şu el üstünde tutulan, bir dedikleri iki yapilmayanlar

Erkek arkadaşım beni el üstünde tutar sağolsun bende sebebini suna başlıyorum sevgimi belli ederim ama en ufak hatasinda olay cıkartırım alttan almam kavga ediyosak haksız olmadığım sürece asla Özür dilemem ben üste çıkarım her an terkedebilecegimi hissettiririm e oda kaybetme korkusundan napıcagını şaşırır işte :)

O benim. Hiç bir zaman sevgilime vazgeçilmez olduğunu hissettirmedim. Kaybetmekten korkuyor

Kotu bi sey ama ben de böyleyim ya. Haksiz olsam da bi sekilde hakli konuma gecmeyi basariyorum

Bir gun iliskide taktik uretecegim hic aklima gelmezdi..
Kim ne derse desin yemin ediyorum kacan kovalaniyor..
Ben cok kiskanc bir insanim bir cok kisiye abarti gelecek sekilde..
Hatta eminim ayrintiyla anlatsam burda "fanusa sok" diyenler cikacaktir:))
Neyse bunun hosuna gidiyor ama ayni zamandada gicik oluyor..
Bir dedi iki dedi uc dedi, dedim ulan tamam seni kiskanan nolsun...
Simsi 180 derece dondu bana diyor sen hic sormuyon disarda kimlerle oturuyorum ne yapiyorum...
Dedim aklin varsa zaten bana ters dusecek hareket yapmazsin
Hee tmm o zaman diyor:)))

Su kaybetme korkusunu bi turlu hissettiremedim ona siz nasil yapiyosunuz?

O benim. Hiç bir zaman sevgilime vazgeçilmez olduğunu hissettirmedim. Kaybetmekten korkuyor

canım aah bir dokundun yarama bn ah işiteceksin aynı dertten bendede var belkide doğru insana beraber değilizdir? ben öz eletiri yapıyorum tabiki kimse tamamen haklı olamaz kusursuzda olamaz ama allah aşkına bu kadınlar bizden neyi farklı yapıyolarda bu haldeler sadakatsizliğim yok durduk yere sinirlenmem yok sevgimide belli ederim saçma sapan olaylara dahil olup başımızı belayada sokmuyorum ooooooooooooooooof şiştim yeminlen şiştim

beni seven ama benim sevmedigim kisi beni el üstünde tutuyordu diyebilirim
olay bundan ibaret sanirim

Neredeyse 8 senelik evliyim.Esim bir dedigimi iki etmez desem yalan olur.Copu cikar, sunu getir,bunu gotur vs seyleri degil iki 20 kere soyledigimi bilirim.Eli agirdir.
Ama haftasonu suraya gidelim desem yok demez,az yuzum asilsin etrafimda pir doner, kendi kazandigi parayla cok da gerekli olmayan bisey alacaksa danisir, alma dersem almaz. Disarda bisey yer tadini begenirse yarisini getirdigi coktur.

Gelelim bunlar nasil oluyor kismina..
Tanistigimdan beri hic naz yapmadim.Aman nazimi ceksin olayi bana cok bencilce geliyor.Her zaman guleryuz gosteremem haliyle,kizginda oldum,uzgunde ama bunlari konustum.Ne derdim varsa soyledim bi surat asayim da kendi cozsum diye ugrasmadim. Sirri oldugunuz gibi davranmak ve en kotu amda dahi saygiyi kaybetmemek.

Kaybetme korkusu bittigi an iliski degisirler. İpleri asla eline verme. Vazgecilmez olmadigini bilsin. Seviyorsa ve bu soylediklerimi yaparsan el ustunde tutulursun:)

benim eşim öyledir.ama benim yaptığım özel bişey yok.doğru insanla birlikte olmak olay.naz yapınca kavga ediyosanız ve sen sabrediyosan el üstünde tutulmayı bekleme

Sen ne kadar zamandir berabersin?
Bilmiyorum ki belki yanlis insan belki yanlis davranislarimiz sebep buna. Ne yapsak bilmiyorum :)

Benim erkek ardaşımda beni el üstünde tutar bebeği gibi sever korur kollar bana bir bardak bile taşıttırmaz (maşallah deyin değişmesin ) ben bunu sevgiye baglıyorum aramızdaki bağ çok güçlü çok iyi anlaşıyoruz ve birbirimiziden baska kimseyle olamacağmızı düşünüyoruz

Bana göre ilişkide en önemli şey SAYGI sonrası SEVGİ bu ikisi varsa ilişkide her iki tarafta birbirini el üstünde tutar. Kadın benim sözüm geçsin, erkeğin benim sözüm geçsin dediği bir ilişkide bana göre bir cacık olmaz. Ha bide erkeğin yetişme şeklide şimdi önemli Allah var annesi nasıl yetiştirmişse istisnalar olabilir tabiki ama erkek kadınına öyle davranır.

Adam seviyorsa, umursar, cok seviyorsa hem umursar hem de ozenle davranir. Ha karakteri de duzgunse bu durum uzun surer. Kadin da naz yapayim derken abartmiyorsa, vur deyince öldürmüyorsa yine uzun surer.

Sevmiyorsa, umrunda degil demektir. İster kükre, ister yelpaze ile yelleyip ellerinden üzümle besle zamani geldiginde gider, uzuldugunle kalirsin.

Allah kimseyi evladiyla ve karsiliksiz askla sinamasin ne diyeyim.

Benim eşim beni el üstünde tutar ve çok sever.neden mi? Çünkü bende onu el üstünde tutarim bilmem anlatabildim mi

Bu yoruma baştan sona katılıyorum.Mesela benim el üstünde tutulma anlayışım ''istediğim şeyin yapılması''. Ama bunu ona ne şekilde yaptırdığım önemli değil.Sonunda benim istediğime varınca ben mutlu oluyorum ay her istediğimi yapar oluyor.Yani durum bundan ibaret,ilişkide her konuda geçerli olan bi yargı değil bu el üstünde tutulma olayı.Misal,sürekli sevgilime yazan 4 yıllık iliişkimizin ilk 2buçuk yılında abazamsı abazamsı peşinde dolanan bi kızceyiz var.Dedim ya sen bu kızı benim yanımda aricaksın,ağzına geleni sayıp yakamızdan düşürüceksin,yada abbas yolcu.Neyse buda aradı saydırdı etti kızda bi kaç denemeden sonra düştü yakamızdan ahada istediğim oldu el üstündeyim.Ya da iş yerinde işten kesinlikle çıkarılmasını istediğim bi kız vardı ama patron babası,benimkinin yetki o noktada bitiyor.Dedim ya bi yolunu bulur çıkarırsın yada ben gelir şirkette kızı döverim sonra sen üzülürsün.Tamam dedi kızla bi tartışma çıkarmak suretiyle olayı büyüttü büyüttü çıkmaza soktu,babasıda oğlunu gönderemiceğinden kızı gönderdi oldumu sana yine ben el üstünde.Benim olaylar kıskançlık üzerine gerçi sen onlara çok takılma.Haaa dersenki nasıl sen istiyosunda yapıyor,şimdi buraya yazarken kısa oldu ama misal şirketteki kız için 3 gün ağlama krizleri,bitmeyen bağrış çağrış,son çırpınış olarak eşyalarımı alıp giderim bir daha beni göremezsin oldu.Anca yani.Ama bana sorarsan istediğim yapıldı sonuçta hooop ben gene el üstü.Bütün mesele şu, ''aşkından öleceğini bilsede,gözde bi çıldırır giderse bir daha dönmez,geberse aramaz'' bu fikri onun beyne hoop ben bi aşıladım.Ne zaman bakarki gidiyorum artık cinnet geldi,o zaman yapılır.Ama sonuç olarak istedim ve oldu.O yüzden etraftakilerde gözde el üstünde tutuluyor yapıyor çocuk diyor.Durum bu yani canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…