben bencilin önde gideniyim.
Ben bunu gercekten merak ediyorum. Gecen bi arkadasimla sohbet ediyoruz. Diyo ki, benim sevgilim beni el ustunde tutar. Uzmemek icin, surekli mutlu etmek icin cabalar biseyler soyler. Bu gibi bir suru sey anlatti.
Ben iliskiye basladigim ilk aylar boyle ama sonrasinda resmen umursamaz oluyolar. Suan 1 bucuk seneye yaklasti. Yani soyle desem uzulur mu ki diye dusunen yok. bu ve benzeri bi suru sey.
Banada ogretin el ustunde tutulmayi
Nazima oynasin istiyorum sevgilim ama yok iki naz yapsam kavgaya donusuyo.
Var mi aramizda esi nisanlisi sevgilisi boyle olan?
Nasil bbasariyosunuz bunu?
Bi akil verin..
yapabilirsem sonucu bildiririmSonucu bildiriniz lütfen.
yapabilirsem sonucu bildiririmbenim esim en haksız oldugu konuda bile haklıyms gibi davranır bende sinirimden tamam sen haklısın der giderim iceri