şu el üstünde tutulan, bir dedikleri iki yapilmayanlar

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
Ben bunu gercekten merak ediyorum. Gecen bi arkadasimla sohbet ediyoruz. Diyo ki, benim sevgilim beni el ustunde tutar. Uzmemek icin, surekli mutlu etmek icin cabalar biseyler soyler. Bu gibi bir suru sey anlatti.
Ben iliskiye basladigim ilk aylar boyle ama sonrasinda resmen umursamaz oluyolar. Suan 1 bucuk seneye yaklasti. Yani soyle desem uzulur mu ki diye dusunen yok. bu ve benzeri bi suru sey.
Banada ogretin el ustunde tutulmayi
Nazima oynasin istiyorum sevgilim ama yok iki naz yapsam kavgaya donusuyo.
Var mi aramizda esi nisanlisi sevgilisi boyle olan?
Nasil bbasariyosunuz bunu?
Bi akil verin..

"el üstünde tutulmak" kişisel bir algıdır bence.
biri çok aranırsa el üstünde tutulduğunu düşünür. birinin sevgilisi çok harcarsa..
kaldı ki kişilerin de karakterleri ve ilişki yaşama durumları birbirinden farklıdır. biri yapış yapış yaşar, biri daha sakindir. karakter olayı yani.
ama umursamama gibi durumlar için ilişkiyi irdelemek lazım. bence çok takılma.

Bunda öğretilecek bir şey yok ki. Hem insan doğru olacak, hem sen gereksiz naz kapris yapmayaksın. En önemlisi de herkes içinden geldiği için ne yapıyorsa yapacak, ele güne göstermelik ya da karşısındakini kafeslemek için değil.

El üstünde tutulmak el üstünde tutmaya bağlı,tek taraflı sürmez bir süre sonra.ama herşey dozunda olmalı, kuralların ilkelerin olacsk kimi taviz vermediğin kimi ise sevdiğininsan için gevşek davrananildiğin.Herşeye tsmam canım yapmak sıkıcı ve kıymetsz kılar,naz yaparken tatlı bi naz olmalı katı ve bıktırıcı değil.O da eşinin zaaflarını ve beğenilerini bilmeye bakar.

Ben iliskimden memnunum el ustunde tutuldugumu dusunuyorum. Ben mukemmel bir insanim erkegi parmagimda oynatirim mantigi cok yanlis. Bence bunun sırrı oldugun gibi olmak, karsindakine her zaman durust olmak. Birde karsindaki insan aile terbiyesi almis, kadina deger veren biri olmali yoksa napsaniz bir faydasi olmaz diye dusunuyorum.
Birde ben biraz daha mesafeli bir insanimdir. Disarida falan yapisik gibi gezmeyiz insan icinde hareketlerimize dikkat ederiz. Bir mekanda otururken sarılıp öpusmeyiz coluklu cocuklu bir suru aileler oluyor. Arkadaslarimizin yaninda da konusmalarimiza ve hareketlerimize dikkat ederiz. Yani bence bir erkek disarida cok yakin davranmaya cekinmeli diye dusunuyorum.

naz yapmayın,
eğer kuş beyinli bir erkek değilse, eski sevgililerim ya da arkadaşlarım arasında gözlediğim şey naz yapan kadından hoşlanmıyorlar çoğunlukla. bir noktaya kadar tahammül ediyorlar, bir noktadan sonra iplemiyorlar.
tavrınızı açıkça koyun, isteklerinizi söyleyin, sizi kıran şeyleri açıkça söyleyin.
sevgiliniz babanız değil, size küçük prensesiymiş gibi davranmaz.
yanında nazlı, kaprisli, şımarık bir çocuk isteyen erkeklerin pedofiliye yatkın olduğunu düşünüyorum şahsen.
ayrıca sizi niye el üstünde tutsunlar ki?
neden bir dediğinizi iki etmesin sevgilileriniz.
siz onların bir dediğini iki etmiyor musunuz?
sizin de karşınızındaki insanın da kendi duyguları, kendi karar mekanizması var. sırf sizi mutlu etmek için istemediği bir şey yapsa hoşunuza mı gidecek? elbette çiftler asgaride müşterek olmalı ama asgari sizin istediğiniz mi olmalı her seferinde.
ben sevgili ona babası gibi davrandığında mutlu olan kızların da electra kompleksi olduğunu düşünüyorum.
yanınızdaki sizin babanız değil, sevgiliniz.
eğer sizi seviyorsa, saygı duyuyorsa, değer veriyor, kaba davranmıyorsa, umursamazlığı ve sadakatsizliği yoksa hayatınızdaki insanın bence nazınızla kaprisinizle bunaltmayın.
ha bunlar yok diyorsanız, o zaman sorun bambaşkadır zaten.

gercekden mutlu bı kadın ben soyle el ustunde tutuluyorum boyle mutlu edılıyorum demez
kendını ıspatlamak anlatmak ıstıyacı hısseden hayalını anlatıyor demektır
el ustunde tutulmak kısıye gore degısır
ınanın dogru ınsanı buldugunuzda zaten mutlu olacaksınızdır
cazgır olursan da her ıstedıgını yaptırırsın ama bıktırırsın
en guzelı layıgını bulmak
:)

Kiz cantada keklik susu vermeyecek.
Ustune titremiycek.
Kacan kovalanir.

Ve katilmiyorm el ustunde tutulmak icin el ustunde tutman gerektigini. Maalesef asli ile kerem zamaninda degiliz, sevdigin kadr sevilirsin devri kapandi.
Hep bi taraf daha baskin sever ve uzerine titrer karsi tarafin.
Ve maalesefki o taraf hikayenin sonunda hep mutsuz oluverir. Butun ezberler bozuldu su zamani asklarda.

O yuzden uzmuyum kirmiyim el ustundw tutuyumki oda beni tutsun diye herseye
' tm ' demek ters teper.

Eşim beni el üstünde tutar bir dedigimi iki etmez sen otur ben sofra kurarim sen otur ben temizlerim vs gibi

Bunun için ekstra bişi yaptigimi hatırlamıyorum

Dipnot.her insan gibi esiminde eksileri var tabii

O da sıkıcı değil mi, her dediğini yapan erkek bi yerden sonra sıkar bence :)

valla canım benimki çokkk nazlıydı ben onu el üstünde tutuyordum göbüşü vardı eğilemiyordu salak ben çoraplarını giyireyimmi ayakkabını giydireyimmi ayakkabısını silmeye çalışır ben sileyimmi ahaaada ne oldu ayrıldık umrunda bile değilim

o duyguyu sevdiğim kişi tarafından o kadar çok yaşamak isterdim ki.bize denk gelmiyor öyleleri diye düşünüyorum çoğu zaman. hiç o duyguyu tatmadım seni çok iyi anlıyorum. şuana kadar el üstünde tutulma tabirinin tam aksilerini yaşadım diye vicdanım sızlamadan söyleyebilirim. allah umarım bizide öyle insanlarla karşılaştırır inşallah.

Hoş bir talep değil ki nazıma oynasın

Karşılıklı bazı şeyler idare edilir vs ama hep kadın el üstünde tutulsun diye bir dünya yok

Bazen sen bazen karşı taraf alttan alır bazen onun istediği bazen senin rabbena hep bana olmaz ki

Adamın ve kadının kişiliğine bağlı

mesala her erkek katlamaz öyle nazlı kaprisli kadına

acaba gercekten varmı
ınstagramda takıp ettıgım bırı sureklı ıste kocası dugunde bu kız oynarken terınıs ılmıs yok yorulursun bılmem ne demıs bana cok hayalı gelıyor :)
ben genelede kendı kafamı kendım kaşırım elbette hastalıklarım oldu ama okuz degıl ya hastayım baktı yanı hakkını yemem ama trıp fılan atmam atsam trıbı kaldıracak bırı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…