Ben bunu gercekten merak ediyorum. Gecen bi arkadasimla sohbet ediyoruz. Diyo ki, benim sevgilim beni el ustunde tutar. Uzmemek icin, surekli mutlu etmek icin cabalar biseyler soyler. Bu gibi bir suru sey anlatti.
Ben iliskiye basladigim ilk aylar boyle ama sonrasinda resmen umursamaz oluyolar. Suan 1 bucuk seneye yaklasti. Yani soyle desem uzulur mu ki diye dusunen yok. bu ve benzeri bi suru sey.
Banada ogretin el ustunde tutulmayi
Nazima oynasin istiyorum sevgilim ama yok iki naz yapsam kavgaya donusuyo.
Var mi aramizda esi nisanlisi sevgilisi boyle olan?
Nasil bbasariyosunuz bunu?
Bi akil verin..
iki tip erkek varBen bunu gercekten merak ediyorum. Gecen bi arkadasimla sohbet ediyoruz. Diyo ki, benim sevgilim beni el ustunde tutar. Uzmemek icin, surekli mutlu etmek icin cabalar biseyler soyler. Bu gibi bir suru sey anlatti.
Ben iliskiye basladigim ilk aylar boyle ama sonrasinda resmen umursamaz oluyolar. Suan 1 bucuk seneye yaklasti. Yani soyle desem uzulur mu ki diye dusunen yok. bu ve benzeri bi suru sey.
Banada ogretin el ustunde tutulmayi
Nazima oynasin istiyorum sevgilim ama yok iki naz yapsam kavgaya donusuyo.
Var mi aramizda esi nisanlisi sevgilisi boyle olan?
Nasil bbasariyosunuz bunu?
Bi akil verin..
Cok guzel anlatmisin oncelikle bunun icin tsk ederim :)Bu yoruma baştan sona katılıyorum.Mesela benim el üstünde tutulma anlayışım ''istediğim şeyin yapılması''. Ama bunu ona ne şekilde yaptırdığım önemli değil.Sonunda benim istediğime varınca ben mutlu oluyorum ay her istediğimi yapar oluyor.Yani durum bundan ibaret,ilişkide her konuda geçerli olan bi yargı değil bu el üstünde tutulma olayı.Misal,sürekli sevgilime yazan 4 yıllık iliişkimizin ilk 2buçuk yılında abazamsı abazamsı peşinde dolanan bi kızceyiz var.Dedim ya sen bu kızı benim yanımda aricaksın,ağzına geleni sayıp yakamızdan düşürüceksin,yada abbas yolcu.Neyse buda aradı saydırdı etti kızda bi kaç denemeden sonra düştü yakamızdan ahada istediğim oldu el üstündeyim.Ya da iş yerinde işten kesinlikle çıkarılmasını istediğim bi kız vardı ama patron babası,benimkinin yetki o noktada bitiyor.Dedim ya bi yolunu bulur çıkarırsın yada ben gelir şirkette kızı döverim sonra sen üzülürsün.Tamam dedi kızla bi tartışma çıkarmak suretiyle olayı büyüttü büyüttü çıkmaza soktu,babasıda oğlunu gönderemiceğinden kızı gönderdi oldumu sana yine ben el üstünde.Benim olaylar kıskançlık üzerine gerçi sen onlara çok takılma.Haaa dersenki nasıl sen istiyosunda yapıyor,şimdi buraya yazarken kısa oldu ama misal şirketteki kız için 3 gün ağlama krizleri,bitmeyen bağrış çağrış,son çırpınış olarak eşyalarımı alıp giderim bir daha beni göremezsin oldu.Anca yani.Ama bana sorarsan istediğim yapıldı sonuçta hooop ben gene el üstü.Bütün mesele şu, ''aşkından öleceğini bilsede,gözde bi çıldırır giderse bir daha dönmez,geberse aramaz'' bu fikri onun beyne hoop ben bi aşıladım.Ne zaman bakarki gidiyorum artık cinnet geldi,o zaman yapılır.Ama sonuç olarak istedim ve oldu.O yüzden etraftakilerde gözde el üstünde tutuluyor yapıyor çocuk diyor.Durum bu yani canım.
Galiba benim yapimda var fedakar olma, taviz vermek felan. Mesela bugun ki konun etkisiyle soguk davraniyorum. Ama icim icimi yiyo uzuluyo mu ki diyeAsla asiri fedakar olma. Hep taviz veren taraf sen olma. SInIrlarIn olsun yani prensiplerin. Iliski yurumuyorsa da yurumesi icin ugrasan sadece sen olma. Yurumuyorsa da birak gitsin.
Bencillik en sevmedigim huydur. Ama anladim ki yeri geldiginde bencil olmak gerekiyomus. O avucunda.degilim imajini bi cizemedim ya ben5 yildir bi iliskim var nisanliyim ve nisanlim gercekten el ustunde tutar. Yalan veya aay benim iliskim cok guzel havasi degil. Simdiye kadar istedigim her seyi mutlu olacagim her seyi yapmistir elinden geldigince. Bunun sebebi insanin kendisinde aslinda. Biri yazmisti konuda bencilim ondan diye. Bende bencilim belki gercekten ondandir. Bide ben senin avucunda degilim istediğim zaman giderim sana muhtac degilim mesajınin cok etkisi var bence.
Yaslariniz kac bilmiyorum ama umatim bu adamla ilerisini dusunmuyorsundur.Galiba benim yapimda var fedakar olma, taviz vermek felan. Mesela bugun ki konun etkisiyle soguk davraniyorum. Ama icim icimi yiyo uzuluyo mu ki diye. Oysa o hic dusunmuyo sinirliyken ettigi laflarin beni kirip kirmadigini.
İlginç bir yaklaşım.Bu işin sırrını söyleyeyim : yalan.
Her kimki ay benim kocam böle sevgilim şöle diyerek yıkayıp yağlıyorsa yalan söylüyordur. İnsanlarda dışarıya karşı mükemmel bir ilişki profili çizme isteği var. Allah bilir ne gibi sorunları var ama asla onlardan bahsetmezler.
Hayatının merkezine eşini koymayacaksın
Eşini yada sevgilini cok sık arayıp ,nerdesin napıyorsun..hesap sormayacaksan..kıskandığını belli etmeyeceksin.
Kıskanıyormusun kıskanmıyormusun anlamayacak arada bırakacaksın.
Bırak o sana desin neden beni aramadın etmedin ..biz kadınlar fazla düşüyoruz erkeklerin üzerine..birazda bundan bu ilgisizlik..yedin mi içtin mi doydun mu..lara fazla gerek yok.ipin ucunu bırak ki o sana doğru adım atsın.
Cok ağlak ve duygusal kadın yerine güçlü ve güldüren kadın olun.sahip olamayacağı kadın her zaman daha caziptir.
Ona sahip olunamayacak güçlükadın imajı verin.unutmayın daima alınması güç pahalı ürünler nasıl ki cazip ve hoş gelir.aynı ürün ucuza gelse kıymeti kısa sürer .2güne tozbezi olur.fazla fiyat harcarsanız.dolabınızda özenle saklarsınız.aynen öyle kendinizi ağırdan satın
Çok sık sevdiğinizi söylemeyin.gerektiği gün söyleyin.onu duyduğu da sasırsın ve sevinsin.
Çok söylenen söz tesirini yitirir.unutmayın
İşinize evinize kendi hobilerinize(kesinlikle) değer verin uğrasın.
Sanki tek uğrasınız sevgilinizmiş imajından sıyrılın.wAtsupta göründün niye yazmadın gibi kendinizi küçültücü şeylere girmeyin.
İşimdeyim gücmdeyim..imajı candır.
Mesaj yazdığında anında yazmayın.meraklandırın..niye yazmadı dedirtin şu erkeklere ..artık biz cok cektik birazda şu erkekler desin yahu.
Ne cok kac ne cok belli et sevdiğini.işte tam da bu ikisi arasında tut ilişkiyi.muallak kalsın muallak candır.
Bende şunları uygulayımda 3-4 erkek tavlayım hadi baş..
İlginç bir yaklaşım.
Sanırım gerçekten sevmemiş, sevilmemişsiniz.
Sizi ve çevrenizi bilemem ama unutmayın ki; bu dünyada çok sevmeyi, çok sevilmeyi yaşayan insan çok var.
Tavsiyem; dua ediniz, size de nasip olması için.
O da sıkıcı değil mi, her dediğini yapan erkek bi yerden sonra sıkar bence :)